Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bardzo wazne |
Kto wie gdzie w Łomzy znajduje sie skup makulatury??? To dla mnie bardzo wazne wiedz jesli ktos wie prosze pisac <spoko>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bardzo wazne |
z tego co wiem to kiedys byl naulicy tam gdzie mieszcza sie mzt-ki , to chyba spokojna ulica sie nazywa...niew eim,.....popatrz tam ...kiedys tam byl napewno.:)
|
|
jakis chyba jest niedaleko zajezdni mpk no i za szkola muzyczna bigi2004
|
|
no ja nieweim.
|
|
kurde no i ja niewiem bardzo mi to jest potrzebne ;/ na spokojnej podobno juz nie ma... a za szkola muzyczna to tylko chyba skup butelek .. <spoko>
|
|
Skup makulatury gdzieś na Harcerskiej podobno....
|
|
niewiem ja niesprezdaje makulatury puszek itp. itd. hehe
|
|
Harcerska..hmm sprawdze to, dzieki, ze ktos chce pomóc... <spoko>
|
|
ptysiu ty powineś to najbardziej wiedzieć !! jak ty mieszkasz tam niedaleko. Ja wiem gdzie metal puszki i takie inne skupują bo z kolegą byłem ale nic nie sprzedalismy tylko do znajmoego poszlismy to jest na spokojnej
|
|
przy kurpiewskim gdzieś chyba jest tylko nie sprzedawajcie gazety bezcennej za marne ileś tam groszy za 1kg.
|
|
Tak jest Ptysiu. Nie mozna rzeczy bezcennych oddać za marne jakieś 25 groszy. Chociaż, kto wie ............ To może być biznes. Obchodzi się znajome miejsca. Bierze za darmo gazetkę i od razu do skupu. Kilka m-cy i na nową brykę jest !! ADALL
|
|
chodzi mi o duże ilości makulatury...a ptysiu 91 przy kurpiewskim to niewiesz gdzie to dokładniej? Jaka ulica? Dzieki za pomoc ;) <spoko>
|
|
ADALL a zwłąszcza jak ja jestem w gazecie jest mój post to nieożna tego na skup. ania niewiem dokladnie gdzie :(
|
|
ej a w Nowogrodzie?! przeciez tam jest coś takiego jak recycling!! tam powinni skupywac chyba!! Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Za drogo na gaz by było.
|
|
Ptysiu to zależy ile tego towaru (makulatury) jest! Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
no tak ale nawet jak bys zarobila te 10 zł to bys jechała ? nieopłaca sie zbytnio.
|
|
a satyskajca że się uratowało kilka drzew?! bo przecież papier produkuje się z drewna!! a jeśli jest makulatura to mniej drzewek potrzeba :P Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Jeżeli występujesz ptysiu w gazecie ze swoim postem, to gazetkę trzeba ładnie zabezpieczyć (plastikowe, szklane naczynie) i zakopać. Odkopią kiedyś archeolodzy za jakieś 5 tysięcy lat (tak jak teraz papirusy egipskie), zbadają i rzekną: żył kiedys dawno, dawno temu mędrzec światły, władcą grodu Łomża zwany. Nauczał prostaków i nieudaczników na forum miejscowym. Zwał się: Król Ptysiu91 !! ADALL
|
|
ADALL mozna by było tak zrobić ale po co za 5 tyś. lat np. twój post znajdą zakopany gdzies pod ziemią i powiedzą że był kiedys król ADALL i ze w tym miejscu była kiedyś Łomża słąwne miasto bo mialo wykształconego bardzo króla ADALLA. Ale moze byc teztak ze nikt nie odkopie nigdy gazety w której wypowiadał się ADALL.
|
|
sprawdze na Harcerskiej moze tam cos bedzie...dzieki chlopaki ze chcecie pomóc ;) <spoko>
|
|
ale i zobacz tam przy kurpiewskim gdzie dokladnie to niewiem :( tylko tyle moge powiedzieć :)
|
|
a_n_i_a6 co za zniewaga!! ja też Ci pomogłam :P i chłopcem raczej nie jestem :P Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Ja tez pomogłem tak jak moglem.
|
|
respekt GoŚieNkA ... dzieki ze chcialas pomóć.. ;P <spoko>
|
|
No tak, wyrzucenie takiej Bezcennej z postami Ptysia i ADALLka to jawne bezeceństwo!!! Ryskago
|
|
Bezeceństwo, a jakże ! Wogóle to siok i nadaje się na donos do prasy !!! Nie mówiąc już o tym, że w ten sposób przepadła by wiedza historyczna na temat Maćka, który kiedyś mógł, a tera ostała mu się ino koza !! :)) ADALL
|
|
:DDDDDDD hihiihihihi hehehehe buhahahahahha Ryskago
|
|
ADALL, ty figlarzu, udal Ci sie dowcip ! Juz sie nie moge doczekac jego wejscia ;) rechrechrechrech
|
|
Takie gazetyto beda w muzeum i bedzie strona otwozona z moim tematem "tramwaje" hehe
|
|
bez kitu ale ja Maćka lubię :) dajcie juz spokój jego kozie!! :*:*:* dla Macka i jego wnuczków =) (podlizuję się za te motto ang..... moze mnie polubi.... :P ) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
a to mnie już nikt nielubi ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
chyba nie :> :DD
|
|
Ptysiu, jestes slodki... :) Frotka
|
|
Ptysiu, Już Ty nie kokietuj, nie kokietuj... Dziecino ma :)) Ryskago
|
|
ptysiu kobieciarz ?? :) Ave ![]()
|
|
Wyszło szydło... :)) Ryskago
|
|
zaskoczył wszystkich i pewnie nawet siebie :D Ave ![]()
|
|
Mnie tutaj wszyscy zaskakują, ja sama siebie też... :) Ryskago
|
|
hehe no wiecie co :>
|
|
Coooo? Ptysiu? Ryskago
|
|
Ptyśja nie bede się podłączać do Ciebie na gg bo po co?! znam Ciebie i mam Twoj numer gg a nawet kiedys maial z Twojego konta dostałam.... znam Anię, a Kacpruch do Iski mojej siosrki świrował :) w końcu to ja wymyśliłam Kacprowi taką oryginalną ksywkę.... =) ma się te talenta..... kurczę i znowu powiedziałam za dużo ze swojego życia... boję się zboków :) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Gosienka wiedziałem ze masz siorke białą !!
|
|
to nie biała!! to Iska!!! sam jestes biała!! :P od dziś Ptyś to Biała!! Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Chyba Biały (-stok od "staczać się") :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |