Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlaczego odchodzi ? |
Taki porządny człowiek odchodzi, dlaczego? Tylko dlatego , że miał kolizję. Nie rozumiem zupełnie decyzji a może komuś zależało na tym żeby odszedł, szkoda, może jeszcze zmieniona zostanie decyzja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlaczego odchodzi ? |
Jesli prawda jest ze kolizje mial po pijaku to i tak by musial odejsc z policji. Moim zdaniem odchodzi z wlasnej woli bo tylko uprzedza fakty. Ale poczekajmy na wyniki badania krwi i wtedy sie okaze czy komendant byl pod wplywem alkoholu. Grzegorz
|
|
myślę, że odszedł, bo sam tego chciał. Już podczas nominacji, mało kto z ekipy łomżyńskiej popierał jego kandydaturę. ADALL
|
|
dziwne zbiegi okoliczności . Taka szybka publikacja inforamcji o zdarzeniu , takie przecieki niby nieoficjanych wersji zdarzenia,itp. nazis
|
|
Niewiem czemu odchodzą ale najczęstszymi powodami są choroby i wypadki.
|
|
albo krecia robota "przyjaciół" nazis
|
|
jasne że to zawistnych kolesi robota, co za głupi polski naród , niedojże jeden drugiego za granicą utopiłby w łyżce wody to jeszcze we własnym kraju, ludzie opanujcie się, żydzi trzymają się razem, ukraińcy też i wiele innych narodowości a Polak Polaka jak by mógł to by ............. Szkoda słów
|
|
job: no wszystko OK, tylko za kim ten żal? Przecież on nie łomżyniak. Skoczek (spadochroniarz) zdaje się ze śledziowa. Po kim tak wylewasz kubeł łez ?? Nic przeciwko niemu nie mam (za też - nie), bo jako przeciętny szarak nie miałem możliwości go poznać. A skąd go znasz tak dobrze, że tak o jego stołek walczysz ?? Podejrzewać zawistnych kolesi o próbę jego zwolnienia??? Podwładnym zostałeś po jego nominacji, czy jak ?? (założę się, że jesteś z jego najbliższego otoczenia). Jak podasz przykład, że nie mam racji, że plotę bzdury, że powinien być zasłużonym dla naszego miasta, to klękam, przepraszam i zaczynam na forum popierać Twoje zdanie ! ADALL
|
|
Panowie job i ADALL Komendantem się bywa, a nie się jest!!! najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!
|
|
no i o to chodzi smyk. W B-stoku też może zostać komendantem, czy też np w Nowogrodzie, Konarzycach i wielu innych, wielkich miastach. Nikt nie jest skazany na dożywotni etat w Łomży !! Intryguje mnie jednak ciągle wypowiedź "job", który zapewne wyjaśni, dlaczego to cały łomżyński naród winien płakać po byłym już komendancie. JOB - czekamy, nie daj się prosić ! ADALL
|
|
adal a ja mysłałem ze ty bedziesz raczej wolał krem zlizywać ptysiowi ?????? nazis
|
|
ptyś jak zwykle rozłożył mnie na łopatki. Mogę się założyć, że pisząc swój post nie miał pojęcia o kim konkretnie mowa :D Pozdrawiam T i g e r
|
|
Kolego Job ,a widzial kolega człowieka (nie policjanta)ktory z powodu niegroznej stłuczki z pracy rezygnuje?Cos chyba musi byc na rzeczy no nie?
|
|
Z tego co wyczytałem komendant R. tak czy inaczej musiałby złożyć rezygnację ze stanowiska ze względu na niepowiadomienie o kolizji przełożonych. Każdemu może przytrafić się wypadek, gdyby miał czyste sumienie z pewnością zadzwoniłby do przełożonych. Ale ... poczekajmy na wyniki analizy pobranej krwi ..... Pozdrawiam T i g e r
|
|
no widzisz nazis: pomyliłeś się........ Tiger: No właśnie......., czymś tu śmierdzi...poczekajmy na laboratory... ADALL
|
|
Bardzo dobrze, że odszedł. Każdemu zdarzyć się może wpadka. No, ale wtedy trza mieć deko honoru w sercu i powiedzieć - basta. Brakuje tego bardzo u nasz w Polszcze. Choc poseł Gruszka (PSL) też zachował się (chce się zachować) jak należy. Pozdro.
|
|
Powiem tak swego czasu miałem okazję widzieć wypadek księdza, który niestety był w okrutnym stanie upojenia alkoholowego a najdziwniejsze jest to , że żadna prasa ani żadne wiadomości nie podału nikomu tego faktu do wiadomości, tylko tyle , że miał miejsce wypadek, powiedzcie mi dlaczego tak sie dzieje, nie chodzi mi o komendanta jako policjanta ale jako człowieka. I dlaczego jedne zawody mają ,,dziwne " przywileje a inne kasuje się jauż na wstępie. No niech ktoś mi wytłumaczy
|
|
job: komendant był osobą publiczną. A ten ksiądz ?? ....... hmm. Udało mu się. Gdyby to zwęszyły tak poczytne pisma jak: "NIE", "FAKT", "SUPER EKSPRES".... to ...... on może by to jeszcze jakoś przeżył, ale jego dzieci ze wstydu by się spaliły ! (uniknął odpowiedzialności moralnej, co nie oznacza, że uniknął odpowiedzialności karnej). Pozdrowienia ADALL
|
|
Typowe katolickie wychowanie ,wszystkich macie za złodzieji a spójrzcie na siebie ???
|
|
widocznie musi oodejść
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |