sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pytanko

Mam pytanie odnośnie komputera.Kilka dni temu zaintalowałam program MaxUp ale mi nie chciał odbierać więc próbowałam go wykasować ale się nie dało.A teraz jak otwieram jakokolwiek strone to wyskakuje mi u góry strony blokujące okienko''Ta witryna strony Web chce zainstalować następujący dodatek:'Adobe Flash Player Installer' z 'Adobe systems Incorporated'.Jeśli ufasz tej witrynie oraz dodatkowi i chcesz go zainstalować kliknij"-czy to od tego teraz pomału otwierają mi się strony,kiedyś wydaje mi sie że pobrałam taki program zaczynajacy się od Adobe ale nie wiem czy dobrze i na drugi dzień komp nie chciał mi sie włączyć i wybuliłam 50zł więc teraz nie wiem co mam robić żeby strony sie dobrze otwierały???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pytanko

zainstaluj ten dodatek on jest niezbedny do otwierania i korzystania w pelni z roznych stron

.

ale wcześniej nic mi takiego nie wyskakiwało i komputer chodził poprawnie a teraz nagle żeby coś przeczytac to musze pół godziny czekac

WIDOCZNIE WCZESNIEJ MIALAS TO ZAINSTALOWANE

widocznie podczas odinstalowywania tamtego programu również ten program ci sie odinstalował, który jest potrzebny to prawidłowego wyświetlania stron www

Wię proszę powiedzcie jak to prawidłowo zainstalować bo tam wszystko jest po angielsku i jeszcze coś zrobie nie tak i znów pięc dych poleci

ja Ci je dam Cwaniaku

Podpowie mi ktoś,mogę na kogoś liczyć??

amigo ile ty masz lat nawet 5 latek w tych czasach to ogarnie zrozumiem jesli jestes +40 to ci pomoge:P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org