Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pasemka blond która najlepsza fryzjerka? |
Mam pytanko poszukuję dobrej fryzjerki któraa ładnie robi pasemka w blondzie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pasemka blond która najlepsza fryzjerka? |
opcja "Szukaj" !!!!!!!!!!!!
|
|
nie polecam tego zakładu fryzjerskiego przy hotelu polonez jak se robiłam tam pasemka to zupełnie nic a nic nie było widac ta pani tam twierdzi że nikomu nie pasują jasne włosy z tego co powiedziała bo byłam z koleżanką i jej też twierdziła że lepiej jej w ciemnych. Polecam 'Akademie Fryzur' nie jest tanio ale ładnie robią tam włoski Eloo
|
|
Cóż Ci z pasemek ,jak w głowie pusto.
|
|
Ja polecam salon "perfect" moja dziewczyna poszla tam i zrobili jej super a ma blond wlosy.
|
|
Polecam salon fryzjerski na KŚ.Anny 2, są tam miłe panie, dziewczyny świetnie doradzają i maja super rękę do pasemek, w dodatku pracują na sprawdzonych i dobrych farbach, tam nie ma fuszerki-gwarancja zadowolenia-włascicielka Emilka Gronostajska .Od lat sie tam strzygę, maluję.Pełen profesjonalizm.POLECAM!!!!!!!!!!Ceny przystępne!!!!!!!!!! ali baba
|
|
Salon na ks Anny faktycznie jest tani ale jak juz tam robic wlosy to tylko u szefowej Emilki
|
|
a ja polecam salon JOLANTA na ul. Niemcewicza 2 od strony kościoła ładnie i nie drogo
|
|
Polecam salon na ulicy Nadnarwiańskiej :) Babka bardzo ładnie zrobiła mi pasemka na ślub. Jestem tam jej stałą klientką. Dodam że nie jest drogo. zapłaciłam 60 zł za balayage.
|
|
polecam salon na hipokratesa:)
|
|
Na Hipokratesa u Leończaka??
|
|
od 25 roku zycia farbuje sobie wlosy przyznam ze moje zycie sie zmienilo, oczywiscie intensywne kolorowanie wymaga pielegnacji wlosa, codzienna troska o to by sie nie rozdwajal/, wklepywanie olejkow, rozczesywanie duza szczotka,(odpowiednia markowa suszarka bez palenia powierzchni jest niezbedna) zgadzam sie ze fryzjer jest tak wazny w zyciu kobiety jak -zeby nie radze wyjazdu poza granice, Polski, droga cena was przerazi, a efekt taki sam jak w kraju, Do L/omzy wybieram sie w kwietniu mam wesele dalekiej rodziny Dziekuje za podpowiedz dobrego rzeczoznawcy i jego adres Szczebiotka
|
|
po pierwsze zdejm ten fartuch bo źle wyglądasz jak chora i zacznij uprawiać więcej sexu
|
|
Witam! Znam dziewczynę która nie tylko robi super pasemka ale też inne cuda, nie zapisuje sie w salonach i nie czekam po kilka tygodni, korzystam z jej usług od 3 lat i jestem zadowolona, jeśli chcesz mogę podac jej namiary na e- maila, naprawdę polecam
|
|
podaj skoro dobrze robi :P
|
|
Tia jezeli masz do niej tak duze zaufanie to moge sie przekonac' prosze daj mi namiary tej profecjonalistki Czesio ty na golasa latasza i bez fartucha?.
|
|
tak to ja
|
|
szczebiotka oczywiscie mogę podac ci jej nr. tel. ale przecież nie tu na forum, jest tu kilku żartownisi co mogli by go wykorzystac w innych celach. Pozdrawiam
|
|
Hej dziewczyny ja Wam mogę polecić salon Sonata na Wyszyńskiego, a w szczególności Panią Marlenę. Jest absolutną profesjonalistką w swoim fachu. Przede wszystkim umiejętnie doradzi i dobierze kolor. Poza tym jest bardzo miła i wizyta w tym salonie jak dla mnie jest prawdziwym relaksem. Odwiedziłam wiele salonów fryzjerskich i powiem szczerze, że z Sonaty jestem jak narazie najbardziej zadowolona, ale to jest moje zdanie. W każdym razie weronika proponuję, żebyś się tam przeszła. Myślę, że będziesz również zadowolona, bo przede wszystkim ceny są bardzo przystępne, a po drugie z tego co zauważyłam to używają tam dobrych produktów. Ja np mam słabe i suche włosy i często chodzę tam na odżywianie włosów i powiem, że efekty są widoczne.
|
|
szczebiotka oczywiscie mogę podac ci jej nr. tel. ale przecież nie tu na forum, jest tu kilku żartownisi co mogli by go wykorzystac w innych celach. Pozdrawiam
|
|
|
|
ojj sorry rozpisałam sie :)) nie wiem jak ale wysłałao mi sie kilka tych samych wiadomosci, mam nadzieje, że to nikomu nie przekadza
|
|
ja polecam salon familia na kazanskiej robilam sobie tam pasemka i jestem zadowolona
|
|
tylko nie sonata na wyszynskiego!!!!!!!!!!!
|
|
napewno nie kauflandowskie "lucky hair". tyle powiem. ..gr
|
|
U Hanki, ladny salonik mloda,dziewczyna po szkole,ale bardzo mila
|