środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sala weselna

odstąpie sale weselną w budach czarnockich termin 12.09.2010r.Z góry dzięki za opowiedż.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sala weselna

Wytrzezwiała i dała w długą?

Nie DOBIJAJ ! ... Login mówi SAM za SIEBIE "smutny_28" ...

Ja uważam, że lepiej PRZED! Niż poźniej by się OKAZAŁO, że SORY za AMORY, ale to nie TO!

Aha i podziwiam za ODWAGĘ :-) Odkręcać JAK już wsz opłacone itd., choc to i tak jeszcze kawał CZASU! Rodzinie CAŁEJ nie trzeba tłumaczyć!

... powinien się ktoś połasić na ten TERMIN ... zdąży się wsz przygotować!

a w budach czarnockich na ile masz spisaną umowę tzn ile za osobę?

podaj lepiej jakis namiar na niedoszla mloda, jak jakas do ludzi to moze ja wezme ten termin

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

za osobę 100zł dzieci do lat 6 ściu za darmo,trzeba tyko podać na miesiąc wcześniej ile ich będzie.Hej co do reszty to wcale nie wytrzeżwiała tyko termin nam nie pasuje,aco do loginu "smutny" on nic nie znaczy.

A ha jeszcz co do liczby osób to miało być małe kameralne wesele na 80 osób ale nie ma problemu rozmawiłem z właścicielem sali i liczbę gości można spokojnie zwiększyć nawet do 200 osob.

to ja rezygnuje, bez mlodej sala jest mi nie potrzebna.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Ja chętnie odstąpie sale i panne młoda :-)

A GDZIE ON TAM 200 OSÓB POSADZI?

podaję namiar do mnie 513373503 zainteresowani mogą zadzwonić tyko bez żartów proszę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org