Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
xbox 360 |
Chciałbym sie dowiedzieć gdzie można przerobić xbox`a 360 i jak to się kształtuje cenowo. A także jaki maksymalnie wielki dysk można do niego dokupić. Jeśli ktoś wie to proszę o pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: xbox 360 |
brat przerabial w bialymstoku tylko nie pamietam czy placil 50zl czy 80 zl - napewno nie wiecej
|
|
oczywiscie jestes swiadomy ze te przerabiane sa automatycznie "banowane" z xbox live, i w dodatku jest banowany numer seryjny, takze przerobka spowrotem do "fabrycznej" gry w niczym pozniej nie pomoze.
|
|
Dobra kolego nie marudz... Chyba lepiej sobie sciagnac gre z torrenta niz kupowac ja za 100 czy 20o zl A ten caly xbox live po co to komu... Swoja droga moze kiedys barany troche sie oswieca i nie trzeba bedzie zadnych przerobek robic... wszystko tylko aby im przeplacac yhh Simlockow juz niektorzy nie zakaldaja na telefony moze przyjdzie i czas na xboxa
|
|
może ma ktoś memory card na sprzedaż? jeżeli ktoś lubi i stać go na oryginalne gry niech je kupuje i ma, w Łomży jak poszukasz to też przerobisz.
|
|
Autor: klemens0 (---.elomza.pl) Data: 02-03-10 23:16 A ten caly xbox live po co to komu... he, he toz to jedyna przyjemnosc z posiadania tej gry, zagrac z ludzmi na calym swiecie, bez ograniczen ilu uzytkownikow bierze udzial w grze, inaczej to lepiej kupic ps3
|
|
teoretycznie mozesz sobie sam za darmo przerobic zadna filozofia;) podpinasz naped pod kompa zmieniasz firmware w nim i smiga:) chyba ze chcesz zaplacic, samemu zajmie okolo 20 minut
|
|
a i zadnych banow niema:) jesli sie niegra w gry ktorych premiery jeszcze nie bylo:)
|
|
Ludzie ! Rany boskie, żeby namawiać oficjalnie do kradzieży na portalu, to wam się już we łbach przewraca ....... no :-))) myślicie, że jesteście anonimowi ? Gratuluję samopoczucia ! :-))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
w jakim sensie kradzież , jak zmieniasz oprogramowanie w komputerze na nowsze to kredniesz? albo w komorce? to jest twoja rzecz i mozesz z tym zrobic co chcesz nawet spalic.
|
|
terminatorlomzynski napisał(a): > w jakim sensie kradzież , jak zmieniasz oprogramowanie w > komputerze na nowsze to kredniesz? albo w komorce? to jest > twoja rzecz i mozesz z tym zrobic co chcesz nawet spalic. spalic mozesz, przeflashowac, zeby czytalo "back-ups" niestety nie mozesz, pomimo, ze jestes wlascicielem systemu. ze stanow stukasz to powinienes nieco wiedziec o The Digital Millennium Copyright Act
|
|
to dobrze ze andrzej sienkiewicz jeszcze tego nie czytał
|
|
Rozmowa jest na poziomie czysto teoretycznym, przynajmniej z mojej strony. Ja wcale nie mam tego X`a na razie bo dopiero zastanawiam się nad kupnem Xboxa czy PS3. Mam świadomość, że takie konsole są banowane na Xbox live ale z drugiej strony ta usługa nie działa w Polsce oraz jest płatna. Płacąc za grę tyle kasy bym chciał mieć możliwy do wykorzystania cały zakres oferowanych przez tą grę usług, tak jest w przypadku PS3.
|
|
Albert jezeli chcesz kupic Xboxa to mam do sprzedania z wieloma grami i przerobionego.
|
|
kurde zapomnialem gdzie sie przerabia ale kosztuje to max 70-80 zł jestem jaki jestem
|
|
Autor: D to jest prawo ktore mozna nagac , bo przykladowo ktos kupuje samochod - tuninguje go zeby zwiekszyc jego osiagi a tym samym szybciej jesdzic przekraczajac dopuszczana predkosc i lamiac przepisy, ale moze miec taki samochod i wcale nie lamac przepisow, tak samo jest i z przerobieniem;) gdyby bylo inaczej dawno by bylo to zablokowane:)
|
|
terminatorlomzynski napisał(a): > Autor: D to jest prawo ktore mozna nagac , bo przykladowo ktos > kupuje samochod - tuninguje go zeby zwiekszyc jego osiagi a tym > samym szybciej jesdzic przekraczajac dopuszczana predkosc i > lamiac przepisy, ale moze miec taki samochod i wcale nie lamac > przepisow, tak samo jest i z przerobieniem;) gdyby bylo inaczej > dawno by bylo to zablokowane:) zartujesz czy po angielsku nie potrafisz? ja o prawach autorskich, a ty o samochodach. prawo w stanach wyraznie mowi, ze wszelkie zmiany pozwalajace na usuniecie zabezpieczen i pozwalajace na uzywanie kopiowanego materialu sa bezprawne. ps3 do dzisiaj jest skutecznie zablokowane, xbox 360 zostalo szybko zlamane, co wcale nie oznacza, ze z prawnego punktu widzenia jest to legalne. chyba ze wiesz cos wiecej i masz specjalny firmware sygnowany przez microsoft ? :) podejzewam, ze nie. "It criminalizes production and dissemination of technology, devices, or services intended to circumvent measures (commonly known as digital rights management or DRM) that control access to copyrighted works. It also criminalizes the act of circumventing an access control, whether or not there is actual infringement of copyright itself."
|
|
Jak ktoś chce kupić Xboxa z HDMI premium z dyskiem,headsetem,play&charge,2 pady,GTA TLAD za 1600 MSP , 500 MSP na koncie, pełne okablowanie , na gwarancji , ixtreme 1.61,niezbanowany i duzo gier to zapraszam na GG 15898031
|
|
Wszystkie konsole można przerobić w hali targowej, to jest sklep chyba z akcesoriami do telefonów itp.
|
|
dawaj do mnie ja ci przerobię za piwo
|
|
Dostepny Ixtreme LT dla napedow Liteon. Jak narazie nie odnotowano bana po uzyciu tego firmware.Przerabiam wszystkie napedy montowane w xbox360. Aktualnie pracuje nad odblokowaniem HDD po banie. To prawdziwe przegiecie ze strony MS. Banujac konsole otrzymujemy blokade instalacji gier na dysk twardy. Jak ma sie to do regulaminu XBL gdzie bana mozna dostac za wszystko,nawet za to ze sie bardzo dobrze gra i LAMUSY skladaja skarge i za to tez banuja.Niby ze uzywalo sie obelg lub inne bzdury. Cala polityka XBL jest chora. Jakies pytania odnosnie firmware kierowac na GG 17758080.
|
|
Jak ktoś chce kupić przerobionego Xboxa 360 w fajnym zestawie to zapraszam na moją aukcję na Allegro. Możliwy odbiór osobisty w Łomży.Dane kontaktowe na aukcji: http://allegro.pl/item947216982_xbox_360_hdmi_hdd_gwara_gratisy_gta_tlad_wejdz.html
|
|
Odblokowuje instalacje gier na dysk twardy po BANIE. Na ta chwile najnowszy jest ixtreme LT v1.1 dla napedow Benq i liteon. Dla samsunga 1.61 a dla Hitachi 1.51. Mozliwa wymiana dysku w Xbox 360 na wiekszy z zachowaniem danych. Pytania na GG 17758080.
|
|
Sprzedam Playstation 3 slim 250 (stan idealny, mało używane) + 2 pady i 3 gry (FIFA 10, Uncharted 2, Battlefield Bad Company).Cena 1400zl. GG 5991699
|
|
do: maciejet CZyżby jakaś menda Cię zakapowała? Zajrzałem na Allegro, pisze że aukcja została usunięta. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
do kalman: Jakbyś zgadł :) A teraz zapraszam tutaj kolejna konsola XBOX 360 JASPER http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1023888876
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |