środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
BP-wstyd

hehe kupiłem dzisiaj Manti na zgage na BP(10 tabletek) ale w paczce było tylko 6 ktoś sobie 4 zjadł hehe tabletki podają zza lady więc napewno to żaden z klientów żebym wziął paragon to bym zażądał zwrotu 40 procent sumy którą zapłaciłem hehe

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: BP-wstyd

nawet jak bys miał paragon to i tak by ci powiedzieli ze zjadłes je i tyle

a to żarłoki no !

nie masz o czym pisać człowieku ?, dzieciaku weź uważaj tylko zebys sie nie udławił resztą tych tabletek. żal mi czytac już te forum i patrzec co ludzie te dzieci wypisują wracaj na pole gdzie twoje miejsce

a to musieli miec zgage;)

heheheh usmiałem sie :)

zebys otworzyl przy nich i zobaczyl ze nie ma odpiedniej ilosci tabletek to pewnie dali by ci nowe opakowanie

ooo martaaa chyba za kasą stoisz. nie wiem czy warto było ukraść 4 tabletki i zaoszczędzić 6 złotych kosztem wstydu jakiego się najedli no i utratą klienta

To nie koniecznie musi być wina sprzedawcy, ale hurtowników. Takie zreczy bardzo często się zdarzają w aptekach. Przy mnie farmaceutka otworzyła kilka paczek Fervexu i brakowało w nich po kilka torebek, a nawet zdarzyły się puste. Dzwonili do hurtowni i reklamowali przy mnie. To było wówczas jak ludzie panikowali ze świńską grypą.

BRAWO MARTA
masakra tu nie chodzi o kase tylko było sie zawrócic i powiedziec jaka zaistniala sytuacja a ty wypisujesz na forum jakby tobie hot-doga bez parówki chcieli sprzedac heheh
ciesz sie dzieciaku ze masz tylko takie problemy
buhahah kurcze o 4 tabletki afera hehhe
dzwon do CBŚ hehe
ty wstydziochu hehehe
pozdro ostro

On nie robi afery tylko informuje.... Nie rozumiem podejscia marty i 2late2sql... Uwazacie ze wszystko jest w porzadku? Ze powinien to przemilczec? Wy chyba w zyciu nie zarobiliscie jeszcze sami zlamanego grosza i stad wasze podejscie. Ciekawa jestem jak wy byscie sie zachowali gdybyscie byli w tej sytuacji? Uznalibyscie ze jest wstystko ok? Czy moze wali was to bo nie was to spotkalo i ukazujecie wlasnie swoja znieczulice? Tak sie obruszyliscie ze rozumiem ze wam nie przeszkadza takie cos? Jak idziecie do sklepu i chcecie kilogram ziemniakow i placicie tez za kilogram to nie przeszkadza wam ze spakuja wam pol kg? Jezeli tak to zycze wszystkim handlowcom tylko takich klientow! Szybko sie na was wzbogaca! Ja jednak placac za cale opakowanie chce dostac cale...
P.S. Marta... mysle ze ty wlasnie z pola zlazlas a nie zalozyciel postu....

taki przypał heh

przecież to taki profesjonalizm a i rotacja pracowników ciągła może któryś kawała zrobił heh
jeden drugiego podpierdala ogólem niezdrowa atmosfera

hehe Akasha po pierwsze jesli kupuje ziemniaki to zawsze w swoim spozywczaku i pani zawsze wkalada na wage a potem tylko odejmuje lub doklada ziemniaczkow jak zabraknie mi chodzi tylko o glupie 4 tabletki czy nie ma ambitniejszych tematów na łomżyńskim forum jak tylko 4 pierniczone tabletki ja sie wiele razy znalazalem raz kupilem przeterminowana activie wiec wrocilem do sklepu po jakies godzinie i powiedzialem grzecznie wie pani pewnie pani zapomniala zdjac go z lodowki bo on jest po terminie pani mnie przeprosila i dala nowy i po kloopociie ale do cholery nie biegalem po osiedlu i nie krzyczalem tu sprzedaja przeterminowane jogurty ani sie nie rozpisywalem po forum heheh
zacznimy cos dzialac zeby w lomzy zeby nie bylo bezrobocia a nie gadamy o glupich tabletkach unioslem sie
przepraszam

Brawo 2late2sql popieram cie w 100 procentach.. Dziecinada masakra , a tak w ogóle to rzeczywiście spotkała cię prawdziwa MASAKRA.

to jest masakra... sory jeśli Ci co mi to sprzedali to wasza rodzina albo wy sami he, mnie jak rypał kac i zgaga to sobie pojechałem i kupiłem te tabletki a nikomu ich z paczki nie wyciągałem ja opisałem w humorystyczny sposób śmieszną sytuacje jaka mnie spotkała a wy tak sapiecie jak jakbym chciał im podpalić stacje za to że mnie oszukali na 4 tabletki heh. 2late2sql ale Ty jesteś baran jesteś mongoł i tyle napisałem o tym na forum bo nie miałbym tutaj żadnych podstaw żeby kłamać po prostu opisałem sytuacje a Twoje zdanie to wiesz...a jakbym poszedł i powiedział oddajcie mi 4 tabletki tak jakbyś ty to zrobił/a i tak by mi nie uwierzyli bo by powiedzieli że sam je zjadłem he a nie sadź się bucu sam przyznaj że jak teraz będziesz chciał kupić manti na BP to dokładnie sprawdzisz albo wcale tam nie pójdziesz uczysz się na moich błędach więc przeproś mnie i podziękuj hehe do widzenia dziękuje za uwage
koniec tematu:)

a mnie w ogole obrzydlo was czytac, jednych i drugich, koles ma racje, ze powinien dostac cale opakowanie, ale nie wiadomo po czyjej stronie lezy wina

PS ide sie wyrzygać

dobra nie wazne czytajac cale te forum doszedlem do wniosku ze wszyscy jestesmy strasznie agresywni ale masakra koleszko sympatyczny ja nikogo nie wyzwalem wiec jak nastepnym razem bedziesz poruszał temat apteczny prosze nie wyzywaj nikogo bo to swiadczy tylko o twojej kulturze i braku słownictwa pozdrawiam wszystkich serdecznie a tak po za tym jak mysliscie kiedy wskoczy na +15 stopni :D
3majcie sie cieplo :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org