Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubiłam telefon |
Dzis okolo godz 19 zbubiłam telefon sony ericsson k800i. Prawdopodobnie wypadl mi podczas jazdy autobusem. Dla znalazcy nagroda pieniezna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubiłam telefon |
w dzisiejszych czasach jak zgubisz telefon to tak jakbyś go wyrzuciła do śmieci hehe
|
|
Zdaje sobie z tego sprawe ale moze znajdzie sie ktos uczciwy...
|
|
dla czego producenci spodni robią takie małe kieszonki w damskich spodniach ,powini wieksze robić i rozporki tak jak u meżczyzn wtedy by nie było problemu z utrzymaniem w spodniach tego co trzeba ani by nic nie zgubiło się ... :D
|
|
haha tak to z cala pewnoscia byloby rozwiazaniem problemu. No ale mimo wszystko mam nadzieje ze znajdzie sie ktos uczciwy, chociaz domyslam sie ze sznase sa nikle
|
|
Zablokuj kartę i szukaj innego telefonu. wątpię że ktoś go Ci odda chyba że znajdzie go świadek Jehowy to wtedy by Ci zwrócił. Ja miałem to szczęście.
|
|
zrób duplikat karty numery beda ale smsków juz nie :D
|
|
Ja bym oddal :)
|
|
a ja nie, zjem jak znajdę
|
|
ja bym oddala, ale sa tacy dla ktorych wartosc tel, badz jego sprzedania jest wieksza niz nagroda pieniezna, a ze czasy mamy jakie mamy to baardzo malutkie szanse, ze ktos odda, idz do salonu popros o dublikat, to chociaz numery bedzies posiadala.
|
|
Wiem wiem ale nagroda bedzie spora zalezy mi na odzyskaniu telefonu. jestem nawet sklonna do negocjacji tylko zeby go odzyskac.
|
|
i w razie czego to moj nr 218 05 49
|
|
haha domowy .... :D:D:D ile dajesz????
|
|
ok,dzieki za nr kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Lilluu rozumiem twoje zdeterminowanie ale nigdy więcej nie podawaj swojego domowego prywatnego nr. telefonu na ogólnym forum. Mam nadzieję że aparat tel. jednak sie odnajdzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |