Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
produkt do badań |
gdzie moge zanieść słoiczek z jedzeniem dla niemowlaków żeby ktoś mogł zbadać zawartość która sie w nim znajduje??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: produkt do badań |
no chyba w sklepie mozesz kupic taki sloiczek...czy pytasz sie gdzie mozna zbadac sklad takiego pozywienia...napisz poprawnie,logicznie bo nie wiadomo o co ci chodzi,czy o sloik z jedzeniem czy o zbadanie zawartosci???
|
|
chodzi mi o zbadanie jego zawartości
|
|
oj przepraszama gapa ze mnie szybko przeczytalem i zaniesc zrozumialem jako znalesc;P jakims cudem...co do twojego pytania to raczej nie wykonalne bo takie rzeczy robi sie laboratoryjnie i nikt od tak dla ciebie tego nie zrobi...sanepid itd..mozesz sie udac do szkoly na poznanskiej bo tam maja laboratoria i wydzial zywieniowy takze beda w stanie..popros jakiegos profesora moze sie uda xxx
|
|
zalezy jaka jest zawartosc tego sloiczka,ostatnio widzialem ludzi z takimi sloiczkami na kazanskiej przy labolatorium, wnioskuje z tego ze tam badaja zawartosc tych sloiczkow. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
sama się zbadaj i mnie od razu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |