Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Droga Łomża-Konarzyce-Śniadowo |
Mam gorąca prośbę do władz miasta. Czy ktos mógłby wylać nowy asfalt a nie stawiać znaki 30km/h. Po zimie nie da sie tam jechać dziura na dziurze dziurę pogania. Będę wdzieczny jeżeli miasto zainteresuję się tym odcinkiem drogi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Droga Łomża-Konarzyce-Śniadowo |
Tak na pewno i za dwa tygodnie będziesz miały nowy odcinek i dwupasmówkę. Widzisz tu czołg ? ;p
|
|
Miała być remontowana na wiosnę :) trudno się dziwić że jest powybijana jak to najbardziej ruchliwy odcinek łomży
|
|
mi jusz powietsze ucieka s kola pszes dziurke w asfalcie . tylko nie byloznaku 30 i felga siem zgiel ;)))
|
|
wszędzie są dziury, zima robi swoje.... np; osiedle..ul. łukasińskiego dziura szeroka na 50cm i głęboka ze 6cm na wąskim zakręcie normalnie koło urwać można :P ale co zrobic za rok może coś z tym zrobią, albo ul w.polskiego brak słów... nie no taaaaaaa
|
|
to jest efekt nie robienia przerw w asfalcie podczas kladzenia:) gdy jest zima zmienia swoja objetosc, a ze niema zadnej przerwy na ruchy to peka;)
|
|
Slyszalem ze ta droge maja robic jutro.... Takze na weekend bedzie mozna zamykac budziki na tym odcinku ;DDD
|
|
Dziury dzis łatają Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Zobaczymy co wymyślą. Mam nadzieję że szybko zrobią ten odcinek :)
|
|
W Konarzycach jest zajebi** droga prosta równiutka i dla tego tyle tam wypadków ;/ bo za dobrze jest heh.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |