niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Otwarcie seznou motocyklowego

kiedy rusza otwarcie sezonu?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Otwarcie seznou motocyklowego

Sprzedam sobie Rometa RM125 mały przebieg 2008 rok

wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK)

1 maja wiecej info na www.max-bike.pl

Pewnie jak w zeszłym roku Ben Laden będzie chodził z przenośniakiem po szosie zambrowskiej :D

Ty! Małgosiaaa!

znowu dawcy uprzykrzać nam będą ciepłe dni pierdzeniem swoich "kosiarek" i perkotem pseudo-ścigaczy z lakierem o kolorystyce spinek dołączanych do bravo girl.
super.

the thruth tracker

"trackone " jak ci to przeszkadza to sie wyprowadz na białoruś tam jeszcze wozy drabiniaste jeżdża bedziesz miał cisze i spokój

wielka kasa

Mnie i moim dzieciom również przeszkadza, więc również proponuję przeprowadzkę bardzo daleko pajacom na moturach i innych złomach z niemieckich śmietników ...

bob - wyprowadź się z tego miasta i nie rób obciachu

obiach to chiński jednoślad wciągany na światłach przez moje niemieckie kombii :]

the thruth tracker

trackone, bob - Chcecie ciszy to wyprowadzcie sie na wies.
Nie róbcie z Łomży dziury gorszej niż jest w rzeczywistości.

to, że żeście się w tym temacie zbiegli młodociani - zmotoryzowani, nie znaczy, że taka sama część ludzi w tym mieście podziela wasze zdanie.

ten hałas przeszkadza nie tylko mnie i bobowi, ale również większości mieszkańców, kierowców i jakimś 99% przechodniów, przy których taki złom właśnie przejeżdża.

the thruth tracker

Nie wszystkie jednoślady w Łomży to chiński badziew albo złom z Niemiec są też motorki o bardzo ładnym wyglądzie i pięknym dźwięku.

są takie, Green, i nie o nich moja opinia.

the thruth tracker

track one masz racje chinski jednoslad zostaje wciagniety, ale japonski to nie ma co robic z twoja 15 letnia niemiecka zardzewiala puchą

pozdrawiam i lewa do gory

nie zaprzeczę, Fresh, ale to juz nie obciach :]

the thruth tracker

Ludzie!!! Nie rozumiecie co się do Was pisze? Ktoś zapytał o otwarcie sezonu, a Wy tutaj ciśniecie że motory to to i tamto...motory są fajne, a jak przeszkadza ich ryk to zgłoście to na policję - nawet motory muszą spełniać wymogi, więc niech policja się zajmie łapaniem tych niesprawnych - próg głośności to chyba 90 dB. Pozdrawiam wszystkich zmotoryzowanych :)

Pjotr

Motory to ********* sprawa , uwielbiam sluchac ryk wydechu scigacza i popieram opinie osob ktore sa za a tym co to nie pasuje niech sie wyprowadza motory moga jezdzic po ulicach tak samo jak samochody a jest ich duzo mniej w miescie . " mi sie nie podoba i moim dzieciom" pff a kogo to obchodzi jak jestes spoleczniakiem to dzwon na paly i sie rozplacz . Osoba sie pytala kiedy startuja a nie czy sa fajne czy nie mylicie tematy ludzie czytanie ze zrozumieniem sie klania . Pozdro :)

Only GoD Can Judge Me ...

Mnie nie irytuje ryk ścigaczy, mnie do furii doprowadzają pierdzące kosiarki zwane skuterami i bezmózgie dzieci nimi jeżdżące:)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Dobrze , dobrze niech motorki zaczynają . Transplantologia poprawi swoje , ostatnio marne, statystyki . Tylko niech kierowcy jednośladów wożą ze sobą oświadczenia woli pobrania od nich narządów, oprócz mózgów oczywiście !

stereotypowe myslenie zmanipulowanych malpek "sa" jestes prawdziwym/ą idotą/ką jesli myslisz ze narzady osob po wypadku sa przeznaczone do przeszczepow a zwlaszcza motocyklistow, ale to nie jest temat i miejsce na powazne rozmowy, tak wiec zostaje nam tylko czekac na otwarcie sezonu zeby byl dla wszystkich bezpieczny i szczesliwy pozdrawiam i dozobaczenia na trasie

dzis w Katowicach juz gostek rozpoczal sezon,zabil siebie i pasażera, polowa kierowców jednosladów rowerem nie umie dobrze jezdzic i takie sa tego efekty,znowu sezon na warzywa sie zaczyna

creed i podobni - yebnijcie się w puste łby

Ja powiem tak żeby te swoje wydechy i te ryki zostawili w blaszanym garażu i ludziom dali spokój mieszkam w bloku, kilka bloków dalej mam ulice a i tak słysze jak jezdzą te świry co im stoi jak popierdzą ,a jak jebni* w kogoś jego problem. Ale właśnie niech odraz wożą oświadczenie że są sprawcami kolizji lub wypadków i organy odają ludziom naprawde potrzebującym a nie takim...

Człowieku trackone skutery 2-suwowe (jesli wiesz co to jest) maja prawo do wytwarzania glosnego dzwieku ! i nie gadaj na skutery kosiarki bo aż mi sie ciebie zal robi. Jeżeli jestes na tyle glupi ze nie potrafisz odroznic kosiarki od skutera to naprawde idz sie troche podleczyc

a jak wam cos przeszkadza to się wyprowadzcie na wies. Jakos wam nie przeszkadza jak pomoc drogowa robi drogi i jest o wiele glosniej. zazdroscicie tym co maja skutery i tyle.

tak, zazdroszcze ci komarów w zębach.

the thruth tracker

W sobotę 20marca zjeżdzając z nowogrodzkiej na sikorskiego jechał sobie motocyklista ze sporą predkoscią i nie wyrobił się na zakręcie i wywrócił się. Porysował sobie motor i widziałem jak z głowy leciała krew. Także powoli się już zaczyna. Nie mam nic do motorów ale niektórym brakuje wyobraźni i nie powinni siadać na takie pojazdy.

i co? zadzwoniles po policje?karetka byla?
hehe

Zwolenników, przeciwników - wszystkich zapraszam 1 maja na Stary Rynek od 10. będzie na co popatrzeć - a potem...... Parada i Imprezka w Twierdzy Łomża - wpadajcie i zobaczycie jak się bawią Motocykliści-
Pozdrawiam seredcznie

Max

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org