Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LUDZIE UWAZAJCIE NA KANCELARIE W.WYBRANOWSKI |
Pan W.Wybranowski oszukal mnie w kwestiach finansowych, podle twierdzac ze zwrocil juz pieniadze ktore mu sie nie nalezaly na konto, nie robiac tego. Nie odbiera polaczen z mojego numeru, z innych bez problemu i twierdzi ze nie ma o czym rozmawiac. Jesli ktos mial podobna sytuacje, prosze o kontakt. ODRADZAM WSPOLPRACY Z TYM PANEM, JEST WIELU INNYCH - UCZCIWYCH!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LUDZIE UWAZAJCIE NA KANCELARIE W.WYBRANOWSKI |
A kto to jest P. W. Wybranowski?
|
|
podaj do sądu i tyle.
|
|
poszkodowany potrafisz tylko beczec'!
|
|
Zakładając, ze jest to prawda, to co ma zrobić? Pochlastać się. Robi dla gościa reklamę. Niech mecenas mu wytoczy sprawę. ) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
a ten mecenas to nie były Kurator ŁKS-u ?
|
|
Spie spokojnie, wszystkie rozmowy tel. mam nagrane i mam dowod co mowil, chce tylko przestrzec ludzi, ktorym te pieniadze mogly byc naprawde potrzebne. Przykro mi, ze ktos kto firmuje PRAWO zachowuje sie tak jak sie zachowal.
|
|
w jakiej sprawie zostałeś oszukany ?? czy nie chodzi o rozliczanie z podatku zagranicą ??
|
|
czyli co? Pan mecenas w opałach? Lipa.( Tak lubiłem jego pogadanki w TV lokalnej. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
poszkodowany napisz w jakiej czego dotyczy sprawa w której zostałeś oszukany..?
|
|
dopina swego :)
|
|
Kolego poszkodowany, podaj maila do siebie, chciałbym porozmawiać. Mam podobny problem z tym Panem..... LCR
|
|
Tak Duży to były kurator ŁKSu. Prawie mu się udało uśmiercić klub. Po tym co zobaczyłem i usłyszałem na ostatnim Walnym dziwię się, że ktokolwiek korzysta z jego usług. Ten Pan ma problem z konkretną odpowiedzią na zadane pytanie, a co mówić o poprowadzeniu sprawy w sądzie. Live for nothing or die for something...
|
|
dobra beka się szykuje.) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
a gdzie pogorzelec? ten zawsze pierwszy ... historia, najlepszym jest nauczycielem, lecz najgorszych ma uczniów - Mahatma Gandhi
|
|
A czym się zajmuje ten wybranowski?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |