środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Castorama będzie w Łomży

co myślicie, bo ja się bardzo cieszę :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Castorama będzie w Łomży

nie podniecajcie sie niezdrowo

A z czego twa radość, będą rozdawć towar za free.

otworzą ją to na tym forum będzie: ale drogo, w chu.. z takimi cenami, więcej tam nie pójdę, spodziewałem się czegoś lepszego itp...

I mogę się założyć, że będziesz jednym z pierwszych Donaldzie, którzy będą narzekać ;)

Co za dziwni ludzie nic im sie nie podoba jak chca to niech buduja i otwieraja nowe sklepy i galerie, przynajmniej bedzie wybor i konkurencja w cenach

VX_2100 pisząc to, miałem na myśli wielu entuzjastów na tym forum marketów wszelkiej maści, którzy w konsekwencji będą zawiedzeni. Ja nie będę zawiedziony-do twojej zakutej pałki:) bo nie czekam na takie przybytki...
P.S. kupiłeś sobie już ubrania cipo&coś tam, geju?

taaa tak jak z empikiem bylo
malo sie nie posrali jak sie dowiedzieli, ze bedzie w lomzy, a potem, ze drogo

wiec bez podniety

Największy krytyk wszystkiego i wszystkich na tym forum mówi:

"otworzą ją to na tym forum będzie: ale drogo, w chu.. z takimi cenami, więcej tam nie pójdę, spodziewałem się czegoś lepszego itp..."

zarzucając innym coś co jest dla niego samego na porządku dziennym. Każda nowa rzecz lub inicjatywa widzę, że Cię przeraża.
Jesteś zwykłą, fałszywą, obłudną męską dziwką.
Bez odbioru cwelu.

Niech idą w ch** najpierw trzeba mieć za co kupić ten cały syf.

VX_2100 wiem że jestem twoim koszmarem i myślisz o mnie ciągle, ale bez wulgaryzmów prostaku:)

i co z tego że będzie....

nie no taaaaaaa

Ludzie.Castorama we wsi!!! W gazetach pewnie napiszą! Za darmo na otwarciu coś może dadzą warto czekać!

Pomysłowo.

A ja tam też się cieszę z tego, że otworzą Castoramę. W tej chwili najbliższa jest w Warszawie, bo ani w Podlaskim ani w Warmińsko-Mazurskim nie ma( http://www.castorama.pl/sklepy/ ), a czasami mają ciekawe promocje i spory wybór. Na plus można zaliczyć też to, że będą nowe miejsca pracy, no i oczywiście większa konkurencja a tym samym niższe ceny. Chociaż jak powstanie Castorama to raczej nie będzie miała tu konkurencji, no chyba że ściągnie tu za sobą swojego odwiecznego konkurenta czyli leroy merlin :) Wierzę w rozwój i potencjał Łomży, pytanie tylko kiedy to nastąpi ?
Pozdrawiam :)

Miejsca pracy nie będą za bardzo nowe, bo zabiorą je lokalnym firmom, których wiele tu obecnie w sektorze budowlanym. Ewolucja nieunikniona, szkoda, że nie powstają w regionie firmy, które dawałyby prawdziwie NOWE miejsca pracy. Na konkurencji którą zwiększy Castorama zyskają przede wszystkim rolnicy z regionu, poniważ ceny powinny trochę spaść lub chociaż nie rosnąć. W krótkim okresie mieszkańcy Łomży stracą, bo duża sieć nie będzie reinwestować zysków w regionie w przeciwieństwie do lokalnych firm.

Ale jak już mówiłem "to nieunikniona ewolucja i czekam na prawdziwe Nowe miejsca pracy". Cieszmy się z ewolucji :)

Darck popieram, szkoda ze tyle osob zdaje sie w ogole tego nie zauwazac.

fajnie

Zobaczycie ile sklepow upadnie jak powstanie ta Galeria NAREW, maja byc kina 3d, to o tym naszym starym kinie milenium kazdy zapomni, i ta samo bedzie z innym sklepami... :)

I to cie cieszy?

chyba kur... smieszy :)

za nim to castorame otworza.....potrwa

jestem jaki jestem

ale ja nie mowie tyllko o casoramie, tam bedzie duzo innych sklepow....

i gołe baby

I czym się tu podniecać?Na pewno po drobniejsze zakupy nie będę chodzić specjalnie do galerii.Tak samo jak większość ludzi.A kino-w końcu będzie konkurencja-niech się już starają i przyciągają widzów puki mają czas by wypracować sobie markę.

Ja od niedawna zacząłem wątpić w potencjał i rozwój tego miasta..

Pomysłowo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org