Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szkoła Tańca. |
Witam Chciałbym się zapisać do szkoły tańca w naszym mieście.(Chodzi mi o taniec towarzyski). Potrzebuje informacji gdzie są takie szkoły i jak mniej wiecej kształtują się ceny za naukę w takiej szkole. Z góry Thx. Pozdrawiam Born To Be Wild...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szkoła Tańca. |
Studio max dance niedługo rozpoczyna kurs tańca towarzyskiego jakos za 2 tygodnie z tego co pamietam. Wejdź na strone i tam wszystko jest napisane. Jestem teraz na tym kursie i tańce są mega okrojone. Gorzej niż podstawa. Ale zawsze to coś. Kurs trwa 9 tygodni. Cena 90 zł za osobe.
|
|
klanu się naoglądała i budziet tańczyć
|
|
;] to twoje przeżycie z dziecińśtwa ... ja wiem że oglądanie klanu może wykańczać i rujnować psychike. więc jak masz komlpeksy to nie musisz tego udowadniąc przed wszytkimi :], chyba ze cie to dowartościowuje i czujesz sie dzieki temu lepszy lub tez cie to moze podniecać, ale to juz nie moja sprawa i niechce w to ingergować . Born To Be Wild...
|
|
"... ja wiem że oglądanie klanu może wykańczać i rujnować psychike." nie porównuj mnie do siebie :)
|
|
;] buahahahaha . Lecz się Pajacu. Myślisz że mnie to rusza ?? xD Jesteś upośledzony czy co?? xD Born To Be Wild...
|
|
xD. I jak podnieciłeś sie już tym że stworzyłeś taką marną prowokacje xD. "klanu się naoglądała i budziet tańczyć" Weszło Chamstwo na Salony xD więc naucz się pisać Buraku xD Born To Be Wild...
|
|
xDDDD :*
|
|
polecam na malachowskiego. Instruktor Jacek,swietnie uczy i wielu z tej szkoly trafia na turnieje http://www.naszalomza.forumex.pl
|
|
a co wesele Ci się szykuje ? wpadnij z flaszką to Ci kurs palne w jedną noce :D
|
|
tylko yama i wyginam smialo cialo kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |