Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wchodziliscie kiedys na forum o polityce? |
Jezu, jak oni się tam rozpisują... o_O nie to, co u nas. ;] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wchodziliscie kiedys na forum o polityce? |
tak
|
|
nie pytałem, czy odrobiłeś lekcje, godles. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
odrobilem
|
|
Tam trochę mądrzejsze głowy dyskutują..i na poważniejsze tematy - nie to co u nas na ogólnym : który lepszy kebab, która apteka otwarta, kto ma do sprzedania zelixe, gdzie można zjeśc golonkę itp ... ;)
|
|
:)
|
|
aha. oni pewnie weszli na wyzszy poziom frustracji ;] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
przydałby się nowy dział. Pomysłowo.
|
|
proponuje osobne forum o kebabie. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Trak, podpuszczasz :-)) Dobrze Wiesz, że forum POLITYKA opanowały ksenofobiczne trolle, które za cel w swoim cyfrowym życiu obrały atakowanie innych - za rasę, za narodowość, za preferencje seksualne, za poglądy polityczne ........ itp, itd ......... akurat po Tobie się tego nie spodziewałem :P Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
..ja chyba też jestem trochę ksenofobicznym trollem bo za preferencje seksualne przyłączyłabym się do z kimś ataku..:[]
|
|
tzn. z kimś do ataku ;)
|
|
Ja zaglądałam ale tak ogólnie to, to jest niestrawne.
|
|
ostatnio zjadłem pysznego kebaba i dostałem sraczki dziwaczki polecam wszystkim
|
|
Autor: Pierre_Dolain (---.lomza.vectranet.pl) Data: 24-02-10 23:49 Trak, podpuszczasz :-)) Dobrze Wiesz, że forum POLITYKA opanowały ksenofobiczne trolle, które za cel w swoim cyfrowym życiu obrały atakowanie innych - za rasę, za narodowość, za preferencje seksualne, za poglądy polityczne ........ itp, itd ......... akurat po Tobie się tego nie spodziewałem :P Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem) Kolega w swojej jednostronnej krytyce zapomniał dodać do tzw.troli ludzi obrażających i opluwających Polaków za to że są katolikami. Pozdrawiam i zachecam was szanowni panstwo do udzielania się na forum polityka.
|
|
nie strawne bo nie rozumiesz? pinda.. hehehe:) kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |