Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kwiatek dla Ewy... |
We wszystkich mowach i w języku duszy Nad wszystkie są dwa słowa, Jak w kroplach rosy po suszy, W nich skarb żywota się chowa. Jak dwie perełki w oceanie życia, Jak dwie gwiazdeczki na niebie, Świecą nam do powicia Dwa słowa - kocham ciebie. [J.I. Kraszewski] Panowie ! Przyłączcie się wszyscy, jak jeden mąż ! Dziś święto naszych kochanych dziewczyn. Spełnienia marzeń wszystkim poznanym tu Paniom! ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kwiatek dla Ewy... |
no to pięknie. Panowie ! Co z Wami? Chcecie powiedzieć, że nie słyszeliście o tym święcie ?! Czy teraz obchodzi się święta 30 listopada i 14 lutego ??! Do akcji.......... Wpisywać mi się tu z życzeniami !! ADALL
|
|
ADALL dziękuje od razu mi się cieplej zrobiło na serduszku. Bo to co napisał guziec to aż mnie zmroziło. Pozdrawiam i śle całuski dla tych panów co nas kochają.
|
|
Bardzo miło że pamiętasz o Naszych Miłych Paniach, ale wydaje mi się że każdy z panów powinien osobiście przekazać życzenia.
|
|
Życzę Paniom i dziewczętom spełnienia marzeń, o których w tej chwili pomyślicie... Całusy.
|
|
Raz do roku jest taki dzień, Który przemija jak piękny sen. Wszystkie kobiety panie i matki, W dniu tym dostają pachnące kwiatki. Ja kwiatów nie mam dla Ciebie, Tylko przesyłam w życzeniach sam siebie. Wszystkim Paniom życzę: wszystkiego najlepszego, słoneczka wesołego, w miłości szczęścia moc i miłych wrażeń co noc. Pieniędzy nie, bo one szczęścia nie dają, więc Nasze Panie i bez nich też niech się dobrze mają.
|
|
Wszystkim Kobietom i tym, którzy się nimi czują - wszystkiego najlepszego!
|
|
wszystkiego najlepszego lomzyniankom zycze :-]]] i pamietajcie golcie nogi na lato ;PPP i pokazac troche ciala :D
|
|
Dokladam sie do tych zyczeń.
|
|
Wszstkiego naj,naj,naj. Wyrozumiałości, dla nas mężczyzn! :))
|
|
: . , . . .' : ~ . ' : _ . , . ' : : . : : ' . ' : : : ' .: ` . : . : . :/ ` : :-- . : ' . : :' | . _: = = =-' / / , - - - . - - - . __ ,' ,' ( ~ ` . \ ) ) ' ,' . , - - - . . ` v ` \ | , ' . - ' . : , ' _____ `. )|/ .-~ . --~~-- . ~~~-. \ _/-'_ .-~ ""- - -.._` .| _.-~~_.-~ ""' _..--~~_.(~~ __...---~~~_..--~~ ,'___...---~~~
|
|
ups, sorry.
|
|
Dziękuję bardzo :P NiemoralnieNormalna
|
|
leszek16064 "Narysuj" jeszcze raz. To interesujące było :) ADALL
|
|
Ja niewiem o co tam chodzi :(
|
|
ADALL Chęci miałem dobre ale umiejętności za małe. Ale jak na to teraz patrzę, to masz rację naprawde interesujące,he,he,he. Pozdrawiam.
|
|
Leszku, czasami rzeczywiście słowa zbędne są jak powszechnie wiadomo... :) Ryskago
|
|
trza troche poćwiczyć jeszcze a moze to jest jak opis pionowy ?
|
|
A może ukośny... Adasiu :) Ryskago
|
|
j,gf i''}"' ADALL
|
|
wypsnęło mi się spod dużego palca, sorry ADALL
|
|
no to Wojciech zaczynamy zabawę...
|
|
wystarczy Twoje jedno słowo, hehehhe
|
|
Domator, czy Wojciech to imię ADALLA.
|
|
Aaaaaa! Tak!! Jasne!! Przecież ADALL to nic innego jak skrót od Adalbert czyli Wojtuś przecie!!! Pozdrawiam Wojtuś Ryskago
|
|
A może Adam :D jak ja
|
|
Ryskago, prosiłem Ciebie kiedyś "czas najwyższy zmądrzeć", ale nie zastosowałaś się do mojej prośby, a wręcz odwrotnie.
|
|
Zgłupiałam do reszty? Tak wiem...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |