Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sala weselna |
odstąpie sale weselną w budach czarnockich termin 12.09.2010r.Z góry dzięki za opowiedż.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sala weselna |
Wytrzezwiała i dała w długą?
|
|
Nie DOBIJAJ ! ... Login mówi SAM za SIEBIE "smutny_28" ... Ja uważam, że lepiej PRZED! Niż poźniej by się OKAZAŁO, że SORY za AMORY, ale to nie TO! Aha i podziwiam za ODWAGĘ :-) Odkręcać JAK już wsz opłacone itd., choc to i tak jeszcze kawał CZASU! Rodzinie CAŁEJ nie trzeba tłumaczyć! ... powinien się ktoś połasić na ten TERMIN ... zdąży się wsz przygotować!
|
|
a w budach czarnockich na ile masz spisaną umowę tzn ile za osobę?
|
|
podaj lepiej jakis namiar na niedoszla mloda, jak jakas do ludzi to moze ja wezme ten termin kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
za osobę 100zł dzieci do lat 6 ściu za darmo,trzeba tyko podać na miesiąc wcześniej ile ich będzie.Hej co do reszty to wcale nie wytrzeżwiała tyko termin nam nie pasuje,aco do loginu "smutny" on nic nie znaczy.
|
|
A ha jeszcz co do liczby osób to miało być małe kameralne wesele na 80 osób ale nie ma problemu rozmawiłem z właścicielem sali i liczbę gości można spokojnie zwiększyć nawet do 200 osob.
|
|
to ja rezygnuje, bez mlodej sala jest mi nie potrzebna. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Ja chętnie odstąpie sale i panne młoda :-)
|
|
A GDZIE ON TAM 200 OSÓB POSADZI?
|
|
podaję namiar do mnie 513373503 zainteresowani mogą zadzwonić tyko bez żartów proszę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |