Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomysł na psie KUPY !!! |
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/kujawsko-pomorskie/torun/news/szokujaca-kampania-w-toruniu,1450855
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomysł na psie KUPY !!! |
wole psią kupe niz smrod niedomytych nastolatkow w zgrzanym czerwcowym słońcem autobusie. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
trrack pomysl nad kupnem 2 lup 4 kulek
|
|
Ja w tym przypadku byłbym jednak za surowymi karami. Kupy w kształcie serca mnie nie przekonują.
|
|
Polska, jako jedyny kraj w Europie nakłada na właścicieli podatek od posiadania psa. Łomżyńscy radni nakładają jedne z najwyższych stawek w Polsce. Nakładając podatek i to jeden z najwyższych powinni się wykazać inwencją twórczą jak zaradzić problemowi. Problem jest. Do rozwiązania większości problemów potrzebna jest kasa. Kasa jest, tylko na co ją przeznaczają "urzędnicy mniejscy"? Jeżeli radni nakładając takowy podatek na wniosek prezia, mając kasę nie potrafią rozwiązać problemu, to albo mamy radnych do kupy, albo niech sami z preziem te kupy zbierają. I tak są w gównie upaprani, co im szkodzi. Niech choć raz coś zrobią dla społeczeństwa. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Autor: jasiu_śmietana (---.elomza.pl) Data: 11-03-10 20:56 trrack pomysl nad kupnem 2 lup 4 kulek mam 4 kółka z przodu maski swoich 4 kółek. :P _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |