wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dobry i tani fryzjer

gdzie w Łomży jest dobry i tani fryzjer ?? kogo polecacie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dobry i tani fryzjer

nie ma takich

jedyny prawdziwy jasio :}

w wyszukiwarce go poszukaj!!!

napewno jak bedzie tani to bedzie dobry:)

Ja gole gratis,zalezy ile masz lat i jak wygladasz.

Hey ludzie pytają normalnie a wy tak odpowiadacie? Chyba czemus sluzy to forum,oprocz krytykowania wszystkich wokolo ze wzgledu na czyjas zazdrosc....

wiolas20 przejdz sie do sonaty na wyszynskiego,znajoma sie obcinala i nie drogo,a i zadowolona byla

grzechu.... bo ile razy mozna odpowiadac tak samo? w kolko ten sam spam

jedyny prawdziwy jasio :}

grzechu ile to mozna ciagle te same tematy zakladac, paznokcie, fryzjer, kebab, ginekolog po 5 razy dziennie te same durne pytanie, zaklady nie dzialaja po miesiac czasu wiec jak wejdzie w temat sprzed miesiaca to najdzie w nim aktualna odpowiedz!!!

nie polecam wam salonu na przeciwko perspektywy ,tam jest jedna starsza wrednawa baba ,z krótkimi blod włosami ,obgaduje wszystkich klijentów..

A ja polecam salon Renata na Krzywym Kole. Tanio i bardzo ładnie strzyże :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

a ja salon na rzadowej, nie wiem jak sie nazywa ale fryzjerka ma na imię marta..

dobre i tanie to tylko wino marki wino

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

chłopaki (czesio i lauracrow1 ) nie wiecie że kobiety zawsze pytają przeważnie o to samo i ciężko niektórym poszukać odpowiedniego tematu to piszą nowy,bo w sumie kobiety lubią rozmawiać dużo i pisac pewnie też hehe,pozdr

należy patrzeć dalej niż tylko na zasięg własnego czubka nosa

Polecam ci salon fryzjerski MARKO ul Wyszyńskiego 2 lok.14 umówić się na wizytę można prze tel. 086 218 29 11

upiecie weselne który salon?

Nie moge polecic ale za to stanowczo odradzam Grzegorza z 16, czyli akademii fryzur. Poszlam do niego z dlugimi, pieknymi wlosami proszac o dodanie im lekkosci. Wyszlam natomiast z czyms na glowie, czego fryzura nazwac nie mozna. Wlosy sa tak mocno wystrzepione ze wygladaja bardzo mizernie. Wygladam jakbym miala zupelnie cieniutkie wlosy, a przed wizyta u tego pozal sie boze fryzjera, mialam pelna glowe wlosow. Poza tym zupelnie sie nie ukladaja, w niektorych miejscach sa wrecz wyciete dziury. Wszystkie kolezanki mi wspolczuja, bo teraz to potrwa conajmniej z rok, zanim te wlosy dojda do siebie.

Zrobił ci w końcu na głowie lekko , tak jak sama chciałaś :):)
To o co ci chodzi??

Autor: zula (---.hsd1.fl.comcast.net)
Data: 29-01-13 03:27

(...) Wszystkie kolezanki mi wspolczuja, bo teraz to potrwa conajmniej z rok, zanim te wlosy dojda do siebie.

A może koleżanki zazdroszczą a nie współczują?:)

Większość osób kieruje się ceną jak drogi to znaczy dobry i lecą bo salon prestiżowy.Nie każdego stać!A koleżanki jak bardzo krytyczne to wiadomo ,że na fryzjerze suchej nitki nie zostawią. A z drugiej strony jak miał dodać włosom lekkości musiał je postrzępić. A że fryzjer dobiera fryzurę do twarzy klienta to najwyrażniej uznał,że tak będzie Ci do twarzy.Nie martw się włosy odrosną.

Powiedz koleżankom : STOP ACTA :):):)

Który strzyże i goli na 0 i za ile? teraz mam włosy ok 7cm :)

Polecam salon fryzjerski na Dwornej...naprzeciw katedry,p.Konrad:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org