wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Grill bar na dworcu

Chodzi mi o ten bar zaraz przy palarni ktory jakis juz czas temu powiekszono. Kilka lat temu czesto tam bywałem z kolegami była tam naprawde miła obsługa zawsze z usmiechem i szybko dziewczyny robiły super żarcie zapiekanki najlepsze w Łomzy. Pare lat mineło i jak wiele sie zmieniło te lale co teraz sprzedaja to jakby z łaski i wszystko im takie ważne tylko nie twoj czas dajesz im do zrozumienia ze sie spieszysz to zapiekanke trzyma do tej pory az czarna bedzie a potem ci powie '' Przepraszam dopiero doniej zagladałam zaraz druga wstawie '' a jak sie cebulki prazonej nie upomnisz to zapomnij ze bedzie. co wy o tym barze myslicie

.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Grill bar na dworcu

Jeśli chodzi o żarcie to zapiekanki nadal mają najlepsze, a jeśli chodzi o obsługę to jednej nie lubiłem tam ale ją zwolnili na szczęście, szef z tego baru to równy koleś kiedyś brakowało mi do hamburgera to kazał zrobić tym dziewczynom a brakowało mi chyba z 50 groszy widziałem też jak biednym daje jedzenie a wracając do obsługi to chyba też czasy się zmieniają i ludzie bo sam widzę że w ogóle w łomżyńskich barach co raz gorsza jest obsługa, osobiście jestem przewodnikiem wycieczek i widzę że w dużych miastach jest większa kultura Pozdrawiam

kiedyś zamówiłem hamburgera i był w nim włos- czarny.byłem z żoną chciałem zrobić drakę ale żona mnie powstrzymała.pokazałem tego włosa obsługującej,przepraszała i chciała mi zrobić drugiego albo oddać kasę ale wyszedłem.kiedyś rzeczywiście tam było lepiej....

Nie zgadzam sie z krecik68 oraz niko. Ucze sie w PG1 i codziennie po szkole zachodze do tego baru. Obsluga nie jest az tak zla jak mowicie , za to jedzenie jest wysmienite. Polecam kebaby i zapiekanki. Pozdrawiam i serdecznie polecam ten lokal.

To ten bar z zaklejonymi szybami??

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

Mogę powiedzieć tylko,że lubię tam jeść najczęściej hamburgera ,kiedyś bardzo lubiłam zapiekanki ale jak ponad rok temu dostałam zapiekankę to już więcej nie zamówiłam.Były najlepsze w mieście.Ostatnio byłam przed zamknięciem i był właściciel i chyba? właścicielka i chwilę pogadaliśmy ,bo wpadłam po hamburgera i jak zawsze spytałam czy nie ma może z ananasem bo kiedyś mieli takie w sprzedaży i jak dla mnie bomba :) raz nie spodobał mi się hamburger z serem bo ten plasterek sera nie był nic a nic roztopiony tylko jakby go przed podaniem włożył no i zamawiam bez sera już.Na obsługę nie zwracam zbytnio uwagi bo zamawiam i przychodzę po to za kilka minut,ale na pewno obsługa się zmienia więc i kultura i jedzonko trochę inne....

najlepsze jedzenie w K2

adam

a najlepiej sra się na dworcu warszawa w czajnatałnie

mnie najbardziej wkurza to jak te dziewuchy wyglądają , wiecznie brudne ciuchy, przetłuszczone włosy, jak na nie sie patrzy to odechciewa sie jedzenia, co do obsługi to prawda robią to z wielką łaską a do tego czesto rozmawiająć z tobą żują gume w bardzo perfidny sposób

zgadzam sie, dziewczyny sa wiecznie w brudnych ubraniach i ne wygladaja zbyt dobrze, kiedys byly pyszne zapiekanki - bardzo duze i posypane cebulka, nie dalo sie zjesc calej, bylam pare miesiecy temu i dostalam polowe tej zapiekanki, nie smakuje juz tak jak kiedys, a szkoda bo jadalo sie codziennie

na stolikach i podlodze nie porzadek...

barubar chodzi mi oto ze bar schodzi na psy bo porownuje to co jest z tym co było pare lat temu a ty chwalisz ze jest ok bo nie znasz tego co było jestes za młody. A te ich szmaty to do podlogi sie nadaja a nie jedzenie podawac , facjaty tez maja zryte.

.

Macie racje!
hmmm... jak dobrze sobie przypominam jak zwróciłam uwagę, że zapiekanka będzie spalona i chyba czas ją wyjąć, to jedna z pań wyjeła ją i po prostu rzuciła nią o blat. Więc wydaje Mi się, że tak się nie zachowuje. A kolejnym razem gdy przyjmowała zamówienie, musiała odebrać telefon od koleżanki.

A muszę przyznać, że właściciele super. Głównie właścicielka jest zawsze przed zamknięciem baru i niestety, a może stety odwiedzam go tylko o tej porze.
Może coś się zmieni, bo jedzenie MIELI super :D

...

Najlepsza to jest pizzeria Savana w Łomży na Browarnej, od lat tam z kumplem jemy pizzę, a na dworcu był zajebisty kebab i ogromnych rozmiarów, niestety z upływem lat porcje maleją, a cena rośnie. Znaczy mnie chodzi o ten bar na dworcu, w którym stoją maszyny do gier. Ostatnio dostałem sos czosnkowy o bardzo " dziwnym " smaku. Tylko mięso mają zawsze dobre. Po raz pierwszy piszę o kebabie :-)) Proszę o wybaczenie :-))

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

miałeś mięso u nich w kebabie? bo mi to rzadko sie zdarza w śladowych ilościach

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org