Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sudan san |
z okazji dnia kobiet maz mi zafundowal solarium owszem znam je ale ze wzgledu na chorobe nie moglam korzystac przez jakis czas,dzis bylam i znów jestem MILO ZASKOCZONA';w kabinie stojacej mozna opalic sie jak i skorzystac z masazu.SUPER TO NIE ZADNA REKLAMA TYLKO STALA KLIENTKA SERDECZNIE POZDRAWIAM WLASCICILA JAK I PRACOWNICE,A CO INNI O TYM MYSLA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sudan san |
kusza,ce
|
|
a kto robi ten masaż? ;P
|
|
he he stoisz na urzadzeniu i sam wybierasz program;niestety to nie za takie piEniazki masaz ale polcam p.ALICJE ZELECHOWSKA JEST W TYM DOBRA
|
|
mi cale plecy trzeba, to potrwa wic'wiczona w zawodzie, taka ma pewnie kolejki?
|
|
a mi francuza
|
|
zawalista sprawa:) super odprężenie połączone z opalaniem:))
|
|
w ktorym solarium to jest?
|
|
w SUDAN SAN NA POLOWEJ
|
|
ile za minute z tym masazem? i jest fajnie
|
|
zloty czy zloty dziesiec dokladnie nie wiem bo krem równiez bralam
|
|
oferta dobra,dobra
|
|
dobrego masz męża
|
|
tez tak mysle
|
|
Pesymista by tobie napisał, że mąż zafundował ci nie tylko solarium ale i pośrednio raka skóry. :) _________________________________________________________
|
|
hm...wiele o tym sie mówi czy pisze ze solarium to czy tam to ze zle wplywa na skóre lecz ja uwazam ze wszystko w granicach rozsadku, tak czy tak kiedys umre...jutro znów ide,by lepiej sie czuc -dla siebie psychicznie i fizycznie
|
|
idź idź czerniak czeka, będziesz się czuć psychiczna i fizyczna też będziesz hie hie hie hie
|
|
kto co lubi
|
|
lubi wychlać
|
|
aj CZESIO LUBISZ TY ZARTOWAC
|
|
zabusia33: tak czy tak kiedys umre tylko nie lecz sie pozniej za nasze pieniadze
|
|
Ja też uważam że wszystko jest dla ludzi lecz z umiarem... Też korzystałam z tego urządzenia , bajer masażu może i fajny lecz mi chodzi bardziej o opaleniznę . A po 12 minutach żadnego efektu :(
|
|
Jedni nie piją nie palą, a na raka płuc umierają, także nie powiedziane, że od solarium się umiera. Druga rzecz - słońce też szkodzi skórze, a latem nad morzem igły się nie wciśnie. Nie ma na nic regóły.
|
|
JESLI CHODZI O LECZENIE W LOMZY NIE MA DOBRYCH LEKARZY WIEC NICI Z KASY CHYRYCH TAKZE LECZE SIE W W-WIE PRYWATNIE TAKZE JASIU NIE MARTW SIE,A CO DO OPALENIZNY COS RACZEJ NIE TAK ZE PO 12 MINUTACH NIE MA EFEKTU -CHYBA ZE JESTES MULATKA??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |