Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
audio |
hej, czy ktoś orientuje się gdzie w naszym regionie można kupić kino domowe denona ewentualnie zestaw denona na glośnikach monitor audio rx8
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: audio |
nikt w tym miwście nie wie co to jest kino domowe??i nikt nie potrafi odpowiedzieć na pytanie gdzie mozna je kupic??
|
|
pelno potem sznurkow po ka,tach walaja, sie takie, czasami nogi az sie pla,cza, wpchajcie sie z tym
|
|
ja wiem ale nie powiem
|
|
Autor: zgred69 (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 15-03-10 09:58 nikt w tym miwście nie wie co to jest kino domowe??i nikt nie potrafi odpowiedzieć na pytanie gdzie mozna je kupic?? co to jest kino domowe to wszyscy wiedza, tylko w "tym miescie" nikt tego nie sprzedaje, wiec dlatego nikt tobie na to nie odpowiedzial, i zamiast sie unosic sam poszukaj.
|
|
Denon z Monitor Audio to chyba nie najlepsze zestawienie, choc podobno nowa seria RX nie ma tak "luznego" basu jak poprzednie RS. Sam mam glosniki Monitor Audio i gratuluje wyboru. Odpowiadajac na Twoje pytanie to watpie czy gdzies w Lomzy kupisz taki zestaw.
|
|
chyba tylko u "ruskich" na rynku kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
byłem kiedyś na odsłuchu serii 1500 denona w połączeniu z głosnikami monitor audio silver rs8. Grało to całkiem przyjemnie, a z tego co sie mówi nowa seria MA rx jest kontynuacją głośników, które juz słyszałem. Zastanawiam się teraz jednak nad zakupem amplitunera bo jest to bardziej uniwersalne rozwiązanie. Poszperałem trochę w sieci i natknąłem się na firmę blueaudio. Goście działają w Łomży i są niby sklepem internetowym ale mają bardzo bogatą ofertę. Dzwoniłem do nich, mają monitor audio i denona. Zaskoczyli mnie niskimi cenami.wogóle to dla mnie szok, ze w Łomży ktoś wreszcie wziął się za profesjonalne audio. co o tym sądzicie??warto??
|
|
chyba zamówie dzisiaj te rx w blueaudio.Dali mi 10%rabatu i dostarczą mi je do domu. tylko pytanie, które głosniczki zagrają mi lepiej rx6 czy rx8??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |