Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ekonomik.. |
Czy ktoś może mi co opowiedzieć o ekonomiku ? Atmosfera.. nauczyciele.. stan klas.. męskie czy żeńskie ? Jakie profile ?? Z góry dzięki . ;DD - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ekonomik.. |
spij dziecko
|
|
wejdz sobie na strone szkoly i poczytaj...
|
|
Jestem absolwentem i w tej chwili robię mgr. Szkoła dała solidne podstawy do studiów. Oczywiście jak nie chcesz to i z "elitarnej" nic nie wyniesiesz prócz gąbki i kredy ;p Atmosfera jak to zawsze bywa zależy na kogo trafisz.Ogółem 4+ a jak masz jakieś uzdolnienia np w sporcie to jak do rany... ;)
|
|
szuranie kapci po korytarzach, strasznie mnie denerwowalo ale nikt o to nie zapytal................
|
|
nie przypominam sobie zeby kiedykolwiek kazali chodzic w kapciach w ekonomie...tam nawet butow nie trzeba zmieniac...
|
|
Odkąd sięgam pamięcią w Ekonomiku panowała najlepsza atmosfera ze wszystkich szkół ponadpodstawowych w Łomży. _________________________________________________________
|
|
Za moich czasów trudno tam było się dostać:)
|
|
dużo rolniczych twarzy bo blisko bursy
|
|
Ukończyłam ekonomik 2 lata temu :) I mam wiele miłych wspomnień z nią związanych :) Jako szkołę bardzo polecam, więcej dowiesz się na stronie ekonomika - jakie profile i wogole. A klasy: Większość mieszane ale jedna zdarza się przeważnie żeńska. Nie ma jednak problemu, żeby się przepisać do mieszanej. Jak najbardziej EKONOMIK na +
|
|
same baby?-ja tak nie potrafie, mialam zaszczyt niemaly:) uczeszczac' do jednej z wielu renomowanych szkol w Lomzy- niestety musze wyznac' wiekszosc' uczniow byla rolnikami! Kocham wies'
|
|
niestety? Masz chyba jakis problem z "wiesniakami"...to dlatego swoj ciagnik parkowalas dwie ulice od szkoly? Zeby i ciebie "wiesniaki" nie poznali? Wyzsza kultura patrze, ale chyba w tej twojej renomowanej uczelni wychowania nie uczyli? Przez takie osoby jak ty wstydze sie byc miastowa, bo kazdy inny"wiesniak" przy tobie wypadlby jak arystokrata
|
|
tak wlasnie stary, zardzewialy(ze starym radiem) cia,gnik a CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak Ci zatancze, po kurpiosku to zobaczysz moje "niestety"
|
|
No. Dzięki wielkie ;) - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
Odkąd sięgam pamięcią w Ekonomiku panowała najlepsza atmosfera ze wszystkich szkół ponadpodstawowych w Łomży. Anty, uwierz ze to sie nie zmienilo;)
|
|
Wiem wiem, sporo znajomych tam studiuje. :) _________________________________________________________
|
|
najlepsza atmosfera to w kufelku może być
|
|
piękne dziewczyny, atmosfera *********, wiekszość nauczycieli wporządku
|