Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JP |
Mam pytanie do łomżyńskiej społeczności, mianowicie co sądzicie o ludziach, którzy głoszą hasło jp? Bo dla mnie jest to dzicz, która dopiero zeszła z drzewa, jest to szczyt głupoty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JP |
to zalezy.... i tak i tak bedzie wciaz to samo.. Na ulicy krzyczy JP... dostaje w pizde albo go okradna i idzie na policje... tak wiec... Chociaz mozna zarzucic wiele wiele spraw dla policji ale to sie tyczy kazdego z nas.. dlatego najlepiej zostawic to bez komentarza a tym JP podetrzec se dupe... nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
Jp na 100 %
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=FKM1wY4Fa5E Pozdrawiam ;)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=hlanHHt5t7c
|
|
Dla tych co słuchają firmy to wiedza ze skrót JP głownie ma na celu znacznie Jestem Porządny. A policja nie powinna mieszać się w nie swoje sprawy !!
|
|
Policja w JP sie nie miesza... To wy ja mieszacie... _____________________________________________________
|
|
|
JP na 50% bo ja się trochę boję.... Żal mi tych dzieci... Bo zobaczcie kto głównie tego słucha
|
|
JP na zero procent. Wszedł projekt ustawy zaostrzającej kary za napaść na policjantów, mam nadzieję że szybko wejdzie to w życie.
|
|
dzieci neo
|
|
JP na 100% malosmiacz co z tego ze wyszedl...na pijanych kierowcow tez wyszedl niejeden i co dalej jezdza... Nic to nie zmieni...jak sie napatoszy w nieodpowiednim czasie to dostanie bez wzgledu na konsekwencje bo o tym wtedy nikt nie mysli... Kolejnre straszonko....malolaci teraz maja w d...ie ustawy...... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Co ludzie sądzą o tym "czymś"? Na szczęście zdecydowana większość nawet nie wie co to jest. Jest to zjawisko marginalne. Z tym JP jest tak samo jak z Hip-Hopem czy innym rapem - w większości słuchają tego i łapią się na takie hasła 16-17 letnie dzieci, które na szczęście z tego wyrosną. Oczywiście są wykonawcy hip-hopu, którzy naprawdę coś sobą reprezentują ale to znikomy procent. Jedyny sposób na to coś to totalna olewka. Umrze to w sposób naturalny.
|
|
a jak juz umrze, to wykopiemy dół, wrzucimy, zasypiemy piachem i postawimy na tym budkę z kebabem. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
oni krzyczą tak,bo kolega tak robi,chcą być modni w swoim towarzystwie. Co z tego,że nosi koszulki z takimi napisami i krzyczy jak radiowóz odjedzie na tyle daleko żeby go już nie usłyszeli policjanci. Jak trwoga to do policji mówiąc krótko.... Chciałabym żeby kiedyś tak dostali w du**,żeby prosili na komisariacie o pomoc.
|
|
... a może by tak od razu dwie budki ? :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
ciekawostka: http://img230.imageshack.us/img230/5707/firmajp.png oczywiście ten atak został zgłoszony przez Firmę :] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
haha pajace co uważasz ze jak ktoś ma 17 lat to jest dzieciakiem !! Siedzisz na chacie i gówno wiesz wyjdź sobie w wakacje na osiedle i posiedź do 24 przyjada i zobaczymy jak będzie kolorowo, a jeszcze jak po nie udanej interwencji !!
|
|
lukazkó .... jestes pierdołom na 100 % Tempiem głópote na foróm
|
|
tak osoba w wieku 17 lat jest dzieciakiem,którym ty najwyraźniej jesteś
|
|
Nie rozumiem jednego. Ktoś tu pisze, że posiedź do 24 i zobaczysz? I co mi zrobią? Spiszą? No faktycznie, wielka mi krzywda. Może byłeś pod wpływem alkoholu i do tego jeszcze nie letni to niestety musieli się Tobą zająć, bo takie mamy prawo. Nie raz się wracało po 24 albo gdzieś przesiadywało. I owszem, radiowozy się zdarzały, ale taka ich praca. Normalne, że każdy się zainteresuję widząc grupkę młodzieży o tej porze. W większości przypadków albo tylko przejechali, albo po prostu sprawdzili o co chodzi, bez żadnych konsekwencji. Nie rozumiem co macie do policjantów. W każdej grupie społecznej znajdą się ludzie "w porządku" i tacy, którzy nie są ok. A odłamek policjantów, którzy są "źli" na prawdę jest mniejszy tylko bardziej nagłaśniany. Gdy by policji nie było to byś się bał z domu wyjść, bo nie był byś zupełnie bezpieczny, każdy by podszedł i mógł Ci krzywde zrobić bez żadnych konsekwencji, dlatego należałoby przemyśleć jeden z drugim co wy próbujecie głosić. Wiadomo, że żadna służba nie będzie idealna, bo to tylko ludzie, ale lepiej mieć w ogóle jakiś porządek niż całkowity chaos i anarchię. Pozdrawiam.
|
|
ja to do powiedzenia, raczej pokazania mam tyle co do JP !!! http://www.youtube.com/watch?v=aIyEIYHhiCs
|
|
łukasz9291 powiedział wszystko na ten temat.Popieram Pomysłowo.
|
|
dla mnie to banda debili i tyle.rozumiem ze mozna sluchac czego sie chce ale nie trzeba od razu stawac sie popkiem hehe ci co krzycza jp do banda debili bez rozumu i tyle !!!!!!!!!
|
|
d(*-*)b popieram
|
|
Wszystko powiedział czyli nic :D dobre.W dup.... byliście,gów.... widzieliście i hu.... wiecie.Tak jak niektórzy mówią jak dojdziecie do pewnego pułapu wiekowego to pewne rzeczy zrozumiecie.Też byłem w waszym wieku,podobne zachowania,z tym że rozum inny,bo miałem gdzieś te hwdp jp hip hopy i te inne dziadostwa,grało się w piłkę albo jeździło na rowerze po 50km w jedną stronę z kolegami,chodziło się też na ryby,no różne rzeczy ale człowiek się czymś zajmował a nie takimi bzdetami nic nie wnoszącymi,potem rosną takie ciecie i oni niby mają w wieku produkcyjnym coś zdziałać?
|
|
dokładnie teraz taka moda,ale dzieciaki tego nie rozumieją mądrzejszym przejdzie z wiekiem debilom zostanie na zawsze
|
|
Wy więźniem pragnienia, My człowiekiem czynu
|
|
light ja zacząłem słuchać Hip-hopu jak miałem9 lat,dziś mam 21 i od tamtej pory ta muzyka jest ze mną każdego dnia,nie wyrosłem z tego i nie wyrosnę bo kocham to.A firmy nie zaliczajmy do wykonawców Hip-Hopu/Rapu,JP krzyczą dziewczynki i chłopaczki z podstawówki,ludzie którzy nie mieli z policją do czynienia.Pozerstwo idiotyzm i tyle.A co do wartościowego HH,polecam sprawdzić kawałki takich raperów jak O.S.T.R. , Pele(ten z Poznania) Słoń,Sheller,2Pac,Eminem jest jeszcze wielu innych.Pozdrawiam.
|
|
Nikt nie mówi,że HH jest zły tylko przez takie dno jak firma ludziom ta kultura kojarzy się z patologią,jebaniem policji i samym gównem,co do wykonawców ,których wymienił Zenit warto by dodać Eldo,Fenomen i klasykę czyli K44 oraz Paktofonikę.
|
|
no i grammatika zapomniałem dodać choć i tak jest jeszcze baaardzo dużo prawdziwych i świetnych wykonawców
|
|
Dokładnie,Eldo powinien być zaraz po Ostrym ;) JF! Jebać firmę!
|
|
Zenit - napisałem, że w WIĘKSZOŚCI ludzie słuchający hip-hopu z tego wyrastają. A to nie znaczy, że wszyscy. No niestety, ale tak jest. Sam lubie czasem O.S.T.R.-ego posłuchać, cenię go jako ARTYSTĘ, ale patrząc po znajomych i wokół siebie to widzę, że z wiekiem ludzie od tego odchodzą. Lukasz9291 - chłopcze a co powiesz, że Twoi idole po ataku hakerskim na ich stronę zgłosili to na policję? Idź umyj rączki bo mama woła na obiadek. Sam wyjrzyj z dziupli i przejrzyj na oczy - świat to nie tylko Twoja "ośka". Z resztą... Szkoda słów, wiem bo jak sam miałem 17 lat dużo do wiadomości przyjmować nie chciałem, więc nie ma co strzępić klawiatury. Podrośniesz jeszcze troche i pogadamy. Koniec rozmywania. JP100% - minie jak każda moda. Pozdrawiam
|
|
JA cenię Ostrego jako artystę ale i człowieka,bo również jako człowiek jest wspaniały.Dla zainteresowanych :http://www.youtube.com/watch?v=Lt8oMOgM33E -kawałek nagrania z koncertu w Białym.
|
|
:) pierwsze kawałki,od których rozpocząłem swoją przygodę z OSTRYM
|
|
Eminema nie polecam poniewaz oficjalnie powiedzial ze nie lubi Polakow. Po jego wypowiedzi usunalem kazdy teledysk kazda jego nute jaka mialem i sprzedalem 2 jego plyty. z hh polecam molesta pih kaliber44 paktofonike mimo wszystko polecam tez Peje ale tylko do plyty NOJA ostatecznie SLU
|
|
A co mnie obchodzi,że Eminem nie lubi Polaków?Ma teksty z zajebistym przekazem i lubię ich słuchać, http://www.youtube.com/watch?v=Ej9kmwjBrWQ polecam też przesłuchać ten kawałek,może komuś się spodoba dla mnie to cudo.
|
|
A co do Peji..od niego zaczynałem z HH kiedyś jego teksty były wartościowe,niosły przekaz a teraz niestety jest gorzej.
|
|
No tak, można mówić, że moda tylko jest jedna różnica - napaść na człowieka to nie spodnie z krótszą/dłuższą nogawką. Tu ktoś traci zdrowie, życie. W tym przypadku aktywne zwalczanie wydaje mi się uzasadnione bardziej niż 'przeczekanie'.
|
|
a ja Jestem Porządny a nie głosze JP :)
|
|
buahaha, nagle mu sie tworczosc eminema przestala podobac :D jak ci baba powie ze jestes glupi to tez zmieniasz na inna?
|
|
JP -JESTEM PEDALEM
|
|
Nie jestem przekonany do tego, że ostatnie ataki na policjantów były bezpośrednio motywowane hasłem JP. W większości były to ataki na policjantów w cywilu więć okoleptycznie napastnicy raczej nie byli w stanie poznać czy to policjant czy po prostu jakiś pan Józek. Tak czy inaczej ci (celowo z małej litery) chłoptasie próbowali by zrobić krzywdę osobie, która zwróciła im uwagę. To jest pospolita patologia, z którą należy walczyć. Ona była jest i będzie, dlatego nie wiązałbym JP z tymi zdarzeniami. Inną sprawą jest, w jaki sposób doświadczeni policjanci, po przeszkoleniu, po badaniach sprawnościowych, ze znajomością technik samoobrony nie dali rady młodocianym oprychom... Tu też jest problem, bo jeśli dwóch 17 - latków zabiło czynnego policjanta to coś jest nie tak. Niech ten policjant będzie nawet zwykłym "gryzipiórkiem" ale w jakiś sposób badania sprawnościowe co jakiś czas przechodził...
|
|
Szczyle spod szyldu JP to olbrzymiej większości miernoty z gębami pełnymi chamstwa i ignorancji. Silni w grupie, bo żaden z nich w pojedynkę jest człowiekiem słabym i wyizolowanym, którego społeczeństwo przeraża. Dziś są godnymi reprezentantami dna moralnego i społecznego. Ale lata lecą, a przyzwyczajenia zostają. Za parę lat godnie zastąpią tych, co dziś narzekają na sprawujących władzę (ktokolwiek to by nie był). Późniejsi życiowi nieudacznicy właśnie dziś zaczynają w strukturach JP.
|
|
Lukasz9291 co tak zamilkłeś? jakie masz argumenty przeciwko naszym opiniom?
|
|
Musiał pójść pryszcze powyciskać. A z resztą już po dobranocce, więc pewnie grzecznie śpi w piżamce w różowe misie. Można się go spodziewać jutro po Teleranku ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |