Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co o tym myślicie? |
Witam.Bardzo często w ogłoszeniach widnieje taka propozycja pracy:Opiekunkę/opiekuna do dzieci,praca z zamieszkaniem w Warszawie,1500 - 2000zł wynagrodzenia,.Teraz szukam pracy i zastanawiam się nad taką.Czy może ktoś korzystał z tej oferty za pośrednictwem biura opieki i pracował/pracuje jako opiekun w Warszawie?Co myślicie o tej pracy?Czekam na wasze opinie.Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co o tym myślicie? |
Podaj żródło tych ogłoszeń , wtedy dostaniesz info na ten temat !
|
|
Takie ogłoszenie jest na 4lomza/różne.
|
|
Ja kiedys dzwonilam i pytalam o taka prace tylko do opieki z dziećmi i miedzy innymi opieka nad domem to ta pani mi powiedziala ze najpierw musze jakies tam przejsc rozmowy one zobacza czy sie nadajesz nastepnie podpisujesz z nimi kontrakt na minimum rok chyba jak chcesz wiecej informacji zadzwon tam i dopytaj
|
|
Witam serdecznie jeśli jesteś pracowita i sumienna to jest to dobra alternatywa na zarobek. Biuro które pośredniczy w znalezieniu opiekunki bierze zazwyczaj prowizję w wysokości miesięcznego zarobku i jest ona opłacana przez pracodawcę. Najlepszy wiek do takiej pracy to ponad 30 wiosen ze względu na bagaż doświadczeń i osoba taka jest poważniej postrzegana. Co do zarobków to kwestia tego do jakiej rodziny trafisz i jakie zadania zostaną Ci przydzielone. Znam osobę która pracuje jako niania w Warszawie i ma ona obowiązek opieki nad dziećmi od rana do wieczora wykonując przy tym niektóre prace związane z prowadzeniem domu. Co ciekawe nie musi gotować. Wynagrodzeniem jest 100zł dniówki, całodobowe wyżywienie i zapewnione miejsce noclegowe. Tak więc analogicznie do ilości przepracowanych dni zarabia do nawet 3 tyś zł miesięcznie. Wiele ogłoszeń takiego typu znajdziecie Państwo m.in. na warszawskiej stronie gumtree.pl
|
|
zgadzam sie z tym elosik :-S
|
|
ja myślę, że jajeco
|
|
aby ubiegać sie o przyjęcie do takiej pracy należy posiadać odpowiednie referencje, niestety bez nich nie można ubiegać się o pracę z tego biura ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |