Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SAMSUNG D900i |
Chciałby może ktoś kupić tanio Samsunga D900i? ..gr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SAMSUNG D900i |
za male pienia,dze?
|
|
za 160 złotych ..gr
|
|
A może Nokie 3120 Classic za 165zł :D lepsza Nokia niż Szamszung w którym taśma pada po roku :)
|
|
a ta nokia ma tandetną grafikę ;p ..gr
|
|
co to do k....y nędzy jarmark jakis na forum?są do tego ogloszenia i allegro,ewentualnie Przyjaciołka,to taka gazeta dla mało rozgarniętych
|
|
czego tu włazisz jak ci nie pasuje coś? hyy? ..gr
|
|
nie mam telefonu w torebce kozystam z telefonu meza to co juz tak nie mozna? po CO WYDATKI!
|
|
nie bulwersuj się ,allegro jest ale nie każdy musi tam wchodzi a tym bardziej z Łomży ,a jak ci nie pasuje to nie wchodz poczytaj przyjaciółke ;) Nokia nie ma tandetnej grafiki ,ja w tej noki moge pozmieniać kilka rzeczy i jest bajer a w tym szamszungu co ? pewnie nawet motywu zmienić nie można :D
|
|
szAmsung i nokija to sheeeeet SE IS COOOOL i nie ma lepszych, w szamszungach taśmy padają a nokija jak sie zj......bie to pincet razy robią i nie potwierdzą, że się cóś im popi.....liło. NEVER NOKIJA & SZAMSUNG
|
|
SE to badziew ;D,spadnie ci z ręki i już martwisz się czy nadal będziesz mógł bezproblemowo używać aparaciku. Miałem do czynienia z różnymi telefonami ale zaufanie mam tylko do Noki,jedyną jej wadą jest to że przez nią gubiłem ładowarkę,ale i taką wadę da radę zlikwidować,wystarczy mieć ją podłączoną non stop w jednym gniazdku. Dla osób którzy używają komórki do dzwonienia i od czasu do czasu do napisania smsu to tylko Nokia.
|
|
E52 :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
ja chce moge dac ci jakies 60-80zl yaleyz w jakim stanie ell pablo
|
|
A może ktoś chętny na nokie 5610 xpress music ?
|
|
ile chcesz za nia za nokie 5610
|
|
Jestes moja kokaina Chcesz kupic ladowarke :D i jest fajnie
|
|
madzius narazie nie,miałem 3,z tego co teraz wiem to jedną mam w pokoju ciągle podłączoną,druga gdzieś leży w innym pokoju a trzecią zgubiłem.
|
|
siemasz Lisu
|
|
za nokie 5610 270zł
|
|
Masz może jeszcze tego Samsunga ? Rozumiem, że z pudełkiem i gwarancją (nawet jak już nieważna) ?
|
|
ja mam nokie 3500 za 90 zl xd
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |