Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trzeba sobie pomagać |
ludziska jak wysiadacie z autobusu i macie skasowany bilet przekazujcie go osobie ktora wlasnie wsiada do autobanu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trzeba sobie pomagać |
Haha.. ciekawe. A co, jeśli ktoś ma miesięczny? NiemoralnieNormalna
|
|
To nie dawaj nic !! ale dobry pomysł ale jeden płaci wtedy a drugi jedzie za friko .
|
|
Ja to mam bilet miesięczny.
|
|
+polak+ raz ty kupisz bilet i dasz go komus a innym razem jak ty bedziesz wsiadal do autobusu to moze przydazy ci sie sytuacja ze zostaniesz obdarowany biltem
|
|
Głupota
|
|
A tak bardziej serio, proponowałbym wprowadzenie dla wszystkich mieszkańców Łomży, bez względu na wiek, podatku od środków komunikacji miejskiej, np. 20 zł miesiecznie, pobieranego przy opłatach za mieszkanie, wodę lub prąd i bezpłatną komunikację miejską. Dla osób spoza miasta oczywiście pozostałyby bilety miesięczne.
|
|
i drugie 20 zł na bezpłatne taksówki....
|
|
superowe pomysły. A ja żądam, aby taksówka zawsze czekała na mnie cieplutka i aby kierowca nie łamał licznika. Też, tak jak Agent22 lubię darmowe piwko, papieroski i przejazdy. ADALL
|
|
Ten podatek to już głupota !! np:ja żadko jezdze MPK moze raz na miesiac sie przejade z nudów .
|
|
W takim zwykłym autobusie nie trzeba kasować biletu bo jest ta sama data.
|
|
Popieram tą akcje. Nie raz juz widzialem jak ktos dawal bilet
|
|
No nie ,na darmowe piwko i papieroski to co najmniej jeszcze z 10-ka.Najlepiej by bylo wprowadzic takie rózne abonamenty dla mieszkancow bo przeciez nie kazdy pali no nie..hihi
|
|
mi,niestety tylko raz,zdarzyla taka akcja ze zostalem obdarowany biletem od milej blondynki;) wtedy zaczelem znowu wierzyc w czlowieka i w jego dobre serce...nieustety w lomzy taki rodzaj "uprzejmosci" nie jst rozpowszechniony,wiekszosc woli zatrzymac bilet dla siebie,bo przeciez to on kupil za wlasne pieniadze bilet i za darmo nie odda.miejmy nadzieje ze kiedys takie zachowania beda bardziej powszednie.
|
|
<LoL>
|
|
Kiedyś to nie bedzie już biletów tylko na żetony zrobio autobusty np: 1zł i jedziesz :D
|
|
Niedlugo to bedzie trojan bus WNB
|
|
No właśnie, Ptysiek! My czekamy i czekamy, aż zaczniesz budowę WNB, ale jakoś nic się nie rusza. Trzeba coś zrobic w tym kierunku, żeby.. :) i by za friko było :) NiemoralnieNormalna
|
|
A Ptysiu-hobbista będzie powoził charytatywnie... :D Ptysiu, Nie zapomnij chociaż powiesić skarbonki z napisem: "Co łaska plus vat" Rysakgo
|
|
lol a zamiast biletów smsy :D 71 cuś tam o treści autoban :F
|
|
ja swojego miesięcznego nieoddam.
|