niedziela, 16 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NOWA LOMZA

JAK WAM SIE PODOBA NOWA ( NO MNOZE JUZ NIE TAKA NOWA...ALE NA FORUM NIKT TEGO TEMATU NIE PORUSZYL ) BUTELKA LOMZY EXPORT?? BO JAK DLA MNIE TO...BEZ ROZNICY ALE SLYSZALEM OSTRA DYSKUJSE NA TEN TEMAT, NA TEMAT POSTEPU, ZE WSZYSTKO PLYNIE,ZE CHWYTAJ ZA BRZYTWE,ZE KOLO W ZWOZU I TAKIE TAM.ALE TRZEBA PRZYZNAC ZE TRZYMA SIE REKI TAK SAMO JAK STARA BUTLA :p /gupi temat,/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NOWA LOMZA

Byle sie to w srodku nie zmieniło to bedzie git

ja nie weim czy to wplyw nowej butelki czy jakas nowa receptura ale piwko export jakos lepiej mi smakuje...sam nie wiem czemu...ale i ttak jest git :)

Butelka jak buteka:)Ale zawartość jest dobra:)Polecam

bigi2004

ja się na tym piwie nie znam....., nie pije, ale widziałem, że jest zielona ..

ADALL

adall to co z ciebie za lomzyniak jak lomzy nie pijesz??? buhahhahaha :D wkret,wporzo??

ADALL ile ty masz lat ?? że nie piłeś Łomża Export ? ja mam 15 lat i już piłem Łomże Export tak samo jak inne Łomże :D i takie jeszcze rózne Butle.

Butelka jest bardzo fajna.

Wierzycie ADDAL-owi, że On nie pije. To jest zmyślak pierwszej klasy. Umawiałem się z nim już kilka razy na piwko, tylko zawsze coś wypadnie. W jednym z postów pisze że nie można odnależć samochodu tak mu śnieg zasypał, lub nie może wyjechać z garażu, w następnym pisze, że do pracy chodzi na piechotę bo nie ma samochodu, a jeszcze dalej pisze że rozmawiał z Ryskago przez komórkę, a póżniej pisze że ma telefon tylko z T.P. , a na dodatek Ryskago pisze, że telefon dopiero sobie kupuje. W jednym z postów pisze że samochodem zjeździł całą Polskę wzdłuż i wszeż. Nie będę więcej pisał, przeczytajcie jego posty, to się sami zorientujecie. ADDALL, jak nie zmyśli to i prawdy nie napiszę.

ADALL pije bo lubi.

aDALL BrAWo

Maciek,

Aleś Ty spostrzegawczy... A ja wierzyłam Mu we wszystko jak ta durna baba...

Ryskago

Czas zmądrzeć.

Oby za pozno nie bylo..:)

Lex

Oj! Obawiam się, że takie przypadki są niereformowalne...

Ryskago

Butelka nowa piwo te same.

Maciek: lubię ciągle Cię czymś zaskakiwać ! :))) A piwo jest dobre (ja teraz nie piję, bo na normalnym odwyku jestem). Polecam gorąco - Łomza górą !! (cyt. słowa Wychu - USA).

ADALL

:)

Ave

ADALL.
Napisałeś wcześniej, że wolisz czegoś mniej a konkretnego. Piwo to można wypić na drugi dzień rano. Moje zdanie jest takie, jak kraść to miliony, jak kochać to królewnę, jak już pić to coś mocniejszego.

Pozdrowienia.

Ps. Nie udawaj takiego abstynenta. Chłop który nie pije i nie pali to kozą śmierdzi .

Barte$ (9:51)
ej co myślisz o Browar Łomża Export ?
Dj KosTek (9:51)
chodzi ci o te zielone lomza ?
nom
ehhhh
zgon
co zgon
Barte$ (9:52)
?
Dj KosTek (9:52)
nie dobre
takie smaku nie ma
a piłeś ?
piłem piłem az pic sie odechcialo
hahahahaha
spoko
Barte$ (9:53)
ja tez piłem ale mam inne zdanie

...

Autor: maciek (---.lom.vectranet.pl)
Data: 12-03-05 02:17

Ps. Nie udawaj takiego abstynenta. Chłop który nie pije i nie pali to kozą śmierdzi .

Hihihihihihihi. I za to powiedzenie Nobla powinni przyznać ! Brawo Maciek, ekstra strzał !
(zauważyłeś, że mi tam nigdy wierzyć za bardzo nie można ........................, więc z ankoholem i papieroskami marki szport tesz mogę mieć problem) :))

ADALL

Niekażdy lubie te nowe piwo.

bo ono ptysiu dla naszych ziomali zza wody jest robione. Myśli się przy tym także o rdzennych mieszkańcach takich miast jak N.Y. czy Chicago. A oni tam to piwo trochę słabsze piją. I dlatego trochę nam się słusznie wydaje, że jest trochę inne. Co nie znaczy - gorsze !

ADALL

Butelka przecież smKU NIEZMIENI

Autor: +polak+ (---.lom.vectranet.pl) napisał :

ADALL ile ty masz lat ?? że nie piłeś Łomża Export ? ja mam 15 lat i już piłem Łomże Export tak samo jak inne Łomże :D i takie jeszcze rózne Butle

nie masz się czym szczycić.... nic dobrego z Ciebie nie będzie jak w wieku dojrzewania kosztujesz "różne Butle"....

Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?!
I Have Someone =) He Is My Secret.....

Data: 12-03-05 02:17 napisał:

Chłop który nie pije i nie pali to kozą śmierdzi .

sam kozą śmierdzisz... a raczej alkocholem i fajkami!! dziwię sę kobiecie (jeśli jakąś masz) że z Tobą chce przebywać.... z człowiekiem, któremu jedzie z buźki przepaloną machorką i nie wiadomo czym jeszcze!!
maćku nic osobistego do Ciebie tu nie mialo być tylko taka uwaga ogólna do wszystkich panów którzy na taki los skazują kobiety!! ja mam szczęście ze mój mężczyzna nie pali a pije w baaaardzo ograniczonych ilościach. a co dziwne "koza" nie śmierdzi tylko STR8 zielonym :P
pozdro dla Maćka

re:GoSieŃkA ty masz chyba wiecej lat niz 15 !! he pozdrów białą !!

Maciek, rzuć te gluty. Zapal od czasu do czasu marihuanę ewentualnie. Tylko pamiętaj, nie zaciągaj się, bo rak płuc gwarantowany!!

ADALL

rak to powazna choroba jnie ma zartów

Gosieńko!
Tak dla Twojej ciekawości, chociaż nie muszę o tym pisać, ale zaspokoję twoją ciekawość. Mam kobietę i to bardzo dobrą,, udane dzieci i jeszcze bardziej udane wnuczki. Nie wiem ile masz lat, ale sądząc po Twoich wypowiedziach, to jeszcze skakałaś z jajka na jajko jak ja brałem ślub. Twój mężczyzna, to chyba jeszcze młokos z mlekiem pod nosem, a na dodatek pantoflarz. Co wy wiecie o życiu mając naście lat. Wy nie wiecie co to smak dorosłego życia, będąc na garnuszkach tatusia i mamusi.Tym bardziej nie powinnaś w tej sprawie zabierać głosu.

ADALL-ku, ostatni raz paliłem papierosy około 40 lat temu, w wojsku. Alkoholu, nie wypieram się, w życiu przez tyle lat wypiło się trochę. Ale i to ostatnią przyjemność zarzuciłem. Gosieńko co jest mocniejsze" TWÓJ ALKOCHOL, CZY MÓJ ALKOHOL. A co do mojej osoby to się trochę pomyliłaś.
A, może każdy sądzi innego w/g siebie samego.

Pozdrowienia.

To Ty nie pijesz ??? I nie palisz ?? I nie ......, tego, no, jak mu tam, hmm. To skąd te dzieci ???

ADALL

Ja jestem człowiekiem niepalącym i niepijącym (prawie) i jakoś kozy nikt nie czuje :). Komuś się nie podoba ?!.

Ave

Grzesiu i tak trzymać.

Maćku no to chyba jakas nie jasnosć w Twoim poście wcześniejszym!! czyżbyś uważał że śmierdzisz kozą?!
pozdro dla wnuczków!!
ps. ja niestety nie zaspokoje Twojej ciekawości (jeśli takowa jest, bo mnie np ie interesuje za bardzo kim jestes) i nie ujawnie ani rąbka swojej prywatności!!

Ptyś mam więcej niż 15 lat i nie powiem Ci ile! nie znam żdanej Białej! lub jedną tylko!! czyżbyś mnie z kimś mylił?!

gosienka nie zwracaj uwagi na ptys91 ...on tu spelnia role takiego wioskowego glupka...nieszkodliwego,nikt na niego uwagi nie zwraca... :)))

CYCQ JA TO NIEWIEM TY NIE MASZ ZA 1 GROSZ KULTURY CHAMIE

Ptyś a Ty odpowiadając na jego przykre zaczepki tez nie masz... :(

GoSieŃkA ja mam ale niewiem gdzie on sie uchowa zalogował sie tu dla krytyki ?

nie wiem nie wnikam... ponoć na forum każdy może swobodnie powiedzieć to co naprawdę myśli... więc pewnie Cycq właśnie tak się spełnia ;)

Tak ale cycq czemu nieuczepi sie kogos innego ?

Ptysiu!
Gosieńka , ma rację, nie odpowiadaj na jego zaczepki, tak jakby nie istniał na forum. Cycq nie będzie miał okazji na zaczepki.

maciek i tak ja zrobie. dzieki

ADALL-ku! Teraz to nawet przedszkolaki wiedzą skąd się biorą dzieci. W tym czasie, jak moje dzieci rodziły się, to jeszcze bociany mieli dużo roboty. Przez 40 lat wódki wypiło się może morze, miałbyś się w czym wykąpać. Nie ma czym się chwalić, jak napisze zaraz Gosieńka, ale to nie za nas to się zaczęło i nie za nas skończy. Teraz został człowiek całkowitym abstynentem.

Dzieci biorą sie z kapusty tak sie kiedys mówiło !! :P teraz kazdy wie.

hahahahahaha ptysiu91 bucu heuheuheuehu buhahahahaha LAMUSIE Z BAWELNY !!!!!!! HEUEHUEHUEHUEHU BAWELNA BRYDASY !!!!!!

we rwij wyzwałem cie wcześniej od brudasa slamsie i piszesz na forum morda chamie z kaputy !!

AHHAHAHA JA SLAMS ??? PRZECIEZ CALA BAWELNA TO SLAMY...UEEEEEEEEEEMORDA CHAMIE Z KAPUTY :pppppp

nieużywaj moich grypsów bydlaku bo bym ci spalil alr gó*** sie niepali !! i morda paczesniaku !!

ahahahha paczesniaku?? ahahahaha bawelna slamy !!!!!!!! ahahahahah mafia buraczana!!!!!

Dobra ja tam z debilem nie bede sie kłucil !!

racja...masz swieta racje...to ja ide do feniksa na browara...na bawelne buhahahaha

a propo ptysiu mozesz zjesc muj h u j !!!!!1 :)

idx ty w pi****

Ptyś daj se z nim siana i nie zniżaj isę do jego przykrego poziomu obrazając go!!!
do Maćka: o co Ci człowieku chodzi?!

ja niewiem gdzie sie on uchował jakiś jest nienormalny

Gosieńko!
O to, żebyś napisała po polsku, bo chciałem przetłumaczyć w komputerowym słowniku i nic z tego nie rozumiem, chciałbym żebyś mi przetłumaczyła te słowa jeżeli nie jest to tajemnica. Nie prosiłbym Ciebie gdybym znał angielski. Tylko z czystej ciekawości.

Pozdrowienia.

Powoiedziala ona tylko że to jest tekst piosenki :(

Czy Nie Chcesz/Pragniesz Kogoś Kochać? Czy Nie Potrzebujesz Kogoś Kochać?!
Ja Mam Kogoś =) On Jest Moim Sekretem/Tajemnicą.....

proszę bardzo :)
taka jest moja interpretacja tych słów! baaardzo dziwi mnie że nie znalazłeś tłumaczenia tego....

A to takie bardziej z miłoscia jest zwiazane hehe ale nawet fajnie :d

Ptysiu co ty bedziesz tak rąmbał drzewo wez miecz i niech ten cyc też wezmie miecz jak to było w krzyżakach i niech wygra najlepszy ! uratujesz honor bawełny i dobrego społeczeństwa a jak nie to hańba i bawełna idzie pod zabory :(

oki to daj miecze i kiedy i uratuje honor nie tylko bawelny i forum bo on to zaśmieca

aahahahqa wes przestan wes sie nie kompromituj dostalbys po pi z d z i e i taki bylby final chlopcze, i zamilknij bo nie wiesz co czynisz ;]]]]

+polak+ ty sie uczysz w pg1?? hmmmm???

Nie wiedziałem Maciek, że już nie pijesz. Z jednej strony trochę żal. Ale z drugiej, gdybyśmy się kiedyś spotkali, to i tak nie dogadalibyśmy się. Ja jak za dużo wypiję to od razu po angielsku gadam, a Ty przecież komputera ze sobą na tłumacza nie weźmiesz ?! :))

ADALL

...ale sa takie male palmtopy i nawet kalkulatory do kupienia u ruskich co to gadaja po angielksu...z rosyjksimakcentem ale zawsze po angielsku :]]

Autor: ADALL (---.lomza.sdi.tpnet.pl)
Data: 13-03-05 20:34

Nie wiedziałem Maciek, że już nie pijesz. Z jednej strony trochę żal. Ale z drugiej, gdybyśmy się kiedyś spotkali, to i tak nie dogadalibyśmy się. Ja jak za dużo wypiję to od razu po angielsku gadam, a Ty przecież komputera ze sobą na tłumacza nie weźmiesz ?! :))

Ale jaja! ADALLku masz tę samą przypadłość co ja! I never drink - to moje hasło przewodnie :)).
Tyle, że odkąd jestem matką nie pijam wogóle, bo to nawet mi nie służy, organizm odrzuca... :)) Więc zadatków na alkoholika nie mam bynajmniej...

Maciek,

A ten, który pije i pali - capem wali (za przeproszeniem wszystkich :))

Autor: ptysiu91 (---.lomza.rtb161c.4lan.pl)
Data: 13-03-05 11:29

Dzieci biorą sie z kapusty tak sie kiedys mówiło !! :P teraz kazdy wie.

PTYSIU_BAWEŁNA

Ptysiu,
Grzesiu z kapusty się wziął!!! Sama widziałam :DDD

Ryskago

No pewnie że z kapusty :), też to widziałem.

Ave

Jakim sposobem??? Przecie oczka dopiero były.... w toku... :D

Ryskago

hehehe :) ja mam propozycję dajmy już wszyscy spokój Maćkowej kozie.... :* pozdro dla Maćka

a ja go zaczepiam wogle ?

Gosieńko,

Dajmy szansę wypowiedzieć się Maćkowi w kwestii kozy... To może być, hmm, interesujące...

Ryskago

Maciek się nie odzywa bo właśnie doi ową kózkę ... :)

Ave

No ale coś za dłuuugo to trwa...
Zaczynam się niepokoić...

RYskago

...może spił się tym mlekiem albo serki wyrabia :)

Ave

Oscypki?? :)

Ryskago

Ryskago pilaś już Łomże piwo ?

Niiii!

Ryskago

kurcze no może i rację macie.... Maćku zapraszamy do wypowiedzi odnośnie kozy :) a dostaniemy po znajomości kawałek serka oscypka :) na spróbowanie?! :P

Ktoś się zapytał czy ucze się w pg1 ! tak ucze się tam a ciom ?

polak ja sie niepytałem :D

Dziewczyny, może chcecie dowiedzieć co lub kto to jest kobieta i koza rasowa.

na fajna dupe sie muwi " fajna koza"...no chyba ze nie ot taka koze sie tu rozchodzi :PP

Ps. Nie udawaj takiego abstynenta. Chłop który nie pije i nie pali to kozą śmierdzi.

Co Was tak ruszyło to powiedzenie. Czy któraś z Was chciała by mieć takiego chłopa co to nie wypije nie zapali i nic w domu nie zrobi nie załatwi. Palenia nie popieram, ale wypić to trzeba dla samej zdrowotności potrzeba. Przecież wódka jest też dla ludzi, ale trzeba ją pić z głową, a nie z kiełbasą. Pan Jezus w Kanie Galileyskiej też z wody zrobił wino i to najlepszej jakości i tam nikt nie robił problemu.To było tylko powiedzenie, nie musicie do tego stosować się. Cycq masz rację z tą kozą.

czy tylko ja zaczynam tęsknić za postami Maćka?! Maćkuuuuuuuuuuuuuu.... wracaj do Nassssssssssssssssssssssssssss

Maćku czy dla Ciebie chłop który nie pije i nie pali jest automatycznie leniem?! Jeśli tak to jesteś w błędzie!! a co do zdrowego wpływu alkocholu na ludzkie zdrowie to nie widze w tym nic pozytywnego a raczej same minusik, jednym z nich moze być np. odwodnianie ogrganizmu co oznaką dobrą nie jest raczej!!

Gosieńko,

Niestety, nie mogę się zgodzić z powyższym...
Nałkofcy dowiedli przecie już, że regularne spożywanie winka do obiadu np. zapobiega wykluwaniu się raka ukł. pokarmowego :). Kraje bałkańskie najlepszym dowodem na poparcie tej tezy są...

Gosieńka, jesteś młoda i nie doświadczona. Czy ja pisałem że trzeba pić nałogowo? Czy Ci wszyscy, co wypiją sznapsika, to już muszą być leniami. Gosieńko ty bierzesz wszystko na poważnie, traktuj niektóre powiedzenia z przymrużeniem oka. A, co brakuje moim postom, że tak zanimi się stęskniłaś? Pomysł na buty antypoślizgowe to był żart zasłyszany w radiu, skrytykowałaś, powiedzenie zasłyszane od ludzi starszych o chłopie, skrytykowałaś i to dość mocno. Ja Twoich tematów, chociaż nie wszystkie mnie się podobały, przeczytałem i zostawiłem bez słowa krytyki. Ale jak już nadepnęłaś mi na odcisk musiałem bronić się. Ucz się, matura już blisko.

Pozdrowienia.

Facet nie wielbląd pić musi, a nowa Łomza jest oki smakiem podchodzi do Leszka.

maturę to ja mam za 1,5 roku =) i jestem spokojna o nią :) czy ja powiedziałam coś o nałogach?!

Pamietacie sledczego :D ?? +polak+ to wlasnie on :D

Stary ile jeszcze razy zmienisz nick :] ?

666 eeeeee.... ja tu nic nie będe sie wypowidał i nikogo tu nieobrażam

Bende tyle razy zmieniał nick ile bende chciał .

Polak i masz racje.

Jestem jak PoP Co Tydzień Nowa Promocja i Nowa Nazwa :D:D

No ale nick Polak masz juz chyba dłżej niż tydzień.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org