Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dc++ |
[15:05] <HUB-Security> You share 1379MB, but the min share is 10240MB. (active:10240MB / passive:10240) [15:05] *** Połączenie zakończone wyskakuje mi cos takiego. co mam zrobic;/?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dc++ |
za mało ódostepniasz . minimóm wymosi 10 giga a Ty udostempniasz tylko 1.37 giga Tempiem głópote na foróm
|
|
a to skąd ja te 10 gb wytrzasne !? o maj gad no thx
|
|
dla takich pasożytów powinni limit 50GB ustalić to by się nauczyli ze trzeba się dzielić a nie tylko brać!
|
|
powrzucaj jakies filmy, muzyke itd i ci sie uzbiera:p
|
|
rbn sam jestes pasozyt cieciu dopiero to sciągnełam i nie wiem o co cho a ty sie rzucasz. nie spinaj tak dupy i bądz bardziej wyrozumiały
|
|
A ja ci mówie, że dc++ goni resztkami, torrent i rapid tak samo gówno warte, nie na dzisiejsze transfery. Wiem gdzie wejść ale nie powiem. Jak bym powiedział, za parę dni byle jotpega ściągałbym przez parę godzin.
|
|
zamaracha ale pieprzysz głupty
|
|
|
domyslam sie, ze ona mowi o dc w ist a nie bastionie, kolezanko masz tam regulamin, jest on w naszym jezyku, wiec nie bedzie problemow ze zrozumieniem, ze potrzeba 10 gb A Z jesli mowisz o ist to kiedys bylo 5
|
|
Autor: zamaracha (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-03-10 15:57 A ja ci mówie, że dc++ goni resztkami, torrent i rapid tak samo gówno warte, nie na dzisiejsze transfery. Wiem gdzie wejść ale nie powiem. Jak bym powiedział, za parę dni byle jotpega ściągałbym przez parę godzin. nic nie warte? ze tak sie zapytam to ile ty ciagniesz? mi 10 - 15 gig dziennie wystarcza i torrenty sobie dobrze z tym radza (newsgroups tez) ps wczoraj pociagnalem nieco ponad 40 gig, ale poprostu taka potrzeba byla :)
|
|
zamaracha tu chodzi o lokalne gangi, ty tego nigdy nie zrozumiesz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |