Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STYLISTA FRYZUR W ŁOMŻY !? |
Czy ktoś orientuje się, czy w Łomży i gdzie jest dobry STYLISTA fryzur ? Nie mam na myśli tych ala "stylistów", tylko kogoś rzetelnego , kto wie co robi. Pozdrawiam! ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STYLISTA FRYZUR W ŁOMŻY !? |
w łomzy nie ma są tylko alfa Bimbo
|
|
jasió śmietana, za kase zrobi wszystko John Rambo
|
|
salon na Szosie Zambrowskie, Bio Style(naprzeciw pogotowia) tam jest naprawde dobra stylistka
|
|
Znam większość salonów, ale o tym BIO STYLE, wiem tyle że otwarto go niedawno. ...
|
|
styl węża
|
|
Macie moze nr tel do salonu BIO STYLE?
|
|
0-700 787 001 ależ proszę :)
|
|
nr do BioStyle: 086 2162101 ;)
|
|
a jak jakość usług w tym salonie? i ceny?
|
|
Ktoś sobie jaja robi z tym Bio Style, kryptoreklama. Bio- czyli bez użycia jakiejkolwiek chemii, naturalnie czyli .... w tej branży to raczej nie możliwe, chyba że przy użyciu nawozu naturalnego. Wkurzajace jest gdy nie wypowiadają się klienci, łatwo sprawdzić kto i z jakiego IP, jak w przypadku FCP_92 - ucz się maskować, daleka droga przed Tobą Andy
|
|
a ja polecam ten salon ...bo usługi są tam rewelacyjne ... i niech się nie wypowiada na forum ktoś kto tam nigdy nie był i pewnie nie będzie ...koniec w tym temacie..pozdrawiam DZIEWCZYNY Z Bio-style...blondynka hehe
|
|
Andy123 masz racje! juz kiedys to poruszyłem. Forum nie jest od tego zeby robic sobie reklame. a sama nazwa BIO czyli bez chemii to nieiwem na czym oni pracuja.... Salon 2 miechy czynny a tu juz niema lepszego w lomzy i na jaki temat o fryzjerstwie nie wejdziesz to BIO STYLE najlepszy!!! ciekawe jak to sie ma w rzeczywistości.. czyzby właścicielka była tak zdesperowana,ze na sile klientów chce pozyskac? porażka Xxxx
|
|
Ja polecam salon na Dmowskiego koło solarium u Anny i Krzysztofa fajna atmosfera fryzurki dopracowane do ostatniego cala i doradza jak i czym układać włosy. marysialomp
|
|
Jest jakiś - widziałem go wczoraj na Vivie w jakimś karaoke show Shibuya czy jakoś tak. Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
Coś się w Łomży zmieniło? Szukam fryzjera/ki potrafiącego zrobić całkowitą metamorfozę (koloryzacja, cięcie). Odważnego, z pomysłem, z wiedzą i wyobraźnią. Wiem, salonów jest pełno. Jednak większość oferuje zwykłe oklepanie. Pomijam już salony, gdzie co druga klientka wychodzi z taką samą fryzurą, marchewką (lub żółtkiem) na głowie bądź też fryzurą niedopasowaną na twarzy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |