poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca negresco

co sadzicie o pracy w negresco, dostałem propozycje pravy w dziale prawno-windykacyjnym, i interesuje mnie jakie tamsa zarobki, czego wymagaja itp.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca negresco

mozesz wytlumaczyc' tzn negresco?
taka fajna masz ksywke,bardzo wyszukana,
psiekniasta!

a kiedy dostałaś tą ofertę pracy, bo z tego co wiem rekrutacja tam już się zakończyła.

przykro mi ale jestem facetem:(wiec weronika2222 żle trafiłaś, widze, że nikt nie potrafi odpowiedziec na moje pytanie

mam rozumieć że nikt tam nie pracował i nikt nic nie wie

Radzę Ci uważać na właściciela,bardzo pokrętny facet,znam go od strony interesów.Gość co innego mówi a co innego robi,trok od kaleson a nie mężczyzna.Jeżeli dojdzie do podpisywania przez Ciebie jakiejś umowy to bardzo uważnie ją przeczytaj i dokładnie zastanów się nad interpretacją każdego słowa.
Tak ogólnie to facet wyciska pracowników jak cytrynę,za wiele się nie rozwiniesz przy tym dusigroszu.
Żydzisko z charakteru czy urodzenia?

Kokosz

dziekuję za podpowiedz, widocznie dlaego tak długo szukaja pracownika

raczej po rodzinie, ma żydowskie korzenie, coś o tym wiem bo kilka lat temu w Sopocie chałupę w starej kamienicy tzn mieszkanie w niej szykował dla starej Żydówki miała czy wróciła ze stanów (chyba matka zony?) i meble oraz wystrój był ściągnięty pakami ze stanów i miał charakterystyczne kształty.

a jakie to są charakterystczne kształty znawco?

np świeczniki....
a z resztą rozmawiałem nią i sama powiedziała że jest zydówka..

czyli odradzacie prace w tej firmie??

ludzie wy już nie macie chyba co wymyśleć. ja pracowałam tam 3 lata i bardzo dobrze wspominam NEGRESKO.a co wam przeszkadza że szef jest wymagający. w końcu za cos trzba płacić. jak na prywaciarza jest nawet ok firmą.

To dlaczego zwiałeś?

dowiediałem się ile mozna zarobic na oferowanym stanowisku. 800zł netto i jeszce lojalke mam podpisać ze przez rok nie zwieje!!!jakas paranoja

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org