wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NK

Czy można na naszej-klasie zmienić szyk kolejności w jakiej są pozapisywani znajomi i zapisac tak na stałe ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NK

To nie fotka.pl...

Póki co nie ma takiej możliwości. No chyba, że założysz ponownie konto i będziesz zapraszał znajomych w wybranej przez siebie kolejności.

oj niestety....ale też myślałam o tym. powinni coś takiego wymyślić, ułatwiłoby podglad znajomych.

Od czego to zależy.??? Na listach klasowych nazwiska ułożone są według kolejności alfabetycznej ale nie raz brane są pod uwagę nazwiska panieńskie a nie raz juz te drugie. Czy to sie jakoś ustawia, może ktoś wie?

Nooo , to problem jak cholera. Złóż skargę do admina portalu.

ja bym się powiesił z takim problemem

ja nie mam problemu tylko myślałam ze jest na tym forum ktos mądry i mi to wyjaśni, a jak nie wyjaśni to przynajmniej kulturalnie odpowie ze nie wie ale jak widzie sie pomyliłam, na tym forum są sami kretyni którzy nie umieją sie odezwać.

Wejdź na stronę znajomych. Tam masz możliwość wybrania sortowania wg. kolejności dodania lub alfabetycznie. innej możliwości nie ma.

widzie sie pomyliłam, na tym forum są sami kretyni którzy nie umieją
sie odezwać.
sie odezwać.
sie odezwać.
nie umieją sssssiieeeeeeeee oooodddeezzzzzwwwaaaĆ.

amigo22/Czesio jak występujesz w obu płciach to jak spodziewasz się normalnej reakcji ?

Rozmawiając o nim i jego otoczeniu nie wiadomo kto więcej pali. On czy jego samochód.

poczytaj wcześniejsze wpisy i orient cycku

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org