Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Otwarcie seznou motocyklowego |
kiedy rusza otwarcie sezonu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Otwarcie seznou motocyklowego |
Sprzedam sobie Rometa RM125 mały przebieg 2008 rok wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK)
|
|
1 maja wiecej info na www.max-bike.pl
|
|
Pewnie jak w zeszłym roku Ben Laden będzie chodził z przenośniakiem po szosie zambrowskiej :D Ty! Małgosiaaa!
|
|
znowu dawcy uprzykrzać nam będą ciepłe dni pierdzeniem swoich "kosiarek" i perkotem pseudo-ścigaczy z lakierem o kolorystyce spinek dołączanych do bravo girl. super. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
"trackone " jak ci to przeszkadza to sie wyprowadz na białoruś tam jeszcze wozy drabiniaste jeżdża bedziesz miał cisze i spokój wielka kasa
|
|
Mnie i moim dzieciom również przeszkadza, więc również proponuję przeprowadzkę bardzo daleko pajacom na moturach i innych złomach z niemieckich śmietników ...
|
|
bob - wyprowadź się z tego miasta i nie rób obciachu
|
|
obiach to chiński jednoślad wciągany na światłach przez moje niemieckie kombii :] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
trackone, bob - Chcecie ciszy to wyprowadzcie sie na wies. Nie róbcie z Łomży dziury gorszej niż jest w rzeczywistości.
|
|
to, że żeście się w tym temacie zbiegli młodociani - zmotoryzowani, nie znaczy, że taka sama część ludzi w tym mieście podziela wasze zdanie. ten hałas przeszkadza nie tylko mnie i bobowi, ale również większości mieszkańców, kierowców i jakimś 99% przechodniów, przy których taki złom właśnie przejeżdża. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Nie wszystkie jednoślady w Łomży to chiński badziew albo złom z Niemiec są też motorki o bardzo ładnym wyglądzie i pięknym dźwięku.
|
|
są takie, Green, i nie o nich moja opinia. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
track one masz racje chinski jednoslad zostaje wciagniety, ale japonski to nie ma co robic z twoja 15 letnia niemiecka zardzewiala puchą pozdrawiam i lewa do gory
|
|
nie zaprzeczę, Fresh, ale to juz nie obciach :] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Ludzie!!! Nie rozumiecie co się do Was pisze? Ktoś zapytał o otwarcie sezonu, a Wy tutaj ciśniecie że motory to to i tamto...motory są fajne, a jak przeszkadza ich ryk to zgłoście to na policję - nawet motory muszą spełniać wymogi, więc niech policja się zajmie łapaniem tych niesprawnych - próg głośności to chyba 90 dB. Pozdrawiam wszystkich zmotoryzowanych :) Pjotr
|
|
Motory to ********* sprawa , uwielbiam sluchac ryk wydechu scigacza i popieram opinie osob ktore sa za a tym co to nie pasuje niech sie wyprowadza motory moga jezdzic po ulicach tak samo jak samochody a jest ich duzo mniej w miescie . " mi sie nie podoba i moim dzieciom" pff a kogo to obchodzi jak jestes spoleczniakiem to dzwon na paly i sie rozplacz . Osoba sie pytala kiedy startuja a nie czy sa fajne czy nie mylicie tematy ludzie czytanie ze zrozumieniem sie klania . Pozdro :) Only GoD Can Judge Me ...
|
|
Mnie nie irytuje ryk ścigaczy, mnie do furii doprowadzają pierdzące kosiarki zwane skuterami i bezmózgie dzieci nimi jeżdżące:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Dobrze , dobrze niech motorki zaczynają . Transplantologia poprawi swoje , ostatnio marne, statystyki . Tylko niech kierowcy jednośladów wożą ze sobą oświadczenia woli pobrania od nich narządów, oprócz mózgów oczywiście !
|
|
stereotypowe myslenie zmanipulowanych malpek "sa" jestes prawdziwym/ą idotą/ką jesli myslisz ze narzady osob po wypadku sa przeznaczone do przeszczepow a zwlaszcza motocyklistow, ale to nie jest temat i miejsce na powazne rozmowy, tak wiec zostaje nam tylko czekac na otwarcie sezonu zeby byl dla wszystkich bezpieczny i szczesliwy pozdrawiam i dozobaczenia na trasie
|
|
dzis w Katowicach juz gostek rozpoczal sezon,zabil siebie i pasażera, polowa kierowców jednosladów rowerem nie umie dobrze jezdzic i takie sa tego efekty,znowu sezon na warzywa sie zaczyna
|
|
creed i podobni - yebnijcie się w puste łby
|
|
Ja powiem tak żeby te swoje wydechy i te ryki zostawili w blaszanym garażu i ludziom dali spokój mieszkam w bloku, kilka bloków dalej mam ulice a i tak słysze jak jezdzą te świry co im stoi jak popierdzą ,a jak jebni* w kogoś jego problem. Ale właśnie niech odraz wożą oświadczenie że są sprawcami kolizji lub wypadków i organy odają ludziom naprawde potrzebującym a nie takim...
|
|
Człowieku trackone skutery 2-suwowe (jesli wiesz co to jest) maja prawo do wytwarzania glosnego dzwieku ! i nie gadaj na skutery kosiarki bo aż mi sie ciebie zal robi. Jeżeli jestes na tyle glupi ze nie potrafisz odroznic kosiarki od skutera to naprawde idz sie troche podleczyc
|
|
a jak wam cos przeszkadza to się wyprowadzcie na wies. Jakos wam nie przeszkadza jak pomoc drogowa robi drogi i jest o wiele glosniej. zazdroscicie tym co maja skutery i tyle.
|
|
tak, zazdroszcze ci komarów w zębach. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
W sobotę 20marca zjeżdzając z nowogrodzkiej na sikorskiego jechał sobie motocyklista ze sporą predkoscią i nie wyrobił się na zakręcie i wywrócił się. Porysował sobie motor i widziałem jak z głowy leciała krew. Także powoli się już zaczyna. Nie mam nic do motorów ale niektórym brakuje wyobraźni i nie powinni siadać na takie pojazdy.
|
|
i co? zadzwoniles po policje?karetka byla? hehe
|
|
|
Zwolenników, przeciwników - wszystkich zapraszam 1 maja na Stary Rynek od 10. będzie na co popatrzeć - a potem...... Parada i Imprezka w Twierdzy Łomża - wpadajcie i zobaczycie jak się bawią Motocykliści- Pozdrawiam seredcznie Max
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |