Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fotograf Tomasz Skiba ???? |
Co mozecie powiedziec o tym fotografie.http://www.tomasz-skiba.pl/ . z tego co wiem to raczej tak sam z siebie robi zdjecia cos w stylu jak serafiński że nie ma studia tak słyszałam. Czy ktoś robił u niego fotki ??? Proszę o info.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fotograf Tomasz Skiba ???? |
nie ma to jak reklama... ktora jest 1 postem ewci86
|
|
Fotograf Tomasz Skiba ???? |
Nie zadna reklama poprostu pytam bo chcę się coś dowiedziec blizej cos na temat jakie robi fotki i czy godny polecenia,a podałam strone zeby skojarzyc
|
|
Po 1 to że robi sam z siebie to musowo musi mieć studio? - jak nie ma studia to już nie fotograf? Po 2 Krzysiek Serafiński ma studio. Po 3 - Co konkretnie byś chciała wiedzieć o w/w fotografie? portfolio(www) powinno pomóc ci w twoich pytaniach. Są zdjęcia , jest kontakt
|
|
zrob u niego i sama ocen'
|
|
promocja to nie wszystko
|
|
mi robił na golasa jak byłem mały
|
|
Autor: szczebiotka (---.w92-154.abo.wanadoo.fr) Data: 03-03-10 14:34 zrob u niego i sama ocen' Jak bym wiedziala i miala 100 % pewnosci ze bedzie ok to bym sie nie wahała zeby zrobiłc u niego!!!!!!
|
|
a czego się wąchasz ? :D
|
|
Dziwne pytanie, jeśli po ocenie zdjęć na stronie nie można się zdecydować na wybór fotografa to co może jeszcze o tym przesądzić ?! Faktem jeśli strona nie jest aktualizowana przez rok to można mieć wątpliwości lecz tu z pomocą przychodzi na bieżąco prowadzony BLOG. Dużo jest możliwości sprawdzenia dorobku danego fotografa. Najlepiej napisać do niego aby pokazał zdjęcia które na pewno publikuje na jakimś portalu fotograficznym. Jeśli styl Tomka ci odpowiada to nie pozostaje nic innego jak umówić się na sesje a robi naprawdę dobre zdjęcia. Studio Fotografii Serafiński
|
|
o *****
|
|
Jeśli tylko zgodzą się przyjechać to MDM Foto z Wawy. Przede wszystkim całość zrealizowana z nastawieniem na perfekcję, bo film jest taki, że aż chce się go oglądać. Nie płaciliśmy dużo, wybraliśmy ich po zobaczeniu materiałów naszych znajomych - piękna sprawa. Akurat w tym temacie profesjonalista to podstawa.
|
|
Polecam Tomasza, robi fajne zdjęcia, niestety nie ma go obecnie w kraju już prawie rok i pewnie stąd brak aktualizacji na stronie.
|
|
to byly bokser wiec mu niepodskakój
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |