poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
arkamed praca

Dajcie sobie spokój z tą firmą. ja poszłam na stanowisko telemarketer.jakaś paranoja niby 6 godzin dziennie a już pierwszego dnia była mowa o nadgodzinach bo nie wyrobili limitu zaproszonych gości na spotkania.pracowałam tam tylko 2 godziny i dałam sobie spokój.jakiś palant stoi nad Tobą i mówi Ci:głośniej, bardziej zdecydowania,nie czekaj tyle na połączenie, do godz.15 musisz umówić 30 osób itd.paranoja wykorzystują ludzi na maksa, nawet nie idźcie na rozmowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: arkamed praca

Nie pierdo... chcieli cie czegos nauczyc a ty myślałas że będziesz bimbac i odbierac telefon jak w domu...

A był ktos na rozmowie, lub miał stycznosc z firma IQ Serwis ? Zajmuje sie ona podobnymi rzeczami.

(-_-)

W tym zawodzie można zarobić naprawdę bardzo dobre pieniądz, znajomy w Wawie wyrobił w grudniu zeszłego roku z premią ponad 9 tysięcy.
Nie jest to praca dla każdego, trzeba być niezłym krętaczem.

haha biedactwo, a paznokietki całe ??

W firmie IQ serwis przyjmuja kazdego... bo malo kto chce tam pracowac

Popracujesz gora 2-3 miesiace na umowe zlecenie a pozniej cie zwolnia ze rzekomy brak wynikow i zatrudnia nastepnych

Pracuje 6 godzin dziennie za co dostajesz ok 700-750 zl

SMIECH NA SALI

** Informacje sprawdzone - znajomy tam pracowal

A swoja droga mi by bylo glupio i wstyd

Po pierwsze nikt nie chce rozmawiac z takim ankieterem przez telefon bo kazdy z reguly woli zalatwic sprawe osobiscie lub przez internet

Po drugie sprzedajesz jakies marne produkty NETIA ktorych ludzie nie kupuja

ODRADZAM w calej rozciaglosci !!!

dokładnie dostajesz psie pieniądze i pod koniec pracy dowiadujesz się że już dłużej nie pracujesz bo nie zawierałeś umów mając do d***y bazę,
tylko pogratulować szefostwu...
700 zł to duużo u nich częściej bywało 600 hehe
stanowczo nie polecam dno i wodorosty

Autor: klemens0 (---.elomza.pl)

>Pracuje 6 godzin dziennie za co dostajesz ok 700-750 zl

a nie pomyślałeś że to jest podstawa za godziny?
a do tego dochodzi też prowizja i premia, i wtedy mozna porozmawiać o poważnych pieniądzach

dla przykładu CitiFinancial płaci tylko prowizję, nie ważne ile godzin siedzisz

nikt za darmo nie będzie trzymał pracownika, jeśli nic on z siebie nie daje to niech nie liczy że zostanie na stanowisku

>Po drugie sprzedajesz jakies marne produkty NETIA ktorych ludzie nie kupuja

Jakby nie kupowali to za co firma by sie utrzymała?
a na rynku jest już 2 lata

Dostajesz 700 zl podstawy bo nic wiecej nie sprzedaz

Co czlowiek ma doplacac komus czy co innego swiadczy o wielkim staranu sie??
Jezeli czlowiek mow ze nie chce to nawet z nim wiecej sie nie rozmawia tylk odziekuje.

Zadzwonic do ciebie z oferta netii?? Bedziesz chcial wogole rozmawiac??

Ja nie potrzebuej rzadnych doradcow doskonale orientuje sie w ofertach tych ktore mi sa potrzebne

Netia jest kiepska i tyle - idz popracuj

Aaa apropo autorki tego tematu

Poszlas pierwszy raz do pracy i moze nie widzialas nawet jak sie tamzachowac i z tad taka reakcja kierownika

Bycmoze sam kierownik to gamon.

W kazdymbadz razie szukaj innej pracy :P

Tak się składa że ja pracuje w tej firmie
i uwierz że za 700zł nie siedziałabym tam

jeszcze tam pracujesz ...szok ale nie martw się pewnie zwolnią i Ciebie chyba że jesteś jednym z szefów i próbujesz honor firmy ratować hehehe

zaara a ile wyciagasz mniej więcej? Jeżeli to nie taka tajemnica?:)

do garfield

hehe szefem nie jestem, jest tam tylko 1 i to facet :P
o zwolnienie się nie martwie, pracuje tam nie od dziś i jak narazie nie szukam nic innego

do Brzeczyszczykiewicz:

co do zarobków to powiem Ci tak, w sklepie np odzieżowym zarabiają mniej :) to jeśli chodzi o moje wynagrodzenie
biorąc pod uwagę średnią pensje pracowników to wystarcza na opłate wszelkich rachunków i jeszcze ładny pieniądz zostanie
jak w każdej firmie raz jest lepiej raz gorzej ale za pół darmo nikt to nie siedzi :)

Ja jakoś pracuję już pół roku i nikt nawet nie myśli o tym żeby mnie zwolnić ale za siedzenie w boksach i odrzucanie połączeń nikt wam nie zapłaci wszystko jest rejestrowane kto ile rekordów obdzwonił i ile czasu sumarycznie trwała rozmowa a co do wypowiedzi

Dadzia

to może nie odróżniasz pomocy od staniem za plecami ja tez jak na początku przyszłam to mój TEAM LEADER przychodził i mówił mi jak mam się zwracać do klientów żeby wywrzeć na nich lepszy nacisk potraktowałam to jako pomoc a nie katowanie i nie żałuje są z tego wyniki sprzedaż poprawiona w 100% tylko chęci trzeba a nie podchodzić do wszystkiego sceptycznie a morze chciała byś żeby ci za siedzenie w domu płacili to gratuluje a co do nadgodzin to ich nie było nawet jak mieliśmy szkolenia z technik sprzedaży i przyszliśmy do pracy wcześniej to tez mieliśmy za szkolenie zapłacone stawkę godzinową

marysialomp

marysialomp--- zapłacone?:)

Zaara, jezeli jeszcze tam pracujesz to powiedz jak wiesz oczywiscie jak wygląda tam praca kuriera i czu jest oplacalna??

Hekcia

pracownik na stanowisku kurier- hah.. na poczatku wszystko fajnei dostajesz spis adresow i listy z zaproszeniami.. fajna robota nie powiem..jezdzisz autem sluzbowym z 1 osoba lub 2 dodatkowymi jedzie sie w rejon wybranego miasta robi swoje i spada do domku.Ale czy to takie piekne... otoz NIE!

a dlaczego nie? pozniewaz:
-Arkamed to oszusci.. oddziały w miastach Szczecin, Gdynia,Toruń nie otrzymali pensji na czas czyli po 30 dniach tylko dostali pensje po 2 miesiacach (tj. za miesiac czerwiec dopiero w polowie sierpnia, to jest zalosne poniewaz powinnismy otrzymac pensje pod koniec lipca tj. od 25 do 30!!, a co lepsze firma wyplacila tylko polowie pracujacym tam osoba, reszta nadal jest bez wyplaty) .Jest to firma nie wyplacalna.. gdy ktos domaga sie swojego, firma wyrzuca bez powiedzenia.Praca na umowe zlecenie, obiecuja 100zl za dzien pozniej 80.Lecz co do czego pracuje sie na jakiejs dziwnej umowie ktora wogole nie mowi o pracy kuriera,lecz jakiegos kontrolera.Umowa wogole nei pokrywa sie z ich oczekiwaniami.Podpisujac taka umowe pracujemy za 53zl za kazdy wyjazd.I to nie wazne czy to jest wyjazd 10km od firmy czy 200km.Bo takie tez sie zdarzaja!!
Osobiscie nie polecam tej firmy.Przejechalismy sie na niej, pisze przejechalismy.. bo nie tylko ja jedna osoba jestem poszkodowana osoba!! wiele osob zgodzi sie ze mna czytajac ten post bynajmiej z tych wlasnie 3 oddzialow!!!

pracownik001

Pracownik 001, dziekuje za tak treściwą wypowiedz w tym temacie.Ja dostałam zaproszenie na rozmowę w Szczecinie,więc dam sobie spokój.

Hekcia

prosze Cie bardzo, ostrzegam innych przed ta firma, nie dajcie sie oszukac!!

pracownik001

Ja pracowalem w IQ Serwis, mialem dobra ekipe pod wodza Kamila. pREZES jANUSZ krętacz, z dziada pan sie zrobil i mysli, ze jest wielki biznesmen, a jest smieszny. Oszukali mnie na kilkadziesiat zlotych, zwloka z wyplata miesiac, a teraz poczekam na PIT. Odradzam kazdemu sprzedawania tym bardziej kupna przez telefon.

P.S Grzegorzu Pilaszku (to nie nazwisko) znajde Cie pijoku i hazadrdzisto za te plotki ktore rozsiales.

Zaara skoncz pier***lic :) masz umowe o prace i gadasz glupoty pisalas na tym forum pozytywnie juz rok temu o iq serwis wiec sie nie wypowiadaj, tylko idz na schody i zapal. Premia? hahahahaha mialem ponad 300% targetu, nagle okazalo sie ze prowizja jest platna tylko za 100%, a kolejne 200% to robilem dla "dobra" firmy, moglem grac w tetrisa pol miesiaca, po wyrobieniu 100% planu, a nie dzwonic na darmo. Naciagacze i kretacze. MNI i eNka byli w porzadku, nie liczac gRZEGORZA. Nara.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org