Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CB RADIO ŁOMŻA 19 |
Czy ktoś mi powie kto jest tym starszym człowiekiem który pije vódkę przez CB radio wyzywając ludzi ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CB RADIO ŁOMŻA 19 |
ktoś wielki ;D ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄
|
|
Hehe "Dziadek" nasz Łomżyniak. Pozdrowienia dla dziadka
|
|
uuu koleś nasz ziom ;d
|
|
Wiem gdzie mieszka ale nie powiem :-)) Szkoda byłoby chłopa :-] Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Uuuułłłłlł dziadeeeeekkkkkk ułłłłłłł cuuuuuułłłł taaaaaammmmmmuuułłłł:) Dziadek rządzi :)
|
|
dziadek grand uuuuuuu j23-znowu nadaje....
|
|
to podróba Bin Ladena
|
|
Witam. Moim zdaniem to bez mózg i idiota, który nie wie do czego służy CB radio. Takich kretynów powinno się izolować od społeczeństwa. Jeżeli ktoś taki uważa, że to co robi jest zabawne, to powinien udać się do dobrego specjalisty... i to najlepiej od nóg, bo o leczeniu głowy może już zapomnieć... Użytkownik CB.
|
|
Ten Baran mieszka na Prusa 8 srodkowa klatka 7 pietro. Nazywaja go Bil Laden to taki STEMPEL GMINNY. Dziad
|
|
No co ty zioom ? Naprawde zioom ? Mi to zwisa nie używam badziewia więc pozdro ziooom ;-) "dziadek'' ha .
|
|
sławny gościu hehe :) AutoPokaz.pl
|
|
musze przyznać że na poczatku drażnił mnie dziadek jednak po większej nieobecności mojej gdy jadąc przez Konarzyce usłyszałam gościa ucieszyłam się.Szkoda tylko że czasem tak mamrocze że ciężko jest cokolwiek zrozumieć.Swego czasu słyszałam podobnego gościa (z tym samym IQ)w okolicach Ostrowi.Szkoda tylko że ten łomżyński dziadziuś nie jest oryginalny tylko beznadziejna kopią jakieś moczy mordy.Może trzeba by podesłać mu nowszy,lepszy patent. akapulko12
|
|
A ja znam dziada :)
|
|
skad wiadomo, ze pije wodke?
|
|
Dziś około godz 20 znowu dawał popis swoich możliwości.Kierowcy dużych aut mówią że o Łomży jest głośno już na granicy,jak opowiadają sobie o tym,jak mijała podróż.Nasze miasto staje się sławne szkoda tylko że w negatywnym tego słowa znaczeniu.Z drugiej strony trzeba przyznać że dziadek ma zdrowie - ile to można śpiewać " siadła pszczółka na jabłoni...." Ty! Małgosiaaa!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |