Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowy salon kosmetyczny |
Był ktoś może w nowym salonie kosmetycznym na bema koło apteki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowy salon kosmetyczny |
ja bylem,meble im wnosilem,bylo ok kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
hmmmm jakosc i wizerunek oglolny definitywnie odbiega od normy generalnie porażka wlascicielki ......................?!!!!!!!!
|
|
a jak on się nazywa???????
|
|
nazywa sie chyba Uslugi Blacharsko-Lakiernicze kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
nazwy nie pamiętam...;/ swiatowidz naprawde tak okropnie?
|
|
Ja byłam, skorzystać z promocji- 30 minut w grocie solno-jodowej gratis. Salonik jest bardzo mały, taki trochę "w przedpokoju", więc na pewno nie nadaje się na zabiegi, które mają w ciszy i spokoju odprężyć. Ale grota solna to jedyne takie komercyjne (zn. dla wszystkich, nie tylko np. chorych dzieci) przedsięwzięcie w Łomży. Dlatego warto skorzystać z tego, czego nie mają inne salony. Pozostałych usług nie "próbowałam", więc nie wiem.
|
|
aha.. Dzięki tuli
|
|
fuuuuuuuuuujjjj
|
|
a po ile usługa matrymonialna ? bo słyszałem że tanio
|
|
2zł +Vat
|
|
widzisz Czesio czyli i tak Cię nie stać. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
no :( pożycz nie bądź skner
|
|
dobry zwyczaj - nie pożyczaj. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
jednym słowem salon i usługi do bani!!! nie polecam zarówno tego na Bema jak i drugiego salonu tej samej właścicielki na Polowej nad solarium sudan sun
|
|
a dlaczego nie polecasz?
|
|
chu*j mnie obchodzi kto gdzie poleci
|
|
nie ma drzwi w pomieszczeniu zabiegowym-widac wszsytko nawet jak ktos lezał by na depilacji bikini i innych intymnych zabiegach- to raz Proszę Państwa -nie ma kosmetyków-szerokiej gamy-Pani tak sadze ze nakłąda krem kazdej pani i do kazdej buzi-masakra -a na polowej-bo chyba tez ma tam gabinet-to neiwiem ......................?!!!!!!!!
|
|
A są tu zabiegi na ciało? Czy w grocie leży się na leżakach? Jak to wygląda?
|
|
golicie wąsy ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |