Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LG KU990i |
może ktoś z Was posiada telefon LG KU990i ? interesują mnie opinie na jego temat
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LG KU990i |
ja moge sprzedac tobie gd510 nowka z orange
|
|
www.google.pl w pytke tam znajdziesz opini. Oczekuję tylko odpowiedzi;)
|
|
JA posiadam ten telefon od 2 miesięcy, i jak najbardziej polecam. największe plusy to to ze można odtwarzać na nim filmu w bardzo dobrej jakość a drugie ze można nagrywać filmu 120 klatek na sekunde:D
|
|
będępytał, dzieki ale gdybym chciała zapytać googli, to zrobiłabym to, uwierz ;) insider89 a jak z bateria ? dobrze trzyma? op21 - moge mieć to co proponujesz za 2 zł, przebijesz oferte orange ? ;)
|
|
Ja mam lg ku 990 Viewty .
|
|
Witam.Szanelka,ja mam ku990i od grudnia.Uzywam go glownie do netu,i musze powiedziec ze spelnia te funkcje doskonale,oczywiscie po wgraniu opery mini. Poza tym ma duzy czytelny wyswietlacz.Plusem jest calkiem dobry aparat z lampa i mnostwem opcji.Jak wspomnial koldga mozna ogladac na nim filmy divx bez konwertowania.Aparat nagrywa ladnej jakosci filmiki. A pytasz o baterie,to roznie.Od 1dnia przy maxymalnym pstrykaniu do 4przy delikatnym uzytkowaniu,jednak bateria nie ma efektu pamieci wiec w kazdej chwili mozna ja doladowac.Generalnie polecam.
|
|
Ja mam ten tel.od kilku miesiecy i szczerze,to zaczyna mnie denerwowac troszke.Pisanie smsow to porazka.Trzeba nieraz kilka razy poprawiac,bo wyskakuja nie te litery,ktore akurat chce wpisac.Bez rysika-porazka.A przewijanie gora-dol tez pozostawia wiele do zyczenia.Fakt-filmy oglada sie super,muzyki tez mozna na nim posluchac w super jakosci dzwieku,ale reszta-do bani.Bateria trzyma mi do 5 dni.
|
|
pisanie to kwestia przyzwyczajenia według mnie, ja bez rysika daje rade sobie. wiadomo na klawiaturze qwerty gorzej sie pisze ale na zwykłej jest dobrze. w samsungu avila jest duzo gorzej pisać według mnie. a bateria to trzyma tak jak pisał Łukasz1984, w zalezności od tego jak sie korzysta, ale jak tylko dzownisz i smsy piszesz to 4 dni spokojnie
|
|
kurcze, a ja juz tak dawno nie mialem telefonu z bateria wytrzymujaca dluzej jak dzien ;(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |