Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubiony Kartofel |
Na trasie sklep - dom zgubilem kartofel... czy nikt go przypadkiem nie wziloł? potszebny mi jest do obiadu.... Szczesliwy znalazca zje sobie kebap
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubiony Kartofel |
kebap weż koło i jebnij sie w czoło,kolejny debil na forum po jasiu smietanie
|
|
Ukryta aluzja do tematów typu: - Zgubiłem komórkę - Zgubiłem klucze do samochodu/mieszkania :D _________________________________________________________
|
|
Przepraszam, ja w kwestii formalnej, tzn. akurat dziś rano znalazłem kartofel i chciałem wiedzieć gdzie go zgubiłeś :-)) Podaj choć ulicę, bo nie wiem, czy nie chcesz mnie na tego kartofla naciągnąć :-) możesz też go z grubsza opisać, tzn. czy był to kartofel smutny, czy raczej uśmiechnięty ? :-)) Możesz też podać czy był to kartofel koszerny i czy miał takie małe zielone wyrostki .. ( czułki ) i czy byłby zdolny do latania na talerzu ? Jeśli Twój kartofel wydawał jakieś dźwięki lub sygnały świetlne, to też by mi pomogło w jego identyfikacji :-) Z poważaniem - UCZCIWY ZNALAZCA ..... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
ty jestez kartofel z ekonomika ;)
|
|
Podaj dokładną wagę Ziemniaka :)
|
|
czy czerwony ,bialy , bez smaku, z? jak dlugo trzeba gotowac'? 20 minut w gora,cej przesolonej wodzie? na fritki, la purée z maslem -bez jeden to nie dwa?
|
|
kartofel brunatny obwod jakies 20cm bo wjem bo mierzylem jego brata... jasiu a ty jestes jasiem z dobrego lasu.. znajdzta ten kartofel bom objadu jeszcze nie jadl
|
|
Podaj maila, to Ci wyślę, to chyba ten :-)) Oczywiście bez kompresji, żeby się nie uszkodził, zachował wszystkie soki i wartości chrześcijańskie też :-) Miał u mnie dobrze i był należycie traktowany, przegadałem z nim wiele godzin i wiem, że bardzo za Tobą tęsknił .... Z poważaniem - UCZCIWY ZNALAZCA .. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
|
moj imejl to brudny_rysiek_nad_brzegiem_rzeki@słitaśny.pl podajta mi kartoflaa bo obiadu nie mialem dzis :D Pierre_Dolain jestes supcio gosciem. dzieki ze opiekowales sie tak troskliwie moim kartofelkiem.. ja pitole bylbym zapomnial. ale wy jestes Jedwabisci!
|
|
Po jajka się drapał i wypadł.
|
|
rezygnuje z 4lomza .
|
|
jasiu_śmietana 14-03-10 10:33 napisał: rezygnuje z 4lomza . Straszysz czy obiecujesz???????
|
|
obiecuje,od jótra juz nie bedziecie czytac moih postuf !
|
|
jasiu,chcialbym napisac to samo o sobie ale niestety pozostane kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |