Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WSZYSCY DO GRAJEWA !!!!!!!!! |
http://i39.tinypic.com/2qsxpts.jpg Chyba nie musimy tłumaczyć Pozdro i do zobaczenia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WSZYSCY DO GRAJEWA !!!!!!!!! |
Była kiedyś taka taka wesoła Pani co zapraszała wszystkich do Szczuczyna, to troche bliżej niż Grajewo.
|
|
pamietam ta kobiete, to juz sporo lat uplynelo. czy ktos wie co z ta pania sie stalo?
|
|
Ja pierdole jak mnie to wkurwia....co ludzi nie macie musisz sie reklamowac....?????? Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Wiedziałem że zaraz pajace się odezwą. Nie interesuje Cię to się nie udzielaj. Założył temat ponieważ nie każdy czyta forum ŁKSu a ma w sercu ten klub i chętnie by pojechał. Może znajdzie się chłopaczyna/dziewczyna która pomyśli "kiszę się w chacie, pojadę zobaczę jak tam jest". Pojedzie i może akurat się spodoba. PS. Balthazar nie ******* za dużo bo rodzinę powiększysz a Islandia pewnie nie chętnie na Twoje dzieci chce płacić;] Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Balthazar nie interesuje nie komentuj i wypad
|
|
nie pojade, ale chociaz ci wkleje poprawnie... ;] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
szkoda czasu...
|
|
|
a czemu szkoda czasu ? Byles widziales, poczułes atmosfere ? Sam kiedys pojechałem z wielka niepewnoscią i zostałem do dzis Polecam wszystkim dobry sposób na wyżycie sie, poznanie nowych ludzi i poczucie fenomenalnej atmosfery Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Mnie też szkoda czasu, nie jadę. Weśta bereta i palnijta sie w łeb
|
|
a ja pojade.Pamiętacie zeszłoroczny wyjazd z Kolnem do grajewa? http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Jasne ze pamiętamy;)
|
|
jak sie dzwoni do Grajewa ???? Dziad
|