Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najlepszy darmetolog w lomzy?? |
wie ktoś może gdzie jest dobry darmetolog w łomży ktory naprawde umie pomóc?? bravo gt
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najlepszy darmetolog w lomzy?? |
na przeciwko komendy tam jest bardzo dobry dermatolog:) taki pomarańczowy budynek po prawej stronie:) http://39c9.skroc.pl
|
|
nie naprzeciwko komendy tylko na ogrodowej 6 przy parku między ul woj. polskiego a nowogrodzką. A tak naprawdę to w Łomży nie ma dobrego dermatologa, najbliższy w Białymstoku
|
|
odradzam dr Łapińska na ogrodowej kobieta przepisuje leki bezmyslnie
|
|
a co sadzicie o dr Klepackim?
|
|
Jak dotąd nie spotkałam dobrego dermatologa w Łomży, a trochę ich już odwiedziłam- na Wyszyńskiego, na Ogrodowej i w szpitalu. Stawiają diagnozy bez badań, a nuż uda się trafić i pacjent więcej nie przyjdzie. O dr. Klepackim nie mówię bo nie byłam.
|
|
Białystok ul. Nowy Świat dr. Aleksander Wroński
|
|
polecam doktor Przestrzelską, przyjmuje w szpitalu,zna sie na rzeczy, natomiast ODRADZAM wizyte na ogrodowej,po niewlasciwym leczeniu na ogrodowej dziecko trafilo do kliniki w Bialymstoku,zastosowane leczenie zamiast pomóc drastycznie zaszkodziło
|
|
tylko nie Wroński niby uprzejmny, strasznie miły,zleca badania u swoich znajomych,efektow zadnych zawsze na cos zrzuca wine i słono to kosztuje stwarza pozory ze cos potrafi swoim wizerunkiem taka moja opinia,jak nie szkoda pieniedzy komus to prosze bardzo oczaruje swoja osoba na pewno
|
|
Przestrzelska to wielka porazka,roztrzepana nie wysłucha,ciagle to samo wypisuje wszystkim,przyjmuje ekspresowo..
|
|
odradzam dr Łapińska na ogrodowej kobieta przepisuje leki bezmyślnie - ZGADZAM SIĘ W 100 % !!!!!
|
|
brak "dobrego" tzn. wyuczonego i myślącego dermatologa na takie miast ojka Łomża to dopiero porażka (a nie jakaś Pani na Wyszyńskiego blada twarz która tylko mówi unikać słońca)
|
|
witam dr. Klepacki z Białystoku przyjmuje w Lomży w soboty polecam, wypala laserem, robi zabiegi, ma duzo pacjentów, mi wypalał złogi tłusczowe w okolicy oka i wysztko sie wygoiło i znaku prawie nie widać piotr
|
|
Witam.jestem kosmetyczka i czesto polecem dr.Klepackiego i rzeczywiscie jest ok. ale to zalezy jaki masz problem .dr.Klepacki jest rzeczywiscie dobry w zabiegach przy uzyciu lasera.ale jesli ktos ma problem z cera i byl u dr.Wronskiego to wszystko bylo pozytywnie zalatwione.Ma dobre podejscie bo robi duzo badan a nie leczy w ciemno jak niektorzy lekarze . nie zrobia nawet wymazu a daja leki.np.mialam taki przypadek ,ze na zaskorniki lekarz dermatolog w lomzy przepisala leki hormonalne bardzo mlodej dziewczynie.dobrze jest zawsze pojsc do dwoch lekarzy i poznac ich opinie na dany temat.
|
|
Wszyscy tylko nie Pani dr Piechowska , przyjmuje w szpitalu i robi takie zabiegi po których rany i blizny zostają na całe życie. bravo gt
|
|
w szpitalu zrobia z twarzy frankeisteina Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
dobre :-) brak podpisu
|