Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry weterynarz |
Prosze o polecenie mi dobrego weterynarza z Łomży. Byłam już w Arce i Filemonie, nie potrafili pieskowi pomoc. i jest fajnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry weterynarz |
jedź do Ołdziejewskiego na ul.Wojska Polskiego. Weterynarz godny polecenia
|
|
Schronisko na wylocie do Ostrołęki. Tylko pilnuj, żeby ci pieska nie zeżarli przed wyleczeniem z życia.
|
|
w Oazie u w/w Pana w lecznicy przyjmują same mlode dziewczyny, wlasciciela nigdy nie ma. i jest fajnie
|
|
zamaracha nie podawaj mi swojego miejsca zamieszkania. i jest fajnie
|
|
a co dolega pieskowi?nie daje rady obsrywac chodnikow? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
|
tak powaznie, karpinski poskladal mi kilka razy psa ktorego pojechalem uspic bo byl w stanie tragicznym( raz po zderzeniu z autkiem innym razem pogryzly go psy itp).u innych weterynarzy nie bylem wiec nie wiem. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Ołdziejewski na Wojska Polskiego .
|
|
Oaza na Wojska Polskiego .
|
|
Polecam Pana Leończuka na ul. Hipokratesa. Uratował mi dwa razy psa po ugryzieniu kleszczy, widać ze podchodzi z sercem do swojego zawodu. Studio Fotografii Serafiński
|
|
Pan Leończuk stał się zwykłym rutyniarzem i na pewno nie ma już takiego podejścia do psa jak kiedyś. Mojego chciał uśpić, bo stwierdził, że mu nerki siadły a nawet jednego badania mu nie zrobił. Pies oczywiście nerki miał zdrowe. Polecam Oazę na Woj. Polskiego. Jeśli chcesz, żeby psem zajął się sam Pan Ołdziejewski to zadzwoń wcześniej i konkretnie z nim się umów. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Dr Leończak-bezapelacyjnie! Moim zdaniem ciągle podchodzi do zwierząt z sercem i bardzo ciepło. Dr Ołdziejewski też ok ale kontakt z nim ogranicza się do wykonania koniecznych czynności.Owszem zwierzakom pomaga ale tak jakoś bez ciepłego podejścia.Co do jego pracowników-szkoda gadać. lotos
|
|
Oaza na Wojska Polskiego.
|
|
Dzieki, pies wyleczony. Odradzam kazdemu Oaze, wszystko ładnie pieknie dopoki pies nie zaczyna powaznie chorowac, Panie rozkladaja rece i zbywaja z powodu braku czasu. i jest fajnie
|
|
Nie ma co iść do pierwszego lepszego weta, ja tak zrobiłam i sunia się prawie przekręciła. Zawsze jak zabieracie pupila do weterynarza - sprawdzajcie kompetencje lekarza, jak i personelu. Sam gabinet może powiedzieć wiele o jakości wykonywanych usług, tutaj: https://zwierzaki.expert/gdzie-znalezc-dobrego-weterynarza-tresera-behawioryste-zwierzat/ przeczytacie po czym poznać, że weterynarz jest dobry.
|
|
Autor: madziusmadzius (82.139.162.---)Data: 06-03-10 16:26 Prosze o polecenie mi dobrego weterynarza z Łomży. Byłam już w Arce i Filemonie, nie potrafili pieskowi pomoc. ----------- Sama nie potrafisz uśpić?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |