Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pies york |
proszę wypowiedcie się na temat rasy york ,pis czy suczka ,który szybciej przywiązuje sie do ludzi,czy same mogo w domu zostawać,czy nie piszczo ,szczekajo głośno.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pies york |
widziala/es' psa ktory ma morde, w kuble?
|
|
" Mogą , piszczą , szczekają " ...
|
|
przywiązuja sie tak samo, to nie ma roznicy czy pies czy suczka. czasami szczekają jak to psy hehe ale bardzo cichutko hehe. jak zostawisz w domu szczeniaka to rozkładasz matke i sikaja na nią, raczej nie powinien wyrzadzic zadnych szkód.jak go zostawisz to bedzie sobie spał ;)
|
|
Po co ci pies ,będziesz miała mola na głowie ha,ha,ha.
|
|
potem jak taki nasika, -wszedzie na podlodze widac malutkie kaluze, nogi nie ma gdzie postawic'
|
|
nie prawda. jak nauczysz to nie nasika.bedzie chcial zeby wyprowadzic albo bedzie lal na mate
|
|
Znajoma ma takiego pieska i mówi że jest oki tylko to jest wydatek jeśli chcesz żeby był zadbany i ładny ; *strzyżenie *obcinanie paznokci *odżywki do włosów *fryzjer *pokarm [ z tego co słyszałam nie jedzą one byle czego itp/ A z tego co wiem to każdy piesek szczeka , piszczy ... a jak jest mały to może i w domu zrobic to i owo ale to każdy pies a nie tylko york. Zależy od wychowania psiaka , tzreba miec czas , cierpliwośc, żeby odchowac zwierzaka. Ogółem są bardzo fajne i przyjazne psiaki ten mojej znajomej jak do niej przyjdziesz to rozebrac Ci się nie da cieszy się , skacze i liże ;] Eloo
|
|
Ja pieska Yorka. Są to wspaniałe psy. Mój praktycznie nie szczeka, sika na mate, mało je, jak chce wyjść na dwór to stoi przy drzwiach. U mnie pies zostaje codziennie na około 4h i ma przygotowane swoje gryzaczki. Nie piszczy, większość czasu śpi. Także ja polecam gorąco.
|
|
chcesz psa do pokazania sie kup yorka:) moze go pokochasz chcesz psa do kochania wez kundelka ze schroniska:D na pewno nie pozalujesz bigi2004
|
|
Ja mam yorka i zawsze jest z nim wesoło jak jest w domu. Lubi spać siedzieć blisko ludzi:) Zostaje 8 h w domu sam i nie ma z nim kłopotu, wystarczy parę zabawek do gryzienia i jest ok bo i tak wiekszosc czasu śpiocha:) Nauczony nie załatwia się w mieszkaniu.
|
|
a czym się rożnio terier york ,od yorka ,chyba są większe,który ładniejszy miniatórka czy te większe
|
|
jaka jet cena takiego pieska bez rodowodu w Łomży ?? Chyba około 800 zł ??? Eloo
|
|
Najwspanialsze psy jakie są ,pod warunkiem ze sie wychowa od małego . Mam takiego i jestem w nim zakochana.Polecam suczke, bo jest łatwa do ułozenia i bardzo przyjazna. Goraco polecam:) coś pieknego miec takiego pieska.
|
|
Autor: szczebiotka (---.w92-154.abo.wanadoo.fr) Data: 18-03-10 08:52 potem jak taki nasika, -wszedzie na podlodze widac malutkie kaluze, nogi nie ma gdzie postawic' No jak nie sprzatasz to fakt.... Z czasem nie bedziesz miala gdzie nogi postawic... _____________________________________________________
|
|
Autor: szczebiotka (---.w92-154.abo.wanadoo.fr) Data: 18-03-10 08:52 potem jak taki nasika, -wszedzie na podlodze widac malutkie kaluze, nogi nie ma gdzie postawic' -bo trzeba sprzątać hehe a nie mijać:) kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
chcesz to Ci złapie takiego, po piwnicy biegają
|
|
Co do pieskow Yorkow to sa bardzo krzykliwe . Jak wyprowadza sie taka pocieche na spacer to szczeka i wszyscy sasiedzi wiedza ze idzie na spacer przy gllaskaniu jej zdarza sie ze robi siusiu Jest ogolnie milym pieskiem tylko za duzo szczeka
|
|
na slowo- wierzyc' szczeniaki, kundle, miernoty !!!!!!!!! takie cukierki, sikaja, bez pozwolenia Co mam robic'? (to nie chodzi o sprza,tanie)
|
|
też byłam zainteresowana tą rasą ale..... chyba naprawdę duży wydatek i kto by się nim zajmował w ciągu dnia jak ja w pracy. .....daj sobie spokój z nim, aniol28
|
|
pati80: York terier i York to to samo, tylko skrócone... Nie ma czegoś takiego jak miniaturka, po prostu pies może mieć predyspozycje po rodzicach i dobrze rokować na przyszłość czyt. urosnąć nieduży. edytch: Hodowla jest w Konarzycach. Cena? Nie wiem. Jakiś czas temu z rodowodem stały po 1tys zł. I ode mnie... Yorki to największa porażka wśród psów jaka zaistniała w ostatnim czasie. Moda na małe pieski. Psy źle wychowywane, szczekliwe, traktowane tylko jako pies zabawka. A o różowych panienkach z takim psem na różowej smyczy, albo w ubrankach to już wogóle... Na prawdę jest wiele ciekawszych ras. Mam nadzieję, że ta moda przeminie tak szybko jak weszła.
|
|
koty |
lubie ich rozowy jezyczek!
|
|
jorki so wredne lepsze rabaradory
|