Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Facebook i Multimedia |
Czy ktoś z was korzysta z Facebook'a i ma internet w Multimedii? Jeżeli tak to proszę napisać czy Facebook działa wam prawidłowo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Facebook i Multimedia |
działa super
|
|
Ja mam multimedię i muszę przyznać, ze od kilku dni są problemy z facebookiem. Myślałam, ze to wina mojego kompa, ale okazuje się ze chyba nie. dream on
|
|
Ja również mam multimedię i też nie działa prawidłowo od jakiegoś czasu.
|
|
|
mam multimedie i od paru dni facebook działa nie tak jak trzeba
|
|
zacznijcie się wieszać
|
|
http://www.facebook.com/pages/edit/?id=292965374046#!/pages/Twierdza-Lomza/292965374046 u mnie działa ok
|
|
a po cojest ten facebook?;/ bo ja tego nie rozumiem jakis szajs
|
|
i co teraz zrobic? ja tez tak mam? to wina Multimedi?? moze trzeba do nich zadzwonic bo nie moze byc ze tak nie dziala
|
|
koniec świata
|
|
nie koniec swiata tylko co to za dostawca internetu? jak on smie się nazywac w ogole dostawca internetu.. ludzie placa rachunki po to zeby miec dostep do wszystkich stron internetowych a nie takich ktore wybiera im firma MULTIMEDIA
|
|
Damian_ŁKS i tu niestety sprowadzę Cię na ziemię. Podpisałeś kontrakt nie na dostęp do internetu a na dostęp do routera brzegowego swojego operatora. To jak on jest dalej podłączony nie wchodzi w zakres umowy. Tak mają skonstruowane umowy WSZYSCY operatorzy. Nikt nie może odpowiadać za to na jakich łączach siedzi "jakaśtam" strona. Łącza operatorskie o podwyższonej (nie obniżonej ) jakości nie kosztują po 40 pln miesięcznie tylko około 100 pln netto za 1mb/1mb i to dopiero przy zakupie ~10mb. Rozmawiając o nim i jego otoczeniu nie wiadomo kto więcej pali. On czy jego samochód.
|
|
sodomia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |