Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nadchodzi wiosna ?!?!?!?! |
Nadchodzi wiosna, potem bardzo szybko lato. Może przypomnijmy sobie miejsca, w których spędzaliśmy niezapomniane, szalone - letnie chwile i pomarzmy o miejscach, w których dopiero będziemy wypoczywać. A może też miejsca, których z różnych przyczyn nie będzie nam dane zobaczyć..... te, które zostaną do końca życia tylko ułudnym marzeniem.... ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nadchodzi wiosna ?!?!?!?! |
ADALLku, Nie tak dawno temu wrzuciłam podobny temacik - Podróże życia - ale zdechł biedaczek śmiercią naturalną. Pewnie ludziska siedzą na pupach i nie chce im się ruszać z miejsca, albo nie mogą, pomyślałam. Ale chętnie pobujam w obłoczkach i w tym temacie... ale może już jutro, dobrze? Ryskago
|
|
uhmm :))) ADALL
|
|
Witam w nowym temacie. Na nikogo się nie obraziłem, już skończyłem się obrażać, a szczególnie na taką miłą parę żartownisiów. A, ciepłe nóżki muszą być młode. Czy można powspominać te piękne chwile które już przeżyliśmy?
|
|
No nadchodzi wiosna ale jest cos troche zimno mam nadzieje że sie pogoda poprawi nadejdzie wiosna a potem ukochane lato.
|
|
ja bym najbardziej chciała pojechać nad jeziorko z moim ukochanym chłopakiem, ale że to jest nie możliwe to bym chciała tam być z rodziną! poprostu chodzi mi o to żeby popluskać się w wodzie tyle czasu ile będę miała na to ochoty! a nie tak jak na basenie na Niemcewicza że zadzwoni jakiś dzwoneczek i wara z wody!! :( a ze narazie jezioro jest raczej nie osiągalne.... to kto chce iść na basen?! ostrzegam! doskonale pływam =) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Taki ładny tytuł tematu, tyle postów na nim, a ty ADDAL-ku pozamieniałeś wykrzykniki na pytajniki i masz tytuł gotowy. A, ja go opatentowałem! Co mam z tym zrobić. Chyba sąd.
|
|
ani chybił. Za kradzież praw autorskich do "leciwego" tematu winien być sąd oraz sprawiedliwy wyrok. Potem już tylko wybrać "wykonanie" - przez zastrzyk, inhalacja, powieszenie lub rozstrzelanie :)) ADALL
|
|
Niezawisła ława przysięgłych wydała wyrok ostateczny i zatwierdzony, bez odwołania do wyższej instancji: flaszkę stawia Maciek , najlepiej wyrób własny.
|
|
Maciek, tak q przestrodze to Ci powiem, że z kilkanaście już temu lat ,a jednym z krakowskich osiedli (Prokocim bodajże) pewnemu gościowi, który też uruchomił własną produkcję, nagły wybuch pokrzyżował plany... Efekt? Połowa mieszkańców bloku bez dachu nad głową... :( Ryskago
|
|
eee to pewnie jakiś amator, którego umiejętności nijak się mają do wiedzy fachowej łomżyńskich bimbrowników :) Pozdrawiam T i g e r
|
|
Też myślę podobnie jak Tiger. Marny to był specjalista. Nasi łomżyńscy producenci są najlepsi w kraju !! A oprócz tego wiedzą, co oznacza strefa zagrożenia wybuchem: Z-11 (obecnie w U.E. strefa 20) ADALL
|
|
No tak, na bimbrownika się nie nadaję - nie mam pojęcia co to jest Z-11, a 20 to już wogóle... Ryska
|
|
Ale, "PKWN" to wiesz co to jest, nie mów że nie znasz tego smaku. Po tym nie boli głowa Pozdrowienia.
|
|
Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego?? Ryskago
|
|
Polski Koniak Wygnany Nocą.
|
|
:DDDD Ale dlaczego wygnany?? Jakoś nie mogu dojść... jeszcze ten gladiator mi w głowie siedzi... Ryskago
|
|
Nie będę tłumaczył Tobie szczegółów, tajemnica produkcji.
|
|
A szkoda... Myślałam, że jaki nowy fach zdobędę... Ryskago
|
|
Masz pracę w ciepełku, to nie kombinuj z innymi fachami, trzymaj sie jednej pracy. Pokombinować możesz z fachowcami.
|
|
No toć trzymam się rencami i nogami... Elementy kombinatoryki? Wariacje z powtórzeniami??? Było takie coś na matmie... Ryskago
|
|
fiu, fiu. Czuję, że wreszcie Ryskago z Maćkiem się dogadają. Mniam, mniam. Już czuję smak i zapach tej ich wspólnej produkcji. A do tego nocą. Może i inne korzyści z tego spłyną ? ADALL
|
|
Jakie korzyści ADALLku, jakie??? Ryskago
|
|
Adallek myśli, myśli aż mu się kurzy z łebka...hihihihhii Ryskago
|
|
hihihihihihi, nic z tego. Publicznie nie będę komentował :))) ADALL
|
|
Jak się powiedziało A. trzeba powiedzieć B. Oj nieładnie, Adallku!! Ryskago
|
|
Polski koniak wyciągany nocą z pod poduchy.
|
|
Wiosna nadejdzie i odejdzie ale cos sie nie zanosi na wczesną wiosne.
|
|
Wiosna jest w serduszku, Ptysiaku... :))))))))))) Ryskago
|
|
ADALL-ku, głodnemu chleb na myśli, chyba jesteś już gawędziarzem, dużo piszesz takich niedomówień już nie po raz pierwszy. Pewnie tobie marzy się bara, bara sam na sam z Ryskago.
|
|
kto wie, kto wie ?? Kiedyś dostałem OPR od faceta, że gadam nie na temat. Przypomnę zatem: to post o marzeniach, wakacyjnej przygodzie, słońcu, ukochanych miejscach. O tym wszystkim, aaaaaaaaaaaa NIE o bimbrze i bara bara !!!!!!!!! Zwłaszcza, że Ryskago odrabia w tej chwili zaległości i odtwarza z VHS 2345 część serialu brazylijsko-argentyńskiego. ADALL
|
|
Przypomnij, Sobie poprzedni temat pod tym samym tytułem tylko z samymi wykrzyknikami, czy tam to pisałeś wszystko na temat. Widzisz jak to dobrze jest się tłumaczyć. Przepraszam bardzo tylko nie bimber, ale Polski Koniak Wygnany Nocą,. Napił byś się tego "bimbru" z przyjemnością. Pozdrowienia.
|
|
Łłłłłłooo Wy Pieruny Dopolne!!! To ja sobie smacznie w domku chrapię, a tu taaaakie rzeczy tfu! wygadują!!! Wiedziały Robaczki, że nie będę się mogła bronić, bo dostępu do kompa o tej porze niet, więc pofolgowały sobie nieco, Zorazy!!! Niechno jeszcze który co powie to zastosujemy takie PIONOWANIE! że odechce się nieborakom!!!! Ryskago
|
|
hehehehehe. Ryskago o`le !! ADALL
|
|
Śmiej się śmiej! Bedziesz zara baranim głosem... Ryskago
|
|
Dzień Dobry Wszystkim! ADALL-ku , gdzie się podziewasz, Ryskago nieżle wystraszyła Ciebie. Wsiąkłeś jak kamfora. Kobiet boisz się, czy tego pionowania. Pozdrowienia.
|
|
Pionowanie w wykonaniu kobiety ? hmmm ..... :) T i g e r
|
|
:)) Pionowanie...a jak to wyglada?:)) Dzien dobry wszystkim;) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Nie wiem, przeczytajcie wczorajsze wypowiedzi powyżej, to może dowiecie się u kogo zasięgnąć języka na ten temat. Evaa, Ty tego nie wiesz?
|
|
Macku- my z ryskago prawdopodobnie bedziemy mialy swoja wersje pionowania jako kobiety - wiesz solidarnosc itp...ale ciekawam tego jak interpretuja pionowanie mezczyzni:PPPPP °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Cześć wszystkim. Cześć Maćku. Widzę, że się za mną stęskniłeś. Muszę zdać relację z popołudniowego wyjazdu swojej przełożonej/wiedźmie. Wiecie, że ryskago jest dziewczyną inteligentną i nie zawsze wyraża myśli wprost. Często są to swoiste aforyzmy. W tym wypadku sens jej wypowiedzi jest wręcz prozaiczny. Po prostu stwierdziła, że zna cudowne techniki pionowania pewnych organów męskich, hihihihi :))))))) ADALL
|
|
Kosmate myśli mnie dopadają .... wszakże kudłate ze mnie stworzenie ..... :D ..... T i g e r
|
|
Hola, hola!! A co też tutaj się wyrabia!!! Jak tak dalej pójdzie to forum 4lomza istnieć przestanie z powodu szerzenia treści ....nie powiem jakich. Wszak zaglądają tutaj zapewne i osoby, które nie ukończyły jeszcze 18 r.ż. Toteż wnioskuję do Sz. P. Adminów o kasowanie zbyt mało powściągliwych w TEJ materii postów, a osobom, których myśli stają się zbyt "kudłate" radzę zaopatrzyć się w golarkę marki Philips celem codziennego dokonywania podstrzyżyn (najlepiej na łyso! :D) Autor: evaa (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 03-03-05 07:54 Macku- my z ryskago prawdopodobnie bedziemy mialy swoja wersje pionowania jako kobiety - wiesz solidarnosc itp...ale ciekawam tego jak interpretuja pionowanie mezczyzni:PPPPP °°°°°°°°°° ... evaa ... Evuś kochana, przede wszystkim dzięki za wsparcie - nigdy Ci tego nie zapomnę... :) Jak wynika z powyższych wypowiedzi interpretują je zgoła inaczej... Pozdrawiam i życzę miłego dnia Ryskago
|
|
Wypowiedź typu: "zgoła inaczej" nic nam nie mówi. No przecież żadna z Was nam tego nie sprecyzowała. Evaa napisała ponadto, że właściwą (słuszną - moralnie) wersję dopiero opracowujecie. A wołanie o pomoc Adminów wogóle nie przystoi. No przecież to nie kto inny - jak ryskago zaczęła uprawiać te nowe techniki pionowania organów, o czym zresztą publicznie, tryumfalnie poinformowała (11 postów wyżej) !!! ADALL
|
|
Myśli sobie koziołeczek - ta zabawa jest niezdrowa. Wracaj zatem Matołeczku szukać swego Pacanowa - co niniejszym czynię odrzucając myśli nieuczesane, jednocześnie zagłębiając się w "nierozdziewiczonych" jeszcze fakturach.... :) Pozdrawiam, wsłuchany w pienie Garou :) T i g e r
|
|
Tiger, A znasz to: Rabarbar Barbary (Początku nie pamiętam, ale leciało jakoś w tym tonie) Stary stryj Cezary zły zdjął okulary i przed rabarbarem naprężył swe bary. Miał kupić radamer rabarbar i ser ale ni nie kupił - nie wymawiał errrrr... To wspomniane "Wiórki wiewiórki"... Ryskago
|
|
ADALL! Cześć! Wstawaj dość leniuchowania, zostaw te ciepłe nóżki, bierz się do pracy, nie patrz na wolną sobotę. Wiosna Nadchodzi!?!?. Pozdrowienia.
|
|
hehehehe. cześć Maćku ! :) ADALL
|
|
Witaj! Widać, że humor Tobie dopisuje, kiedy wstajesz ze śmiechem. Ale tak długo spać to nie zdrowo, chyba że jest w tym czasie czymś się zająć. Miłego dnia.
|
|
wiosna kiedys nadejdzie ale zima jest długa jak narazie
|
|
A ja właśnie widziałam "Hefalumpy..." :) Ryskago
|
|
A, gdzie podział się Kubuś, nie widziałaś go z Hafelumpem.
|
|
wow, zauważyłem ryskago w sobotę przy kompie. Czyżby omany ??? ADALL
|
|
Pewnie, odrabiała zaległości w pracy.
|
|
Jeju :(( Chyba dziś nie dotrę do pracy. Pod domem już dobre pół metra śniegu. Pies wlazł do budy, a budę zasypało konkretnie. U Was też tak wali ?? Byłem na ulicy popatrzeć. Śniegu tak dużo, że zabłądziłem. Qrde, gdzie ta wiosna ?! Jakieś żarty sobie z nas robi ! ADALL
|
|
U nas też tak jest!! Ryskago
|
|
ryskago.......... Ty nie przesadzasz z tą robotą. O 06.57 już siedzisz za biurkiem !! Opanuj się. ADALL
|
|
Dobry gospodarz w taką pogodę to powinien pieska wziąść do domku, sam w ciepełku,a piesek marznie. ADALL-ku budę i pieska to chyba trzymasz na balkonie. Trzeba był napisać, to przyjechałbym i odwiózł Ciebie do pracy, oczywiście za darmo, u nas wszystko jest odśnieżone. Mamy porządnego gospodarza.
|
|
nie trafił byś Maciek !! Do mnie nawet renifery nie dotrą przez najbliższe kilka miesięcy. ADALL
|
|
ADALLku, No próbuję się opanować, ale jakoś nie mogu... :) Ryskago
|
|
a co powiecie na to: mój tata ma kilka (4) samochody-odśniezacze :) i od niedzieli godziny 20.00 do .... (ciągle w trasie) jeździ razem z kierowcami i zwalczają zime.... lecz ona się nie daje =) i dobrze :) :) :) :) dzieki niej musiałam z tatą jechać zatankować je wszystkie i nie zdążyłam na biologię (kartkówkę :)) jejejejej pozdro :) zimo nie odchodź :) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
no to pozdrowienia dla Taty. Niech bohatersko się rozprawi z tą śnieżycą ! ADALL
|
|
Ja chcę WIOSNY!!! Otaczajaca nas zima jest piękna, ale gdzie ona była jak był grudzień czy też styczeń!!! Jest marzec, więc Wiosno przyjdź. A jak nie, to chociaż Przedwiośnie przyjdź !!! PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Psst, psst - wiecie co? Wiosna na pewno juz tuz, tuz. Dopiero wrocilem z przerwy obiadowej, i o dziwo, wreszcie po wielu tygodniach moglem spacerowac po lokalnym parku bez kurtki, rekawiczek, lub czapki. A wiec slonce w pelni, temperature ok 15 stopni C, no i sniegu pozostalo juz tylko gdzie nigdzie - tak tylko pod plotami od Polnocy i w cieniu, a to co zostalo to juz w oczach maleje. Zauwazylem tez, ze tulipany i krokusy juz sie pokazaly i na pewno za kilka dni zobaczymy pierwsze oznaki kwiatow. Wczoraj tez zawiozlem mojej Mamie pek bazi (pussy willow) z ogrodu - cale pokryte nabrzmialymi pekami, ktore juz pokazuja bialy kolor. Oznajmilem jej, ze to na Dzien Kobiet, ale to byl tylko taki maly zart, bo u nas nas to tego swieta sie nie obchodzi. A u Was? Dmuchalem tez, jak to sugerowala ryskago, ile sie dalo aby to cieple prady skierowac tak na Wschod. Jesli to sie uda, powinne one tam zawitac juz za kilka dni. Dajcie znac. Pozdrawiam, wychu
|
|
jak na razie Wychu to u nas taka zawieja, jakiej od kilku lat nie widziałem. A może to przez Twoje dmuchanie tak wieje?? U nas ciągle się obchodzi Dzień Kobiet. Nie tak hucznie i trochę bardziej intymnie, ale Panie są ciągle w tym dniu obdarowywane kwiatami. Pozdrowienia. ADALL
|
|
Dzieki z informacje, ADALL (and for setting me straight). Troche mi niemrawo, ze takie pytanie zadalem - bylem jednak pod takim wlasnie wrazeniem ze wzgledu na informacjie zaszlyszane w miejscowym programie radiowym. Moral? Nie wszystko jest tak jak to podane jest w mediach. No i przy okazji oczywiscie kwiaty (choc tylko takie wirtualne) dla wszystkich naszych milych Pan na tym Forum. Pozdrawiam, wychu
|
|
Ty lepiej cieniuśki pismaku zacznij zdrowaśki odmawiać...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |