Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Team Łomża 4x4 |
Chodziłem sobie po niecie i znalazłem to www.lomza4x4.pl teraz juz wiem co oznaczają te terenówki w Łomży, fajna sprawa chyba sobie kupie Samuraia. Pozdrowienia dla Team Łomża 4x4
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Team Łomża 4x4 |
No, i nie zapomnij od razu na Bonę jechać albo do Jednaczewa na łąki.
|
|
heheheh jaka puca.kup kup tylko ciekawe czy bedziesz miał za co w niego wlewac....
|
|
Będzie miał za co, te auta mają różne silniki: Silniki Suzuki Samurai Lista silników: * 1.0 (45KM) * 1.3 (60KM) * 1.3 (64KM) * 1.3 (70KM) * 1.9 TD (63KM) i są ładne, praktyczne,szczególnie na takie zimy jak w tym roku... wiecej na: http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&hs=lSz&rls=org.mozilla:pl:official&q=suzuki+samurai&revid=179267405&ei=ukuFS8-CIIfWmgPO0LS-Ag&sa=X&oi=revisions_narrow&resnum=4&ct=extra-revision&cd=1&ved=0CCEQ3QIoADAD rudy błazen z druhem
|
|
Heh, niech kupi. Dopiero wtedy się przekona, że to sam dół góry, dużej góry :) Sam napęd 4x4 niewiele daje, potrzebne są konkretne opony (ok 1000zł sztuka), wyciągarka (z montażem ok 2000zł), jakiś lift zawieszenia (od 4000zł i drożej), snorkel (ok 1000zł), zderzak pod wyciągarkę (od 2000zł), blokada dyfra (od 4000zł), lina kinetyczna (ok 300zł). Należy też pamiętać, że auto w terenie swoje musi spalić i nawet silniczek 1.6 wypije 25l/100 km a większe motory potrafią opierniczyć 40-60l/100 km. Niezależnie od marki. Dalej chcesz kupić?? Na koniec trzeba doliczyć strarty po każdej wyprawie w teren. Rozwalone mechanizmy różnicowe, półosie, przeguby, końcówki drążków, zawieszenia, urwane lusterka, zalane silniki itd. Namówiłem??
|
|
http://www.allegro.pl/item929425139_unikalny_fiat125p_off_road.html a nie lepiej wspierać rodzinny przemysł? ;)
|
|
Od czegoś trzeba zacząć :-) Kiedyś widziałem taka niebieską vitare na kołach od sam nie wiem od czego.Ciągnął ją ten włoch z italmac passatem. Ciekawe ile włożył kasy w niego ........ ale jest zaje......
|
|
A właśnie tu jest jej zdjęcie http://picasaweb.google.com/haciwp.pl/Vitki#5431412804075450994
|
|
To nie vitara. To Gaz 66.
|
|
Co Ty chrzanisz jak to jest Vitara ten gość jezdził już kiedyś taką czarna z nakjlejkami z rajdów chodzi mi o tego co ma tez białego passata italmac.
|
|
Swoją drogą ciekawa sprawa taka jazda,pooglądałem troszkę filmików z tej stroki co podał ją Zbychu.A i dość kosztowne hobby.Ciekawe jak to by zniosła kijanka sportage. ;)
|
|
Z tego co widać po kolegach z team to na pewno zaakceptują i taki samochód w ekipie. A ten z passata to podobno tez jest ok tak mówią Ci co go znają
|
|
Kijanka by tego nie zniosła. To raz a dwa to jest Gaz 66 z budą od Vitary. Kiedyś przyjechał ktoś LR Freelanderem. Szybko się poddał :)
|
|
jak to jest Gaz 66 to Ty jesteś....... Jest opis na auto tuning tego samochodu to jest rama i buda z Vitary silnik 2.5 V6 i mosty od patrola
|
|
Hej Sąsiad :-) Jeśli chodzi o samochód to już sam nie wiem co to jest ale z Gaza 66 nic nie ma silnik 2.5 V6 mosty patrola itd Już pozostały tylko prace wykończeniowe :-) Pozdrawiam La vita e una ricerca :-))
|
|
Fotki są na www.lomza4x4.pl tylko musisz poszukać :-)) La vita e una ricerca :-))
|
|
Rajd Andrzejkowy 4x4 Mazury |
Witam wszystkich z Łomża Team 4x4 Chciałam zaprosić na Rajd - Andrzejki 4x4 Mazury Garbate - Olecko więcej na www.hotelolecko.pl W skrócie Ściana Wschodnia Team (DArek,Zibim,Piotr) organizuje rajd Andrzejkowy 27.22.2010 Pojazdówka po pięknych mazurskich terenach. Rajd zakończony Imprezą Andrzejkową w bazie.Hotel Olecko*** Mamy już 15 załóg.Czekamy na Was. Zapraszam zianteresowanych na stronę www.hotelolecko.pl Kontakt 504 019 329 609 319 300 Patrycja
|
|
bedzie fajnie, juz to widze
|
|
...znaczy się 15 par?..., a nie brakuje jakiegoś singla?.... rudy błazen z druhem
|
|
singla moze zabraknac , tak to prawda, ale nikt nie zdaje sobie z tego sprawy, a podczas zabawy i tak wszystko sie miesza, to po coz nam single
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |