wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zgubiłam telefon

Dzis okolo godz 19 zbubiłam telefon sony ericsson k800i. Prawdopodobnie wypadl mi podczas jazdy autobusem. Dla znalazcy nagroda pieniezna.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zgubiłam telefon

w dzisiejszych czasach jak zgubisz telefon to tak jakbyś go wyrzuciła do śmieci hehe

Zdaje sobie z tego sprawe ale moze znajdzie sie ktos uczciwy...

dla czego producenci spodni robią takie małe kieszonki w damskich spodniach ,powini wieksze robić i rozporki tak jak u meżczyzn wtedy by nie było problemu z utrzymaniem w spodniach tego co trzeba ani by nic nie zgubiło się ... :D

haha tak to z cala pewnoscia byloby rozwiazaniem problemu. No ale mimo wszystko mam nadzieje ze znajdzie sie ktos uczciwy, chociaz domyslam sie ze sznase sa nikle

Zablokuj kartę i szukaj innego telefonu. wątpię że ktoś go Ci odda chyba że znajdzie go świadek Jehowy to wtedy by Ci zwrócił. Ja miałem to szczęście.

zrób duplikat karty numery beda ale smsków juz nie :D

Ja bym oddal :)

a ja nie, zjem jak znajdę

ja bym oddala, ale sa tacy dla ktorych wartosc tel, badz jego sprzedania jest wieksza niz nagroda pieniezna, a ze czasy mamy jakie mamy to baardzo malutkie szanse, ze ktos odda, idz do salonu popros o dublikat, to chociaz numery bedzies posiadala.

Wiem wiem ale nagroda bedzie spora zalezy mi na odzyskaniu telefonu. jestem nawet sklonna do negocjacji tylko zeby go odzyskac.

i w razie czego to moj nr 218 05 49

haha domowy .... :D:D:D ile dajesz????

ok,dzieki za nr

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Lilluu rozumiem twoje zdeterminowanie ale nigdy więcej nie podawaj swojego domowego prywatnego nr. telefonu na ogólnym forum. Mam nadzieję że aparat tel. jednak sie odnajdzie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org