Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Barbados SKANDAL!!!! |
Proszę państwa doszły mnie wieści, że 9 kwietnia ma tam się odbyć impreza seksualistyczna ze stiptizerkami i striptizerami, alkoholem oraz nieletnimi w roli głównej, Proszę zobaczyć tylko promo owej imprezy http://img341.imageshack.us/img341/1298/3afdf37ca8.jpg Plakat daje wiele do myślenia, ponieważ za tym zdaniem"Tylko dla dorosłych" kryje się słowo "Nieletni". Szanowni organizatorzy: Art. 208 przewiduje trzy postacie rozpijania małoletniego: dostarczenie – rozumie się przez to poczęstunek, sprzedaż np: w sklepie, małoletni prosi kogoś dorosłego o zakup alkoholu. ułatwienie – np. udostępnianie mieszkania po to by tam spożyć alkohol. nakłanianie – to jest podżeganie tu nalezy wziąsc pod uwage ze małoletni nie popełnia przestępstwa gdyż samo picie przez niego alkoholu nie jest przestępstwem. Powstaje pytanie, co to jest napój alkoholowy. Wcześniej uważano z ustawy o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi, że to napój przeznaczony do konsumpcji zawierający alkohol etylowy w określonym stężeniu. Doktryna uznała jednak, iż przywołana ustawa ma inne cele i zawarta w niej definicja nie musi być akceptowana na tle art. 208 kk.. Alkoholem w rozumieniu tego przepisu mogą być wszelkiego rodzaju płyny bez względu na to ile zawierają alkoholu, a małoletniego można rozpić nie tylko napojem zawierającym ponad 1,5% alkoholu. Uznaje się, iż osobą małoletnią jest osoba, która nie ukończyła 18 lat. W tym wypadku jako rzetelny obywatel tego miasta mam obowiązek zgłosić to do Prokuratury, ku chwale Ojczyzny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Barbados SKANDAL!!!! |
teraz mlodziezy nie zabronisz niczego, i to nic nie da ze bedziesz pisal to na forum, kazdy musi miec swoj rozum i tyle...
|
|
morda tam hejterze
|
|
sam tam pójdę :D a ta profesjonalna ochrona co da bezpieczną zabawę to jakieś jaja ? chyba że przyjdą sami ich znajomi i bananowe pączusie jamusie. I właściciel się zmienił ? bo nie ogarniam tego syfu
|
|
to nie jest ochrona kolego.To są dzieci, a ja zaraz albo jeszcze szybciej idę na szosę zambrowską złożyć pozew
|
|
to mówisz że nie dasz popatrzeć na gołe dupale ?
|
|
A moim zdaniem to przesada z tą imprezą. Bym sie nie zdziwiła, gdyby się okazało, że organizatorami są ludzie nieletni. Policja powinna trochę zainteresować się tym lokalem , ludźmi którzy tam chodzą, a przede wszystkim co się tam dzieje. Czesio , miłej zabawy. Przykro jest nam, że nie dostajesz ciepła od swojej kobiety, której zapewne nie masz i musisz oglądać młode dziewczyny, które pozbawione szacunku do siebie zarabiają swoim ciałem. A ochroniarze z yamy moim zdaniem są profesjonalistami, jeżeli potrafią utrzymać porządek w najbardziej tłocznym i popularnym klubem w naszym mieście.
|
|
A ja uwazam ze to bedzie fajna impreza. A przepraszam pozwiesz ich o co?? W reklamie nie widze nic o nieletnich, za to doskonale podkreslone jest ze jest to impreza tylko dla doroslych. Rozpijanie tez raczej to nie jest, gdyz nie sprzedaje sie tam alkoholu, ochroniarze z yamy sa chyba najlepsi w lomzy wiec nie wiem w czym ktokolwiek widzi problem. I twoje oskarzenia szanowny ''rzetelny obywatelu'' sa bezpodstawne i sa zupelnie bezsensu. Nie zdziwilbym sie gdyby caly ten post byl utworzony po to aby tylko impreza sie nie udala. A zapowiada sie calkiem niezle i moze sie tam wybiore :)
|
|
Aha i zeby potwierdzic poziom iteligencji naszego rzetelnego obywatela cytuje jego wypowiedzi z innego postu (takze jego) o tym klubie: ''Byłem ostatnio w klubie "Barbados" i zauważyłem tam bardzo wiele osób poniżej 17 roku życia. Apeluję do was z prośbą abyście niepuszczali swoich dzieci w takie miejsca, gdyż panuje tam pijacka atmosfera, odbywają się burdy nocne, zmuszanie do seksu nieletnich ze zwierzętami na tle zoofilnym, przebywa tam wielu niebezpiecznych kryminalistów i dilerów. Bawią się tam osoby, które niedawno opuściły zakłady karne. A więc Państwa syn/córka może wdać się w bardzo nieodpowiednie dla nich towarzystwo. Naprawdę wiem to z własnego doświadczenia, gdyż sam mam córkę, która w minioną imprezę przyszła pijana późną nocą do domu, a ma dopiero 15 lat. Także proszę kochani rodzice mieć oczy na karku.'' I teraz prosze mi powiedziec czy osobe ktora napisala taki post mozna traktowac powaznie? Raczej nie... Pozdrawiam :)
|
|
Profesjonalna ochrona (z Yamy) - hehehe a kto takim profesjonalista jest? Sieradz w krótkich spodenkach w samym środku zimy ? czy może bramka w dresach tym razem ?
|
|
inna858 przykro jest wam ? to ile was jest przykrych na tym forum ??? aaaaaaaaaaaa ? Nie mam baby mam redtuba i pale w piecu :) haha, a zanim komuś zaczniesz wróżyć ze swej feministycznej kuli to sama odłóż zabawki na batereje i przejdź się lepiej na te imprezę do barbadossa to może wyrwiesz jakiegoś pijaczynę gdzie w jego oczętach będziesz piękną i bestią przetka kran i będziesz cała w skowronkach, może odmienisz swe dotychczasowe, nudne, sparciałe życie desperadosa i nie histeryzuj mnie tu bo nie lubię "albo się umie bawić, albo się nie umie"
|
|
Dodatkowo błąd jest na plakacie ale kicha "PROFESJONALNĄ OCHRONE" a nie ochronę ??? http://img341.imageshack.us/img341/1298/3afdf37ca8.jpg
|
|
kolejny "CO DA BEZPIECZNĄ ZABAWE"
|
|
a kto teraz jest właścicielem tej budy ? albo kto się tym może opiekuje ?
|
|
haha pewnie plakat projektował jakiś profesjonalista z jamu
|
|
Ślinisz sie koleś nie wiadomo o co. Co to za impra, na której parę dup pokaże gołą dupę, najlepsi w okolicy ochroniarze będą strzec ich wątpliwych cnót a imprezowicze będą musieli o suchym pysku przyglądać się spuszczanym poniżej kolan gaciom? I jeszcze za to zapłacą. Ja to mam za darmo (niech tylko mrozy odpuszczą), a na trawniku noc w noc przed blokiem odbywają się takie "seksualistyczne" imprezy, że Barbados przy nich odpada.
|
|
Właścicielem jest mój sąsiad ps. GENERAł, pamiętacie może, CBŚ go zgarnęło. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=92229&t=92229 A teraz wynajmuje na studniówki, urodziny, 18-nastki... O ile wiem teraz przychodzi tam dwóch młodych chłopaków(od szefa), co tam sprzątają i pilnują, żeby im nic nie zginęło. Pod koniec tamtego roku podobno coś im ukradli, bo dzielnicowy się pytał, czy czegoś może sąsiedzi nie widzieli??? A z tego co wiem, coś chyba sami kręcili, bo na drugi dzień przyjechali kryminalni. Od tamtego czasu mają alarm na budynku. Oprócz tych dwóch przyjeżdża żona generała, chyba już "była" i jakiś Łysy napakowany starszy dres. Jeżeli chcecie wiedzieć o samej imprezie? Jeśli interesuje was stanie na podwórzu z browarem w ręku i fajką lub innym zielem proszę bardzo ale wydaję mi się , że wszędzie możesz się napić i w lepszym towarzystwie,chyba że przychodzisz po ziele. Imprezy odbywają się po CICHACZU (u mnie cały dom się trzęsie), ponieważ NIE MAJĄ POZWOLENIA. Pogaszone światła i jeśli ktoś do nich przyjedzie to wpuszczają i zaraz zamykają bramę. W razie telefonu na policję ściszają muzykę i gaszą światło na podwórzu. To standard na psy. Generał dobrze żył z policją, ma wtyki. Kiedy ktoś zadzwoni ze skargą, że jest za głośno - w minutę może dwie wszystko cichnie na jakieś pół godziny może godzinę, jeśli jest więcej telefonów - policjanci udają się na przejażdżkę po Nowogrodzkiej. Kiedyś wydawało mi się, że mają podsłuch w komendzie??? Generał jeszcze parę lat temu, miał bardzo dobre kontakty z Prezydentem J. Brzezińskim. Wiem to z własnego doświadczenia. Mieszkańcy osiedla zaleźli prezydentowi za skórę, pisząc pisma urzędowe i dzwoniąc na policję. IMPREZY Przeważnie na imprezy przychodzą gimnazjaliści z Trójki lub Bernatowicza, czasami też licealiści z Bernata, Wety, II-giego lub jakiejś wioski. Ostatnio impreza odbyła się w ostatki. Wcześniej w sylwestra, licealiści z bernata. W wakacje dyskoteki odbywały się w każdy piątek i sobotę, póki "nie posadzili" właściciela. Ostatki - sami uczniowie od 13-stu do 16 lat, raczej niebogaci, około 30 do 40-tu osób, większość dobrze nawalona. Impreza rozpoczęła się ok. 22.00, a skończyła koło 3.00. Stali na podwórzu. Pobili się z jakieś 3 razy. Pijane Dziewczyny wymiotowały na ulice, a część chłopaków chodziła pod drzewko lub pod bramę mojego sąsiada na siku. JEŻELI IDZIESZ NA IMPREZĘ DO BARBADOSU TO NIE PIJ ZA DUŻO BO KIBLE SĄ ZAMKNIĘTE NA KŁÓDKĘ!!! Generał jeszcze z 5lat temu nie chciał sobie podłączyć kanalizacji ma dalej szambo, nawet jego chłopaki nie chodzą do kibla, jak przychodzą odebrać towar. Jak idziesz na imprezę do atlantika to NIE BIERZ ZE SOBĄ ZA DUŻO PIENIĘDZY, UWAŻAJ NA DOKUMENTY, KOMÓRKI, BIŻUTERIĘ bo możesz ZOSTAĆ OKRADZIONY/OKRADZIONA. Do dziewczyn -- lepiej nie chodź sama na imprezę - weź chłopaka. Do chłopaków weź kumpla. A jeśli chodzi o panie pracujące w "wolnym zawodzie". Jeszcze 2-3 lata temu były przetrzymywane na samej górze w budynku. Były to dwie, trzy panie z Ukrainy, Rosji lub innego wschodniego kraju. Panie nie mogły wychodzić na dwór nawet po zakupy, co jakiś czas odwiedzał je goryl z siatami jedzenia. W Barbadosie kaloryfery nie grzeją. Kiedy w tą zimę przyszły 20-30 stopniowe mrozy, zamarzła im woda w grzejnikach. Kiedy przyszedł chłopak od pilnowania interesu musiał wołać MPWiK-i. Jeśli chodzi o osoby pokrzywdzone: pobite, okradzione, zgwałcone to mogę powiedzieć, że pewnie takie były. Kiedyś uratowaliśmy życie jednemu chłopakowi, który został podrzucony na przystanek. Był naćpany nie mógł się ruszać, ledwo oddychał. Jego kumpel go wyprowadził i uciekł. Zadzwoniliśmy na 997. Przyjechał radiowóz. Policjanci go obejrzeli, coś się pytali, nie odpowiadał ale oddychał wezwali karetkę. I zabrali go do szpitala. DO RODZICÓW - jeśli wasze dziecko wybiera się do Atlantika, (czy jak wolicie Barbados) to nie puszczajcie go!!! Niech dostanie zakaz na Atlantik!, wszędzie nawet pod blok, byle nie tam! Nie potrzebujemy więcej problemów. Łącznie z odwiedzeniami dzielnicowego czy może sąsiad nie widział co się stało bo jakiegoś syna radnego okradli? Mój sąsiad po każdej imprezie robi obchód i zbiera dokumenty, pieniądze - raz znalazł 300 zł, buta , komórki. Rzeczy materialne typu dowód osobisty czy komórki oddaje, ale pieniędzy nikt mu nie udowodni że wziął. Nam kiedyś ktoś wrzucił piłkę dobrej marki. Na drugi dzień przyjechał bogaty tatuś z synusiem i oddaliśmy, ale są ludzie, którzy czekają na takie okazje i nie są do końca uczciwi. Atlantik kojarzy mi się z pijanymi, naćmanymi nastolatkami (nie wszystkie, zdarzają się wyjątki), z porzucanymi prezerwatywami po trawnikach, z wymiocinami, sikami i roztłuczonym szkłem na ulicy, z bójkami i innymi przykrymi wydarzeniami; To chyba wszystko, jeśli macie więcej pytań? to pytajcie
|
|
No pięknie,nie byłam w tym lokalu chyba 16 lat,i napewno , już się nie wybiorę.Cieżko uwierzyc że to ten sam ,,Atlantyk,, którego włascicielelm kiedyś był Pan Karwowski.Słyszałam, ze lokal nie cieszy się najlepsza opinią,ale po tym co napisał(ła) karola,jestem naprawde w szoku.
|
|
Nie jestem fanem tego typu lokali, ale to co tutaj widzę ewidentna nagonka na lokal. Może komuś - rzetelnyobywatel - zależy czy to na tym miejscu, może chce zepsuć interes. Nie wiem, Wiem natomiast, że rzetelni obywatele często to największe zoboczuch, pedofile itd. Jeśli na plakacie jest napisane TYLKO DLA DOROSŁYCH to znaczy, że zgodnie z prawem mogą tam pić tańczyć, macać się, czy co tam chcą i żaden rzetelny obywatel niech się wpie..rdala!
|
|
Nikt zdrowy psychicznie, by nie poszedł tam się bawić!!!
|
|
rzetelnyobywtel dorosly nie jest....Najleprzy tekst miesiaca wymyslony przez niego to ten o zoofilii....Przegioles ale pewnie niektorzy ci uwierza....to tak jak bys osiagnal swoj cel... Nie wypowiadam sie na temat lkoalu bo nie bylem tam od ponad 5 lat...ale pamietam czasy kiedy trzeba bylo rezerwowac stoliki,kiedy musiano otworzyc nawet piwnice(tzw dobijalnia) bo tyle bylo narodu...Bywalem wtedy tam co tydzien i nigdy nie widzialem takich akcji jak pisze rzetelny....co sie dzieje teraz tego nie wiem.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
impreza seksualistyczna:D:DD: hehe no i co z tego?? malolat nie zobaczy baby nago na zywo to wciska enter i na google tego masa jest:) myslisz ze upilnujesz ?? jakbys sam nie byl/a mlody/a ;/ bigi2004
|
|
karola21lomza tak tak, zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, piszcie dalej opinie..
|
|
he takie czasy :D chciałbym dożyć za 100 lat, pewnie będzie jeszcze lepiej haha
|
|
karola, mocno pojechane ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Kazdy musi mieć swój rozum,ale właściele owego klubu powinni mieć sprawe za coś takiego ale jak mówił " bigi2004" przed tym sie nie uchroni ,takie realnia a prawo tylko pogorszy ta sprawe bo jak czegoś sie zabrania to bardziej sie to robi, nie uważacie tak?
|
|
Posłuchajcie wszyscy, kto się orientuje w temacie to wie, ze Barbados jest klubem w którym organizuje się imprezy teoretycznie zamknięte(przynajmniej ostatnio). czyli ktos wynajmuje lokal i organizuje co che. Wynika z tego ze wina za wcześniejsze imprezy powinna spasc na organizatorów a nie na sam klub. To od organizatora zależy czy beda nieletni czy nie, czy będzie burda czy nie, czy nieletni mogą sie upić i zygac do sąsiada. Tak sie składa ze to ja to organizuje , większość wcześniejszych imprez byla organizowana przez rożnych ludzi wiec to bez roznicy czy to w barbadosie czy na jakiejś domówce nieletni sie rozpijają. Organizuje to pierwszy raz w tym miejscu i nie jestem odpowiedzialny za wcześniejsze problemy, striptiz jest w pelni legalny wiec tu jest ok, nieletni nie będą mieli wstępu na ta imprezę. wejściówki są sprzedawane tylko pełnoletnim, no chyba ze kto podrobi ale to bardzo mało prawdopodobne wiec o co caly KRZYK????. aaa co do ochrony, to niestety wkradło sie nieporozumienie pomiędzy mną a ochrona, ponieważ to nie będą Ci sami ochroniarze co w yamie tylko ich znajomi po fachu(ale jest zapewnienie ze będzie to w pelni odpowiedzialna ochrona i nie wpuści niepowołanych osób), błąd będzie poprawiony jak najszybciej i przepraszam za niego. Ja osobiście uważam ze impreza ma szanse wypalić i jeżeli ochrona nie zawiedzie będzie bezpiecznie i kulturalnie. po raz kolejny zapewniam ze niepełnoletni nie będą mieli wstępu
|
|
Impreza jest zamknieta, wiec w czym problem? Rzetelny Obywatel to taki, który uszanuje innych Rzetelnych Obywateli, a może nie czuje się zaproszony i z tego powodu jest mu głupio, a jak wiadomo anonimowo może poruszyc każdy temat na forum, nawet swojej osoby po to by zobaczyc co o nim ludzie mysla haha. Czy to jest postawa Rzetelnego Obywatela? Raczej człowieka, z którym cieżko życ.. Jestes dla mnie typem czlowieka, ktory nie potrafi zajac sie istotnymi sprawami. W wiekszych miastach takie zorganizowane akcje sa na pozadku dziennym. Impreza musi byc dobra skoro glosno o niej, nie wiem jak wy ale ja sie wybieram i nie oczekuje bijatyk bo przeciez z takim nastawieniem to nawet Rzetelny Obywatel prawdopodobnie zjawiajac sie na takiej imprezie z nikim by sie nie dogadal, a to jak wiadomo pierwszy krok do bijatyki, a po drugie to nawet za darmo w morde nie bija =)
|
|
Hahahhahaha smiac mi sie chce jeszcze generala w to wmieszali buahahhah Karola ogarnij sie :) Pozdro.
|
|
co jak co.. syf jest konkretny.. ale z tego co zauwazylem na te imprezki chodza tylko kochane coreczki tatusia.. nie wierzycie?? to idzcie sie tam przejsc! II LO, I LO o tak tak... to te szkoly tam goruja... i nie ma co pierdolic!
|
|
a będę mógł dotknąć cycka ??
|
|
Ja mogę pisać tylko za siebie. Osobiście NIE MAM NIC do plakatu i ORGANIZATORA, do imprezy, która jeszcze się tam nie odbyła! Pisałam jak było do teraz. Lokal jest wynajmowany. Jeżeli będą ochroniarze i nie wpuścicie małolatów - w porządku, wszystko OK. Kiedyś były stoliki(typu ogródek piwny), ale to dawno. Lokal zdziadział, bo skąd mają być dochody, jak wszystko się posypało... Wynająć atlantik nie jest drogo, każdy może to zrobić - to prawda. Posesja Babadosu graniczy z 7 innymi posesjami prywatnymi (policzyłam) - domki jednorodzinne i zakład fryzjerski. Mam nadzieję, że nie będzie za głośno. Ja i tak nie będę pewnie spać. Więc drogi organizatorze przyszłej imprezy, mam nadzieję, że wszystkiego dopilnujesz i będzie w porządku:]
|
|
Karola a kto ci taka wiazanke ulozyl,az tak bardzo przeszkadzal ci General...Teraz po tylu latach istnienia klubu wyjezdzasz z tymi wypocinami??????? Latwiej na forom nisz osobiscie pogadac z wlascicielem???? Mieszkasz tak blisko i nagle teraz jedziesz z Generalem gdzie bylas tyle lat???? Nastepna sprawa z tego co sie orietuje to General siedzial od 1999-2004 jego klub byl wynajety roznym osobom tak wiec nie zwalaj wszystkiego na niego,bo osobiscie dopilnowac tego nnnie mogl... Druga rzecz: znajac zycie wydawac sie tylko moze ze on spedzi za kratami reszte zycia,zaraz bedzie spowrotem(chyba ze sie myle) Pewnie pomysli i sprzeda te tancbude bo lata swietnosci ma za soba... P.S Najlatwiej dokuczyc temu co nie moze sie bronic..... A ten rzetelnyobywatel to powinien sie leczyc psychicznie.... I tak powiem :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Chcialbym uprzejmie doniesc, ze "organizator" ma niiespelna 15 lat, a mam juz sygnaly ze organizator (dziecko) udostepnia wejscie nawet 14-letnie osoby. Uwazam ze policja powinna sie tym jak najszybciej zajac.
|
|
a swoja drogą budynek nie spełnia warunków na takie imprezy śp Karwowski miał układy z nadzorem budowlanym i jakoś to sie kręciło(nawet przez 2 m-c była ochrona) a impreza na dwóch poziomach .....to chyba organizator nie wie co może go spotkać do Pana Generała nic nie mam poza tym że zwinął mi kawałek płotu i była sprawa w sądzie ale musiał oddać widać ktoś w ratuszu zarobił dobrze że mają pozwolenie no cóż ale kto nie ryzykuje to nie żyje bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki!
|
|
Rzetelny obywatel jakie bajkinopowiada buahahaha organizator ma 15 lat a wejsciowki udostepnia sowim o rok mlodzym kolegom buahahahhaha Czlowieku idz sie leczyc znam organizatora i napewno nie ma on 15 lat i jest duzo starszy czlowieku idz sie ogarnij
|
|
Organizator ma 15 lat i sa na to dowody.
|
|
Więc zaprezentuj te dowody. Proszę, czekam, reszta społeczeństwa wypowiadająca się w tym temacie zapewne też. Powiem ci (mała litera z premedytacją) tak, rzucasz hasła, które ludzie, którzy nie byli w barbadosie pochwycą i uznają za prawdziwe. Myślisz, że zinternalizują te hasła? Taki jesteś rzetelny agent mosadu to sam zgłoś to na policję, albo wiesz co? Może ja to zgłoszę, tylko podaj swoje dane osobowe, żebym mógł się na ciebie powołać. Osobiście zakładam, że jesteś jednym z tych chłopczyków, którzy to poszli na jedną z imprez, dostali w "zbroję" od jakiegoś pijanego dresa i teraz robisz za wszelką cenę antyreklamę, prowadzisz taką osobistą vandettę. Daj se siana bo robisz z siebie autentyczne pośmiewisko. Nie wiem, czemu ludzie przereagowują na te twoje teksty, zamiast ciebie spokojnie zignorować. Azuremyst EU - Nvision
|
|
Oświadczam, że sprawa nieletniego organizatora imprezy Piotra Z, jak i cała nielegalna działalność klubu "Barbados" sp. z.o.o w Łomży wkrótce trafi do miejskich organów śledczych, a tak się składa, że mam tam pewne znajomości. Jeżeli wszystko pójdzie pomyślnie organizator wyciągnie bardzo nieprzyjemne konsekwencje.
|
|
Jakie jeszcze lokale w Łomży można wynająć na imprezę ? Ta piwnica przy PKS jeszcze działa ?
|
|
Widzę, że wreszcie ktoś wziął sprawy w swoje ręce, popieram Krzysztofa87 jak i samego autora artykułu. Ludzie wreszcie kiedyś musieli się zainteresować tym, bo nie można być obojętnym na takie sprawy. Śledczy wkrótce również się zainteresują tym pseudo-klubem, Krzysiek da cynk. Pozdrawiam
|
|
Wy macie wszyscy nasrane - dziecko 15 letnie to może sobie wróżby na andrzejki zorganizować. A osoba, która organizuje tą imprezę jest na pewno pełnoletnia. Inna sprawa, pomyślcie tylko kto poważny(dorosły)rozmawiałby z 15 latkiem w sprawie organizacji imprezy?? Zastanówcie się kto chciałby gadać z dzieciakiem o alkoholu, oświetleniu itd. Proponuje więcej, jeszcze więcej i głośniej słuchać pewnego najlepszego radia!!
|
|
@marek12 To tylko świadczy o poziomie tej speluny skoro pozwalają gówniarzom organizować zabawy z alkoholem.
|
|
marek12 oo nie Kolego, bardzo się mylisz. Akurat posiadam trochę wiedzy na temat organizacji imprez w tym klubie, po pierwsze tak jak powiedziałeś o alkoholu, on jest na swój koszt i każdy małolat wie jak go zdobyć, bo w końcu też mają dorosłych kolegów którzy kupią im, po drugie oświetlenie i te sprawy to najmniejszy problem. Widać, że nie jesteś obeznany na temat tego klubu i mi tu nie wkręcaj że mam nasrane bo ja dobrze znam ten klub i ludzi z jego otoczenia. Tu jest grubsza sprawa, i śledczy się nią zajmą
|
|
Ok, rzetelnyobywatelu, może nie mam do końca wiedzy na temat organizacji imprez w tym lokalu, ale dziwi mnie tak agresywne i osobiste podejście Twoje do tematu, Mam wrażenie, masz osobisty cel w zniszczeniu tego miejsca. Ja mam je gdzieś, mogłoby go nie być. Zastanawia mnie jednak czy wszyscy obrońcy moralności są tak święci ja się tu rysują.
|
|
po co tu rozkminiac o tym... syf i tyle.. trzeba dobrego chlopa zeby ogarnal to wszystko. a tak po za tym to sie sam z tego smieje ze ten budynek to wyglada jak Kociół! haha taki nie dokonczony ale witrazyki i okrogle okna to nie wiem.. a co do ochrony to nie ma tam ochrony.. ktos wpada powazniejszy i niszczy a oni sie nie odezwa.. Lepiej jechac na Milano haha niestety taka prawda
|
|
kebap napisał(a): >a co do ochrony to nie ma tam ochrony.. Kolejny kolo ktory nie umie czytac ochrona nie bedzie z lokalu ale wynajeta, wiec jak nie bedzie ochrony a rzetelny obywatel i krzysztof87 to zapewne jedna i ta sama osoba rzetelny zobaczyl ze nikt go nie popiera wiec cyk kolejna rejestracja i nowy uzytkownik dolaczyl do forum :D Akurat tak sie sklada ze ma tylko 2 posty na swoim profilu i oba sa w tym temacie Pozdro:D
|
|
krzysztof87 mam dla ciebie niemiłą informacje że powoływanie się na wpływy w Policji w celu zastraszenia innych osób jest przestępstwem większym niż organizacja imprezy .Radzę pomyśleć zanim zaczniesz pisać takie głupoty .Pozdrawiam
|
|
http://img412.imageshack.us/img412/1460/11750338.png Prasa już o tym wie, nawet w fakcie piszą
|
|
HAHA żal mi Ciebie człowieku skoro tak nad tym się trudzisz.. To oznacza, że albo miałeś trudne dzieciństwo, albo się nudzisz i nie masz niczego innego do roboty. Kopnij sie w pustą głowę z calej siły, gwarantuję poprawę i nie musisz konsultowac sie ani z lekarzem ani z farmaceuta !!! =D A to jest FAKTyczna okładka: http://www.mediapolis.com.pl/wp-content/uploads/2006/11/Fakt%20cover.jpg
|
|
TYPOWY SPOŁECZNIAK ZAŁOŻYŁ TEN TEMAT. POGARDA DLA LUDZI TEGO POKROJU.. Pomysłowo.
|
|
ahhahah patrze ze slabo painta ogarniasz, duzo lepiej wyszloby ci to w innym programie :D hahahah zal goscia
|
|
o właśnie z paintem chciałem też napisac haha dzieki Boss8916 ;-]
|
|
Hehe spoko :d Jakis jeeebniety kolo z tego obywatela hhaha
|
|
Jak to ładnie powiedział Borys Szyc w świetnej roli Silnego na planie filmu "Wojna Polsko-Ruska": "Albo sie umie bawic albo sie nie umie bawic !!!" haha macie tutaj http://www.youtube.com/watch?v=x6C00OXSmyo
|
|
Jeśli rzetelny obywatel chce rozwinąć sprawę, może sądową? Niech spyta się tutejszego dzielnicowego. Rz. Obywatelu możesz nawet zbierać podpisy, na pewno trochę by się uzbierało! Kiedyś była organizowana taka akcja, podpisali się tutejsi sąsiedzi. Sprawa była poruszana na radzie miasta ... ale nie zainteresowało to naszego prezydenta Wczoraj po tych wpisach, ktoś przyjechał przyjrzeć się bliżej posesji... Ten budynek jest bardzo stary, kiedyś dawno, dawno temu było tu przedszkole:]
|
|
Mądra i mysląca młodzież napewno nie zagości w tej dziurze.....
|
|
Karola21lomza, tak samo jak i krzysztof87 ta zapewne jedna i ta sama oasoba a 2 konta stworzone przez rzetelnyobywatel bo zarowno karola i krzystof sa nowymi czlonkami forum ktorzy maja po karola 3 posty krzystof 2 i sa one zawarte tylko i wylacznie w tym temacie Pozdro
|
|
Po 1: "Byłem ostatnio w klubie "Barbados" i zauważyłem tam bardzo wiele osób poniżej 17 roku życia." Czemu nie napisałeś 18 roku życia? - Bo sam masz 17-19. Po 2: "zmuszanie do seksu nieletnich ze zwierzętami na tle zoofilnym" Powiedz mi człowieku gdzie, nie wiem co robili tam z tobą, ale ja tam nigdy żadnych zwierząt nie widzialem. No, chyba ze stosunek z karaluchem??? Po 3: "przebywa tam wielu niebezpiecznych kryminalistów i dilerów" Diler i kryminalista znajdą się też na dyskotece szkolnej, nic na to nie poradzisz. Po 4: "Bawią się tam osoby, które niedawno opuściły zakłady karne" To niech się bawią, nie zaczepiasz, nic ci się nie stanie. Po 5: " Naprawdę wiem to z własnego doświadczenia, gdyż sam mam córkę, która w minioną imprezę przyszła pijana późną nocą do domu, a ma dopiero 15 lat." To w takim razie dobry z ciebie ojciec. Zamiast pisać bzdury na forum i tracić czas zajmij się córką, bo niedługo możesz zostać dziadkiem. Po 6: " Także proszę kochani rodzice mieć oczy na karku." Jak coś to oczy dookoła głowy, a głowę na karku młody polonisto. MOIM ZDANIEM jesteś zwykłym gnojem, który dostał na jednej imprezie i się mści. Żyj i daj żyć innym. Każdy ma wybór, może iść tam lub zostać w domu. Jeszcze ten podrobiony screen z gazety - żenada, jeszcze zakładasz oddzielne topici.
|
|
Ludzie...!! Wszystko zależy od organizatorów i osób którzy tam przyjdą. Jeżeli ochrona będzie wpuszczać tylko osoby pełnoletnie, organizatorzy zapewnią to co obiecują to impreza ma szanse wypalić i być ciekawą propozycją na piątkowy czy tam sobotni wieczór. Wszędzie są burdy, wszędzie są dilerzy, kryminaliści itp itd, ale to co pisze rzetelnyobywatel i to co przeczytałem w wypowiedzi karola21lomza to śmiech na sali! Byłem w barbadosie na 3osiemnastkach, 3lata temu na sylwku i jakoś nigdy jeżeli sam nie szukałeś problemów to one Ciebie nie znalazły.. impreza była zazwyczaj dość spokojna...
|
|
Przeczytałem uważnie cały temat i widać, że pan rzetelny obywatel wszystko trochę podkolorował, ale niektórzy forumowicze to mają wióry zamiast mózgu: Boss8916 na pierwszy rzut oka można wydedukować, że zarówno krzysztof87, karola21lomza jak i założyciel tematu :) każde z nich ma ip z zupełnie innej sieci, więc radze np. pograć w szachy zamiast strugać mędrca na forum. A co do kozak141 no to poprostu chłopie dobrze trafiłeś. Ja byłem na dwóch imprezach w ubiegłym roku i ja i kilku moich znajomych dostało w morde za nic od jakiś pijanych dresów. Kolega dostał nawet popielniczką w zęby więc tutaj akurat się zgodze z założycielem tematu. Adekwatny będzie tutaj temat założony przez użytkownika andrzejszymon91. Podpisuje się obiema rękami i nogami pod tą opinią. Także delikatnie mówiąc niepolecam iść do tego lokalu ze swoją dziewczyną (moja niema ochoty już tam więcej przychodzić) A, że mieszkam niestety w niedalekim sąsiedztwie od tej meliny to sam doniosę na policję jeżeli będzie coś nietak. A komenda jest nazajutrz :)
|
|
ale z tym fucktem to rzetelny trochę pojechał hahaha:) żenada, weź się gościu za grafikę komputerową, może Cię uspokoi moralnie:)
|
|
Patryk wiesz co to zmiana IP?
|
|
Patryk1990 z tego co widze to sam masz wiory zamiast mozgu i nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Jest wyraznie napisane ze bedzie ochrona, ktora zna sie na rzeczy. Imprezy na ktorych tam byles i dostales w pieeeerdol zapewne byly bez ochrony. Wszystko zalezy od organizatorow. A z Karola21lomza, krzysztof87 i rzetelny obywatel przyznaje ze moglem sie pomylic:D Pozdro
|
|
co do tej ochrony to zwykle na imprezach tam nie ma i nie będzie i nikt nie wierzy w uczciwa organizację żeby byli tacy super to by naprawili sobie bramę urwana już dawno każdy dres z ulicy praktycznie wchodzi tam się załatwiać na posesji szalet miejski br... bo wszystkie Ryski to fajne chłopaki
|
|
Hehe czlowieku ochrona bedzie wynajeta!!! czytaj uwaznie
|
|
z tym się zgadzam pocoinaco "Mądra i mysląca młodzież napewno nie zagości w tej dziurze....." do Bossa - przyjmuję przeprosiny, skąd ten pomysł??? Swoją drogą, będę się przyglądać tej " dziurze"
|
|
karola ty juz sie przygladasz tyle lat.......prosze nie dobijaj..... rzetelny jakis komuch i pisze tu bzdety....czlowieku ogarnij sie.... stary ktos napisal...dostsales w gila i sie prujesz na forum.....a tak pozatym Atlantik bez Geńka to juz nie atlantik...Pozdro dla ludzi co sie tam kiedys dobrze bawili...... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Ja pamiętam, że póki był Geniek i trzymał wszystko w ryzach ze swoimi chłopakami, to jeżeli sam nie szukałeś problemów, to praktycznie w żadnym klubie w Łomży nic nie miało prawa się Tobie stać. Nie wiem jak Wy to odczuwacie, ale ja na dyskotekach czy to było alibi za małolata czy trochę później atlantic, a może to już była IBIZA? :P czułem się bezpiecznie. A teraz siedząc gdzieś na imprezie strach spojrzeć się krzywo :D hehe a po alkoholu cieżko patrzyć się prosto ;)
|
|
a co to Genek ? to był jakiś ala szeryf z Łomży ?
|
|
Wielki mi tu problem Moim skromnym zdaniem jeśli nie ma sie zaufania do dziecka i z góry zakłada się ze moja córka / syn idzie na impreze żeby sie że sie delikatnie wyraże pokochać no to raczej błąd w wychowaniu a nie błąd klubu. Klub ma prawo do organizowania imprez karaoke i tak samo ma prawo do organizowania innych imprez ot logika. Chrońmy nasze dzieci? Pfff po 1 i podstawowe jesli nie mamy zaufania zakazujemy ( o ile mamy troszeczke władzy nad 14 nastką. po 2 niech każdy pilnuje własnych dzieci a nie chodzi i donosi . po 3 polecam zapisać 14 nastki do sholi w kościele tam będą ...... bezpieczne ??:) ...Zaufanie to potega....
|
|
heheh ,,seksualistyczna impreza ze striptizerkami i striptizerami '' ;] Chyba nigdy człowiek nie widział kulturalnego striptizu A słowo seksualistyczna to już lekkie nadużycie :) ...Zaufanie to potega....
|
|
Szczerze, temat powinien być poddany aborcji już za pierwszym, drugim postem, ale tak przynajmniej mam codziennie coś przez co mogę zalać dom szyderczym śmiechem :] Azuremyst EU - Nvision
|
|
Witam slicznie moich antyfanow ;D co by nie było, tu nie ma roztrząsać co bedzie za 4 tygodnie. ja kolejny raz oświadczam ze nie jestem odpowiedzialny za wcześniejsze imprezy i łączy mnie z nimi jedynie miejsce. NIE BEDZIE OSOB NIEPELNOLETNICH i kropka. to mój ostatni post w tej sprawie bo kto miał cos do powiedzenia to juz to powiedział a teraz to każdy bedzie sie tylko przekrzykiwał mówiąc o tym samym;D niech każdy sam to oceni i podejmie swoja decyzje. a tak nawiasem to mam dobre intencje i chce podnieść trochę ten klub. co do ochrony bo to bardzo ważna sprawa to bedzie 6 ochroniarzy, po 3 na piętro wiec uważam ze bezpieczeństwo będzie zapewnione w należyty sposób
|
|
hi hi ale 3 ochroniarzy na piętro a to dobre człowieku ty lepiej sprawdź czy sufit ci wytrzyma w tej budzie co byś nie płacił wypadkowego i znowu trzeba będzie zapewne zbierać z asfaltu jakiś małolatów chyba się tam wybiorę zanim kumple r_ką podjadą bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki!
|
|
zoofilia,narkotyki,gole baby....i niech ktos jeszcze mi powie ze lomza to zascianek.taka warszawka moglaby sie od nas uczyc kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Nie napinajcie się tak :) Nie słyszeliście? " IMPREZA BĘDZIE ALE ROZEGNANA " hehe a tak całkiem poważnie organizator wycofał się z całego przedsięwzięcia gdyż prawdopodobnie nie był na tyle odpowiedzialny i nie był w stanie sprostać wszelkim trudnościom stawianym przez konkurencję :) Także na przyszłość chłopcy poproście rodziców o pomoc :)
|
|
http://www.3dwhite.pl/?click=e7deeebc335e0e3cb758cc6f534d44f7
|
|
to kiedy i gdzie ta ipmreza ?
|
|
Nie będzie, została odwołana.
|
|
A może rzetelny obywatel złożył pozew????
|
|
Jak ktoś tuż przed imprezą odwołuje imprezę ze striptizerami z Warszawy, któzy pewnie za darmochę też nie występują, to ciekawe jaki może być powód. przecież zaliczki pewnie były:) No chyb a, że nie miało być zadnych warszawskich striptizerów, a....sami pomyślcie;))
|
|
Drodzy forumowicze, chciałbym was poinformować, że poszedł wniosek do prokuratury łomżyńskiej o przejęcie nieruchomości mianowicie klubu BARBADOS, chciałem nadmienić że impreza, która miała się odbyć 9 kwietnia została odwołana więc proszę sobie nie robić nadziei młodzi ludzie że kiedykolwiek tam zagościcie i się pobawicie, ten pseudoklub nie spełnia norm, także jakiekolwiek próby zrobienia imprezy przez organizatorów będą anulowane Jakieś pytania? Proszę pisać.
|
|
A na jakiej podstawie ma byc to przejęcie nieruchomości?:)))
|
|
To niesłyszeliście, że pewien zamożny człowiek z okolic Nowogrodzkiej kupił tę spelunę za psi grosz żeby nieodbywały się tam imprezy? Podobno ma tam teraz powstać jakaś restauracja.
|
|
Na plakacie nie dostrzeglam nic o małoletnich. A cyba tylko głodnemu chleb na mysli.
|
|
zalozylem sie z kumplem oto ze uzyskam 500 pkt 50klikniec pomozcie http://www.ultrasonline.com/ref/Szeroki/ Dzieki
|
|
Ogłaszam krótki komunikat. Z polecenia najwyższej rady mieszkańców postanawiam odwołać wszystkie imprezy w klubach oraz na prywatkach dla młodzieży do lat 18 na terenie Łomży aż do odwołania. W tym czasie młodzież ma czas na przemyślenie swojego zachowania i ma nakaz poprawy zachowania. W przeciwnym wypadku Będę odwoływał kolejne imprezy
|
|
BARBADOS NIE ZAGRA! MCDONALD NIE ZAGRA! (ostatnio doszły mnie słuchy że gnoje organizują sobie imprezy w kąciku dla dzieci) RZYMIANKA NIE ZAGRA! 7KIER NIE ZAGRA! A lista wciąż rośnie....
|
|
Ty nie zagrasz niebawem .... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
nie ma juz w mc donalds kacika dla dzieci ;p
|
|
obywatel, jesteś dla mnie artystą albowiem Trolling is an art już gorszego trolla na 4lomża nie było od bardzo długiego czasu, kiedy się wreszcie nauczysz że ludzie mają na ciebie wyebane? Azuremyst EU - Nvision
|
|
ma być kawiarnia ,już leci remoncik ,krecą sie jak zwykle ... i takie tam inne wiadomo kto także najpewniej lada dzień otwarcie a co na to nasz człowiek z Ratusza,tak twierdził że tu już nic nie będzie ,żadnej speluny a wyszło jak zwykle kwestia kasy.......... bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki
|
|
cała prawda
|
|
Proszę państwa postanowiłem reaktywować temat w związku z moją kandydaturą na prezydenta RP oraz ostrzeżeniem młodych ludzi przed takimi lokalami
|
|
tja...idź wreszcie umrzyj bo nudzisz Azuremyst EU - Nvision
|
|
Z tego co wiem lokal jest wyremontowany cały. Podobno jest fajnie i ma normalnie działać . :) ---===CICHO CIEMNY JA===---
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |