Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Militaria wojenne, bagnety, hełmy |
Może ktoś z was interesuje się militariami. Posiada bagnety, monety, hełmy, które nie są mu potrzebne z chęcią się zainteresuje. Oczywiście flaszka się należy ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Militaria wojenne, bagnety, hełmy |
flaszka za takie rzeczy? :-D dobre......takie rzeczy można na allegro pchnąć za niezłe pieniądze,no ale szukaj może kogos znajdziesz;-)
|
|
Chciałbym hełm niemiecki II WŚ w dobrym stanie daje 0,7 czystej żołądkowej .
|
|
dam dwie;p
|
|
Za dwie żołądkowe to mogę wam z blachy wyklepać nowy :D Wiecie ile taki Stahlhelm kosztuje ?? :D
|
|
https://ssl.allegro.pl/item944259093_helm_m42.html
|
|
Ja także chętnie przygarnę tego typu rzeczy. Za stany mintowe to nawet Ballantines'a odpalam! Nie ma głupich. Czasy, gdy militarkę zbierało się za friko po wioskach minęły 5 lat temu.
|
|
Flaszka była przysłowiowa ale jak ktoś jest materialistą to chce kokosów od razu, "kokosy" też są przysłowiowe. A znam i utrzymuję kontakt z wieloma ludźmi, którzy zbierają coś innego i z chęcią wymieniają, niekiedy nawet, porównując cenowo, tracą. I proszę nie poniżajcie się, pytanie kierowane do osób związanych z tematem. Ale widać kulturę osobistą ludzi, wystarczy założyć temat i wyskakują jak grzyby po deszczu. Nie wiesz nie odpowiadaj. =duvall= jak się domyślam nie masz zielonego pojęcia na temat znalezionych fantów w ziemi (a jak masz to udowadniasz że tak nie jest). Wspierasz się allegro na którym są przedmioty za duże sumy, które nawet nie widziały piachu. To mnie nie rajcuje iść i kupić piękny okaz co z historią ma wspólnego tylko to kiedy został wyprodukowany.
|
|
a granaty macie
|
|
caly mundur aby powiesic'" do szafy, ????????? mozna dostac'??????????
|
|
szukam bohatera wojjennego moge cos' dac' w wymiane, np nadajnik
|
|
Mundur mam w stopniu kapitana ale powojenny i dwa medale.
|
|
Na forcie 2 w Piątnicy możesz kupić i sprzedać militarkę
|
|
fajny tam zajazd na fortah raz strzelalam ze szkoly
|
|
co to znaczy " raz strzelalam ze szkoly ' ???
|
|
a co to Cie obchodzi?
|
|
nigdzie nie spotkałem się z takim zdaniem, czy chcesz je omówić tu na łamach forum .wydaje mi sie ze jest więcej osób które z miła chęcią poznałyby znaczenie tego zdania, co masz z j.polskiego mierną ??
|
|
Witam. Co do twojego pytania,niestety fantów wolnych do oddania nie posiadam ale jeżeli interesujesz się militariami 2-go wojennymi Niemieckimi,to radze pomocą. Posiadam wiele katalogów odznak,odznaczeń,flag,nieśmiertelników,oraz przeróżnych bić,punc i znaków typu RZM itp. Jeżeli śmigasz z wykrywką mam parę ciekawych miejscówek w których na pewno coś trafisz. Pisz na e-mail Pozdrawiam.
|
|
nala83 podeślij z meila , jeżeli mogłabyś zdradzić te miejscówki to prosiłbym bardzo
|
|
Tak najlepiej to całe forum zbierzemy i zrobimy wycieczke na ''miejscówki'' i poszukamy razem a jak ktoś znajdzie to dzielimy się fifty fifty ;) Ja mam kilka łusek amunicji ale dla mnie to cenne :)
|
|
Siemka, ciekawią mnie te miejscówki. Podaj adres na pewno się odezwę.
|
|
PISZ NA ADRES blondynek-81@o2.pl Pozdrawiam.
|
|
Szczebiotka,strzelałaś raczej na forcie 3,tam zazwyczaj robi się zjazdy i tam jest strzelnica,a co do targu staroci to na 2 forcie to niewypał,Łomża miała termin na trzecią niedz. a tam robią pierwszą i ostatnią,i nikogo nie ma bo nawet miejscowym nie chce się tak daleko iść
|
|
Twoja ksywa nic mi nie mowi:) Twoje wyartykulowane prawidlowo zdanie tez nic mialam -2 z polaka
|
|
swd56 Pawle zalewski naprawdę nie honorowo niewypał i to chłopak z branrzy wstyd
|
|
Axell1,tak się składa że mylisz osoby,a może lepiej panie Darku,nazwiska pisze się z dużej litery.A jeśli chodzi o branżę to tylko imprezy integracyjne i rekonstrukcja,jęśli mowa o mnie
|
|
kupilam zestaw ladunku troche malo zakurzony, podejrzewam, ze dobrze przechowywowane przez wlasciciela jestem calkiem zadowolona moge podac' adress
|
|
A to przepraszam pana Pawła
|
|
Axell1 imię się zgadza ale nazwisko już nie,robiłem kilka imprez i na 2 to może pamięć pomoże ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |