Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bójka w autobusie... |
Wszystko zostało na szczęście nagrane: http://www.youtube.com/watch?v=42lJrKCz6qw&NR=1 :D _________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bójka w autobusie... |
troche oklepal przydymionego
|
|
Dziadek wymiata hahaha.....tak trzymac....w tym wieku pozazdroscic strzalu....chce takiego dziadka..... :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Widziałem oryginał jakiś czas temu,mnie ta przeróbka też rozbawiła,można się pobrechtać :D :D
|
|
a ten komentarz to jest z pamiętnego filmu z wojewodzwa szczecinskiego gdzie na górce pokrytej lodem zjeżdżały auta i otłukiwały taxówkę zaparkowaną obok drogi, zresztą gdzieś był link do filmiku na tym forum podany
|
|
ANTY_BLM mogles sie pokusic o wrzucenie oryginalu... o tym filmiku bylo glosno chyba z miesiac temu. I w pelnej wersji niestety obraz jest "nieco" inny. Dziadek to niestety stary kryminalista i rasista, sam zaczal i prowokowal goscia glupimi tekstami, wiec zaden z niego bohater.
|
|
Co nie zmienia faktu, że czarny wyskoczył do niego PIERWSZY z łapami i został prawidłowo skarcony. PS A czy ja gdzieś pisałem, że jest bohaterem ? _________________________________________________________
|
|
stary dziad!
|
|
ot i oryginał: http://www.youtube.com/watch?v=ENLaST1dzNo
|
|
No wyobraz sobie, ze ktos w autobusie zaczyna po Tobie jechac jak po lysej kobyle, wjezdza Ci na rodzine, czy cos. I co? W koncu nie wytrzymasz i wtedy to Ty jestes ten zly? Poza tym widac, ze czarny nie przylozyl mu jakos specjalnie mocno, a dziadek tylko na to czekal.
|
|
Autor: Dran (---.elomza.pl) Data: 19-03-10 21:54 ANTY_BLM mogles sie pokusic o wrzucenie oryginalu... o tym filmiku bylo glosno chyba z miesiac temu. I w pelnej wersji niestety obraz jest "nieco" inny. Dziadek to niestety stary kryminalista i rasista, sam zaczal i prowokowal goscia glupimi tekstami, wiec zaden z niego bohater. gdzies ty to wyczytal? dziadek nie uzyl zadnego przeklenstwa w tej rozmowie i sam sie przesiadl do przodu, zeby z czarnym nie dyskutowac. a ten biedulek do niego z rekami wyskoczyl. w programach komediowych nawet czarni komicy mieli z niego ubaw, ze dostal po gebie od 67-letniego bialego i to w lutym co w stanach jest: "black history month"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |