Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rossman |
Do dziewczyn:W telewizji widziałam reklamę dotyczącą darmowego tuszu.Mówili że wystarczy wydrukować kupon ze strony rossnet.pl i przy kasie będzie można odebrać darmowy tusz.Wiecie coś więcej na ten temat? bo ja na tej stronie nie mogę znaleźć tego kuponu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rossman |
o to chodzi ? http://www.rossnet.pl/konkursy/?contrixId=6600003
|
|
nie o to:-(
|
|
Witam Musisz wziąć udział w konkursie organizowanym przez rossnet.pl a jedną z nagród jest właśnie tusz, który można odebrać w sieci sklepów Rossman. Pozdrawiam
|
|
Jest i konkurs ale i w tv mówili że można odebrać za darmo tusz tylko trzeba przyjsc z kuponem
|
|
to jak pomoże mi ktoś?
|
|
ale mi chodzi o zasady
|
|
nikt nie słyszał tej reklamy???
|
|
A może ktoś korzysta z karty płatniczej rossmana mBanku? Chciałabym się dowiedzieć czy można przenieść konto z inego banku do mBanku bez ponoszenia żadnych kosztów? Gdzie w łomży jest mBank i czy można wypłacać pieniądze z dowolnego bankomatu bez opłat czy tylko płacić tą kartą? A w rossmanie słyszałam że płacąc za każdym razem kartą można dostać jakiś upominek (co to jest własciwie?)
|
|
Do naturella : nie, nikt nie słyszał o tej reklamie ! Dotarło ?
|
|
więc chyba nikt nie ogląda tv hehe
|
|
..jak się pracuje, studiuje itp - to nie ma czasu na tv he he
|
|
ja slyszalam ta reklame....
|
|
a może ktos cos powie odnośnie postu o karcie płatniczej rossmana
|
|
wszystko byś chciała za darmoche - i tusz do rzęs i nagrodę w satynowej randce... co jeszcze..?? a co do wypowiedzi powyżej to idź do Rossmana i się dowiedz bo my tu nic nie wiemy na ten temat..przykro mi..:(
|
|
szkoda jakoś na inne tematy to zawsze i dużo macie do powiedzenia ,tyle postów że jakby to był zeszyt to by musiał być A3 a kartek musiałby by mieć nieskończenie wiele !
|
|
a ty patrze chcesz koniecznie drugi zeszyt zapelnic swoimi durnymi postami, zamiast dochodzic to idz do rossmana kup se ten tusz jak ci za darmo nie dadza i popros aby na ciebie glosowali
|
|
popieram lauracrow1 :D :D , ale nahalna co...? :D
|
|
green nachalna się pisze,a nie nahalna
|
|
możliwe, przyznaje ze zjadłam c ;)
|
|
Naturella - Twoje posty są naprawdę niepokojące. Za darmo dostałaś życie. I dość . Tusz kup sobie . Na jakieś tam głosy, o które jęczysz , zasłuż. Najlepiej idż do dobrego psychiatry i nie męcz ludzi swoimi pomysłami , których upublicznianie sugeruje upośledzenie umysłowe w stopniu ciężkim. Szkoda miejsca na to. Cześć (ale nie chwała).
|
|
nie ogarniam tej baby
|
|
Do : Czesio . Ja też nie mogę jej "ogarnąć " . Trudno . Wiosna idzie , a z nią perspektywa browarka , nad rzeką , np.
|
|
a ja popieram naturelle, reklama mówi, że należy wydrukować kupon aby otrzymać nagrodę, jeśli taka promocja nie istnieje to po co wciskać ludziom kit? i nie widzę w tym nic złego że ktoś chce coś za darmo...jeśli dają czemu nie wziąć??
|
|
silence0000 założył(a) konto na 4lomza aby napisac 1 post i poprzeć naturelle.... :D
|
|
Bo silence0000 też chce darmowy tusz. Naturella to typowy przykład dziecka neo. Sądząc po treści wpisów i rozumowaniu to faktycznie jeszcze dziecko, więc po co te nerwy. Ignorować ją i za jakiś czas się znudzi pisaniem sama do siebie.
|
|
Daj adres, kupię Ci ten tusz i wyślę... -.-
|
|
Niestety nie ma nic zupełnie za darmo. Zwykle trzeba kupić jedno, żeby dostać drugie. Filmy download eonline.pl
|
|
hej. no właśnie mnie też interesuje kupon rossman taki, który można wydrukować i dostać zniżkę w kasie czy coś takiego. Szukałam w sieci i wyszedł mi serwis okazyjni.pl gdzie mają coś z rossman czy rossnet, ale akurat do promocji trzeba mieć kartę. A udało Ci się od tego czasu znaleźć promocje rossman do drukowania? dzęki. takie tam ...
|
|
kupcie sobie ten tusz i nie róbcie siary
|
|
no chcę kupić ale taniej. Chyba, że mi kupisz i wyślesz? takie tam ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |