Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
COUNTER STRIKE - koszulki |
Mój chłopak gra w tę grę. Chcę mu zrobić prezent i kupić taką koszulkę z nadrukiem. Mam pytanie do tych, którzy grywają w Counter Strika: fajny to prezent? nie obciach w takiej śmigać? http://allegro.pl/item942146792_koszulki_counter_strike_ksywa_cs_okazja.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: COUNTER STRIKE - koszulki |
No co ty. Zajebiste :D Jak bedziesz zamawiac to zamowie z toba xD :D Bierz wzór 1 lub 2 . Zapraszam na moje serwery cs: 91.210.129.160:27461 CS-Lomza [FFA] 91.210.129.160:27462 CS-Lomza [4fun]
|
|
Jeżeli chłopak jest dobrym graczem i na prawdę jest bardzo zaangażowany to myślę że prezent jest trafiony.
|
|
fstyd hehehe ile hopak ma lat ? 14 ?
|
|
Zapraszam na moje serwery cs: 91.210.129.160:27461 CS-Lomza [FFA] 91.210.129.160:27462 CS-Lomza [4fun]
|
|
w git sa :):) OCB
|
|
Jaki tu wstyd jaśku?ja w to grałem jeszcze za małolata kilka lat temu,teraz mam 21 lat i od jakiegoś czasu znowu zaczynam grać.
|
|
tylko po co chcesz to kupowac na allegro????? przecież te koszulki dziwnym zbiegiem okolicznosci (?) robi ktos w Lomzy ! ;-) bravo za pomysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _______________________________- ... & vice versa!
|
|
ja tesz gram ale koszulka fstyt
|
|
Ja już się skontaktowałam ze sprzedającym i kupiłam bezpośrednio, nie przez Allegro. Jakość koszulek jest bardzo dobra, takie grubsze są, nie jakich chłam, a nadruk superancki :) Ten ktoś tylko przyjmuje zamówienia i wystawia aukcje, a wykonawcą jest jego znajomy z Warszawy czy jakoś tak. Nie pamiętam już dokładnie, ale polecić mogę :) Także Motylek sie nie zastanawiaj.
|
|
Niusia możesz podać jakiś kontakt do tej osoby która sprzedaje w łomży te koszulki?
|
|
Jasiu zrób sobie tako kosulke i napisz se na plecach IDIOTa Jasl smetlana *
|
|
Jasiu zrób sobie tako kosulke i napisz se na plecach IDIOTa Jasl smetlana *.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |