Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I CO Z SZESCIOLATKAMI |
TEMAT JAK WYZEJ [PRAWDOPODOBNIE ]MA BYC JUTRO W MEDIACH ZE RODZICE SZESCIOLATKÓW BEDA MIELI WYBÓR GDZIE POSLA SWOJE POCIECHY CZY DO SZKOLY NA 5GODZIN A RESZTE SWIETLICA CZY TEZ DO GRUPY SZESCIOLATKÓW W PRZEDSZKOLU -CO SADZIE I JAK MYSLICIE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I CO Z SZESCIOLATKAMI |
Każdy rodzic sześciolatka sam podejmie decyzje, gdzie jego pociecha będzie chodzić.
|
|
HM...ZEBY TAK BYLO ;BO TO CO NASZ PREZYDENT WYMYSLIL......TO SZKODA GADAC ,DLA DZIECKA TO STRES ZABRANIE DZIECINSTWA ITD ,NO ALE CÓZ SIEDZA I WYDUMUJA OD SZESCIU LAT DO SZKOLY A POTEM ,PO TYCH WSZYSTKICH UNIWERSYTETACH DO ...ROBOTY,A PÓZNIEJ WSZYSCY SIE DZIWIA DZIECI ZLE WYCHOWANE MLODZIEZ....
|
|
NO I CÓZ SIE DOWIEDZIELISMY....NIC BO CO MOZNA USLYSZEC W PAROMINUTOWYM SPRAWOZDANIU W RADIO NADZIEJA JAK PAN NACZELNIK PIECHOCINSKI MÓWI O USTAWACH A NIE KONKRETACH TO ZE SZKOLY SA PRZYGOTOWANE HA HA,,,JAK ,DZIECI SZESCIOLETNIE MIALY ZOSTAC W PRZEDSZKOLACH A TEN RODZIC KTÓRY MA OCHOTE POSLAC SWOJE SZESCIOLETNIE DZIECKO DO PIERWSZEJ KL.NIECH POSYLA ,A NIE ZE MAMY PRZESLANIE ZE SZESCIOLATKI DO SZKOLY
|
|
Ludzie opanujcie się!Przecież my też chodziliśmy do zerówki w szkole!I żadna krzywda nam się nie działa.Moim zdaniem,jeśli mówią,że szkoły będą przygotowane dla sześciolatków,tzn.,że będą.Po co ta cała panika?Ja nie boję się posłać swojego dziecka do szkoły,do zerówki.Przecież opiekę zapewnioną będzie miało,nikt nie zostawi dziecka samego.Nauczą też tego,czego nauczyć powinni.Spokojnie,to nie koniec świata.
|
|
no niby tak chodzilismy ,ale cóz kiedys byly inne czasy spokojniej bylo ja jestem pelna obaw co do szkoly dla szesciolatków a co na to inni rodzice???
|
|
Spokojniej?Zawsze byli lepsi i gorsi.Łobuzerii było co nie miara.Pamiętam jak wyrywano nam worki z kapciami i dręczono.Przezyliśmy to,to i nasze dzieci przezyja.W przedszkolach dzieci tez nie sa aniolkami.Biją sie,przezywaja.Wszedzie jest to samo.Musimy wszyscy przez to odwaznie przebrnac.Aby do 18:)
|
|
no tak aby do 18 latwo mówic temu co go nie dotyczy
|
|
jeszcze się nachodzą do tej szkoły,a przedszkole to zawsze przedszkole!!!!czytałam właśnie na 4lomza i o ile dobrze zrozumiałam to będą mogły zostac w przedszkolu ,ale na 10 godz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |